0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

galinka

има ли овулация при стрес
« -: Октомври 10, 2005, 10:49:19 am »
Здравейте, смели момичета!
От доста време следя темите във форума, но едва днес  намерих смелост да се включа и да споделя нещо лично. Този месец не следя температура, защото съм под голямо напрежение в работата. Всеки ден се връщам и плача по цяла вечер. Това влудява и съпруга ми и той горкичкия не издържа да ме гледа такава. Въпросът ми към вас, милички, е :Възможно ли е да нямам овулация този месец поради голям стрес?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14926
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2005, 11:28:52 am »
всичко е възможно на тоя свят.

а ти гледай да не плачеш всяка вечер, защото това с нищо не ти помага, затова пък ти пречи много!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2005, 12:32:07 pm »
Здравей и от мен!Мисля,че ако имаш добра и редовна овулация въпреки стреса узрялата яйцеклетка може пак да се отдели.Доколкото знам по скоро нивата на хормоните се влияят от стреса,а те също са много важни в процеса на оплождане и най-вече на задържане и развитие на здравия зародиш.От друга страна ако плачеш всяка вечер,то едва ли ти е до секс,а всъщност всички знаем,че това е начина да стане изобщо нещо /ако нямате разбира се сериозни здравословни проблеми/.Така,че ето ти го затворения кръг - немога да забременея и не ми е до секс,защото немога да забременея . т.н.Познато ми звучи...Опитай се да не си пречиш сама на себе си.Ако ти не си помогнеш, то никой не може да го направи вместо теб.Дишай дълбоко и давай смело напред!На всички ни е трудно.Адски трудно.Но и да искаме не можем да се откажем,защото на всяка цена искаме на бъдем майки!Бъди силна и успех!