0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Престъпно
« Отговор #60 -: Октомври 12, 2005, 16:25:41 pm »
Не мога да разбера защо спестяваш името на докторката и на клиниката?Ако си тук да си помагаме взаимно не е нужно да заобикаляш името.Извинявай ако съм малко грубичка,но така на никой не помагаш.
*
Престъпно
« Отговор #61 -: Октомври 12, 2005, 16:34:34 pm »
ами явно некадърните специалисти, които не 4етат, ще останат беz работа рано или късно. оба4е некадърните лекари до това време спокоино могат да навредят /или недаи боже нещо по_ страшно/ на много от нас. Затова, дами, предлагам да напраим 4ерен списък.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14926
Престъпно
« Отговор #62 -: Октомври 12, 2005, 16:52:00 pm »
Цитат на: a_s_n
Не мога да разбера защо спестяваш името на докторката и на клиниката?Ако си тук да си помагаме взаимно не е нужно да заобикаляш името.Извинявай ако съм малко грубичка,но така на никой не помагаш.

въпросът към мен ли е отправен? ако да - просто не успях да измъкна от момичето тази информация. иначе изобщо нямаше да я спестя, напротив - с големи удебелени букви щях да напиша името и клиниката в заглавието още!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Престъпно
« Отговор #63 -: Октомври 12, 2005, 17:23:53 pm »
Цитат на: jam
Цитат на: a_s_n

въпросът към мен ли е отправен? ако да - просто не успях да измъкна от момичето тази информация. иначе изобщо нямаше да я спестя, напротив - с големи удебелени букви щях да напиша името и клиниката в заглавието още!

Не Jam,извинявай,но проста така се получи,защото се изгуби последователноста на четене от предната страница.Въпросът ми беше към Vanina_sss и ако погледнеш на предната страница мнението и ще разбеш,защо коментирам така.Извинявам се още веднъж,че се изказах неправило,но не си падам много по тези цитати.
Престъпно
« Отговор #64 -: Октомври 12, 2005, 18:48:23 pm »
Дълго мислех дали да пиша ,но за съжаление това не ме изненадва.Аз също пих Клостил без да ми се проследи дали имам спонтанна овулация,без да се провери проходимостта на тръбите-това беше първо.Втора изписа ме се метформин заради кисти без дори да ми проверят кръвната захар.Като не стана с менформина лекарката се пробва с дуфастон и с него не стана........И на края идва хепи енда-прекарах си интернет ,намерих вас :)  и смених лекарката.Обаче загубих 1,5 години опити с моето тяло.Никой не ми каза че трябва да се напарави спермограма и че причината може да е там.Никой не ми пусна хормонални изследвания .Впоследствие се появиха проблеми и от двете страни -влошена спермограма и много висок пролактнин.И тази генеколожка при която ходя не е много добра сега защото аз и казвам какво искам -не ми предлага тя ,но поне ми подкрепя с направления :) .Жалко е обаче за момичетата които нямат достъп до интернет.Благодаря Ви че Ви има .Успех на всички :)
П.С Послидната идея на сегашната генеколожка -"донеси материала на мъжа ти -щего вкараме в матката"-аз питам ми нали трябва да се обработи ,а тя "кво ще го обработваме нали е от мъжа ти "-само си замълчах
*
Престъпно
« Отговор #65 -: Октомври 12, 2005, 18:56:58 pm »
Все едно прочетох моят разказ :( Явно това е най-разпространетата практика.редно ли е гинеколожката да си кара по метод проба,а пациентката да я пита дали няма да е добре да се направи изследване за...Единственото което не разбрах е дали гинеколожката ти се занимава със стерелитет?Ако е само акушер-гин. по-добре се откажи от нея,защото има вероятност да изгубиш още много ценно време.Аз лично съм се насочила към клиника по стерелитет.
Престъпно
« Отговор #66 -: Октомври 12, 2005, 19:13:56 pm »
Да -тя е обикновен гинеколог.Да ти кажа честно приключвам нещата -смисъл такъв че сега ходя при нея за обикновенните неща -цитонамазка,микробиология,хламидии и т.н.защото за две и половина години тези неща не бяха правени.Нямам финансова възможност за момента и имам едно детенце  на 4 години .Ще оставя нещата така можеби по нататък ако успеем да съберем пари за АРТ .Искренно пожелавам на всички успех.
Престъпно
« Отговор #67 -: Октомври 13, 2005, 01:06:36 am »
Зайо, не искам да кажа нещо лошо за д-р Стаменов,просто попитах,дали става въпрос за него,защото ти доста уверено,каза че тръбите на момичето са в ред и мислех,че може би я познаваш .Сега вече ,след като обясни разбрах,какво си имала предвид.Знаеш,че тези 3 точки при теб са на дневен ред и при мен. :(
Аз да ви кажа случай при мен-отивам на преглед при 1на Гинка/препоръчана,разбира се/и тя ,гледа и вика:"Ами да има фоликул,значи имаш овулация,спокойно"Ама явно Гинката не е чувала нищо за това,че фоликула може да не расте или да не се спука изобщо :wink:
Престъпно
« Отговор #68 -: Октомври 14, 2005, 11:50:12 am »
Съгласна съм с Вас, че в днешно време, ако отидеш при лекар и имаш проблем със забременяването, в случай, че не четеш достатъчно и не си запознат може да стане страшно. Като си помисли човек, че такива работи се случват в София, представете си какво е в провинцията. Аз съм от малък град и тук това е редовната практика на лекарите. В случай, че не стане веднага се минава към радикални методи - след преглед, без особени изследвания.
Престъпно
« Отговор #69 -: Октомври 17, 2005, 10:05:23 am »
А какво да кажем за следното: през 2000г ми откриха миома, имах поне 5 ехографски снимки (със съответните коментари, подписани от лекар) от най-добрите университетски клиники в София - явно за операция съм. Трябва да взема направление. Отивам в поликлиниката (тогава имаше райониране :evil: ) и гинеколожката ме преглежда мануално и с ехограф през коремната стена и казва - ами нямаш миома. Не мога да ти дам направление :?:  :?:  :?:  :idea:
Накрая отидох втори път при нея, скарахме се хубаво и тя ми даде направление с изрично отбелязване, "по настояване на пациентката". Нямала съм миома и това е. А й показах сума УЗ снимки и документи.
Благодаря ти, Бени!