0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

въпрос за ноктите на краката
« -: Ноември 06, 2007, 14:17:55 pm »
Имам молба към всички с този проблем - посъветвайте ме какво да правя с ноктите на краката си. Нокъта на единия палец се цепи по дължината на цялата плочка и се е изтънил вече доста и не само се цепи, но и не е на цели люспи, а се чупи на малки парчета - изглежда като напукано стъкло, ще направя и снимка да го видите по-късно. Втория до него се е сцепил на 2 по дължина за сега не се троши поне на люспи а само на две е разцепен но едната половина е по ниска от другата - образувал се е един ръб. Ако някой има съвети моля да сподели

ето и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189923
Re: въпрос за ноктите на краката
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2007, 14:20:30 pm »
Vania_sk, това са гъбички, трябва да отидеш на лекар, за да ти назначи лечение.  Лекува се, но не е безобидно, както може би мислиш.  С малко упорство и постоянство се оправя, лечението не би трябвало да е много скъпо или трудоемко.  Успех.
Re: въпрос за ноктите на краката
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2007, 14:25:04 pm »
изобщо не мисля че е безобидно - нямаше да търся мнение или съвет ако е така. Насочила съм се към лекар исках само и да попитам за тодобни проблеми ри някой от форума.
Благодаря ти за бързия отговор
Re: въпрос за ноктите на краката
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2007, 17:26:50 pm »
Само да напомня, че това е форум за хора с репродуктивни проблеми. Гледай въпросите да са по тази тема, за останалите има медицински форуми, без посещение при лекар няма да се излекуваш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Re: въпрос за ноктите на краката
« Отговор #4 -: Ноември 06, 2007, 18:48:00 pm »
 Отиди на кожен лекар. По принцип се изпиляват всички нокти отгоре и се маже с лак против гъбички Батрафен. След два-три дни пак пилиш и мажеш.Използваш стъклена пила и я миеш, или хартиена и хвърляш. Продължава с месеци. Успех в борбата с гъбите!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.