Благодаря момичета за вашите съвети,
Нещата при мен май се развиха доста стряскащо. Тази нощ се случи най-големия ми кошмар който ме накара да изпадна в ужас и шок. Един час след като ви писах за розово-кафеникавото си течение, прокървих все едно ми идва М. Момичета казвам ви дори и преувеличено да звучи но откачих, започнах да плача и да ходя напред назад из къщи като луда, мислейки, че губя бебенцето си. Беше вече 11 часа вечерта, когато взехме такси с мъжа ми и отидохме до спешното отделение на болницата (до тогава кървенето ми беше спряло вече и премина в тъмно кафяво точно като в края на М.) в която е моя Док. Приеха ме веднага и ме качиха горе в гинекологичното отделение където изкарах 3 часа на легло идващи сестри мерещи ми кръвно налягане, взеха ми кръв за изследване, правиха ми нормален преглед за да проверят как е шийката на матката, слава богу беше затворена и накрая ми направиха ехограф, който установи, че бебето е добре живо и здраво и накрая ме пуснаха да си ходя с инструкции днес да се обадя на моя Док. и да му кажа какво е станало и той да реши дали да ми насрочат нов ехограф днес. Иначе аз имам час за преглед при него, чак след месец и ако той прецени че всичко е наред, незнам как ще изкарам месец в мисли как ли е бебо, въпреки, че го видях жив, страха в мен стана ненормално параноичен. Незнам това нормално ли е, може би се случва понякога, но сега съвсем няма да мога да се успокоя има да мисля и се стряскам при всяко малко пробождане.
Ех все нещо.