0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Схема за пиене на провирон?
« -: Октомври 19, 2005, 21:16:20 pm »
Здравейте, мажът ми има проблеми със спермограмата, проведохме лечение с Трибестан, Оксибор форте, Геритабс и фолиежа киселина преди 2 месеца и сега намерихме 2 опаковки Провирон 25мг по 20 таблетки в шишенце.Не знаем дали да започва да ги пие, защото нямаме схема за приложението, аи не са достатачни за 3 месечно лечение. Дайте съвет какво да правим. Да ги пие ли и ако да как . по каква схема?
Питам тук, защото за момента нямаме възможност да посетим специалист, който да ни консултира за проложението на препарата, а знаем че това са хормони и не може да се подхожда безотговорно кам приемането им.
Благодаря ви предварително за съветите:))))


*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Схема за пиене на провирон?
« Отговор #1 -: Октомври 20, 2005, 06:44:28 am »
Мила, напиши конкретни стойности на спермограмата или се обърни към Мели за съвет. Не е хубаво да си самоназначавате лечение, особено ако става въпрос за хормонален препарат. Имате ли консултация с уролог, преди да почнете прием на лекарства, или те са изписани само на база спермограма? Моят съпруг пие 3 месец добавки и витамини, но подобрението е минимално, оказва се че ще ги приема до момента в който видим резултат- т.е. докато забременея. Късмет!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    Хера

  • ****
  • 908
  • романтично люлякова
Схема за пиене на провирон?
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2005, 07:36:29 am »
Цитат на: mini
.. оказва се че ще ги приема до момента в който видим резултат- т.е. докато забременея. Късмет!!!

Хапчета до откат бе :lol: Да не мислиш, че при нас дереджето е друго 8)
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
Схема за пиене на провирон?
« Отговор #3 -: Октомври 21, 2005, 09:05:14 am »
Провирона задължително се приема след консултация с лекар.
Не си правете експерименти.
Успех:)