0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
имам усещането че съм на ръба полудяването !!!
« Отговор #40 -: Януари 26, 2006, 14:06:32 pm »
Ами страх го е за теб, объркан е, чуди се как да ти помогне.
Покажи му, че го обичаш.
« Отговор #41 -: Януари 26, 2006, 14:12:44 pm »
Цитат на: Lali
Ами страх го е за теб, объркан е, чуди се как да ти помогне.
Покажи му, че го обичаш.

Знам, Лали и ми е толкова мъчно, че устремена към целта, понякога забравям за чудото, което имам - сигурно затова не мога да спра да рева.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #42 -: Януари 26, 2006, 15:00:22 pm »
Граци, не си лудичка, ами си даже сладичка...толкова искрена!
Знаеш ли какво - аз на твое място бих се доверила на мъжа си-толкова вяра и позитивизъм има в деянието му, че -точно това може да е ключа към Чудото! Дай боже!!!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #43 -: Януари 26, 2006, 15:30:18 pm »
Ех crazy33 това е нормално понякога всички изпадаме в кризи, и да си призная честно и аз имам моменти в които от смятане на дни и планиране забравям, че всъщност любовта ни е събрала. Спокойно нещата отминават идват по-добри. Целият ни живот е на приливи и отливи. Мъжете имат нужда понякога жената да се гушне в тях и да им мърка, а като ни видят такива с опънати нерви и бездънни очи не смеят да си го помислят. После се мъчат да ни успокоят с дейстивя и тогава идва сегашното състояние. Лали е права покажи му че го обичаш и не превръщай бебеправенето в самоцел.  :balk_21:  :grouphug2:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #44 -: Януари 26, 2006, 16:15:59 pm »
Crazy, и аз съм съгласна с момичетата. Всъщност съм 100% убедена, че половинката ти е по-стресирана и от теб за предстоящата ти лапароскопия и се опитва по някакъв начин да разведри обстановката.
А за ресторанта му прости - едва ли е съобразил, че трябва да пиеш очистителни в събота.
Аз трябваше да ги пия на рождения си ден, защото на другия ме оперираха и не мога да ти опиша колко воля ми трябваше да не нападна тортата :D.
Успех в неделя!
Намерихме нашето синче.
« Отговор #45 -: Януари 26, 2006, 16:35:06 pm »
Crazy33, според мен си се трогнала от желанието и вълнението на Любимия, също така понеже си поизнервена покрай предстоящата лапароскопия, емоциите са малко в повече, та си се натъжила. Съвсем нормална реакция според мен, не си се "крейзнала" :wink:
Миличка, всички имаме такива моменти! Иначе пък е толкова хубаво, когато двамата партньори са съпричасни и изживяват тези трудности и вълнения заедно :)
Стисам палци за резултатите от лапароскопията!!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #46 -: Януари 26, 2006, 17:51:55 pm »
Благодаря ви много, момичета, не можете да си представите колко сте прави всичките (всъщност - можете :) )
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
« Отговор #47 -: Февруари 08, 2006, 13:58:34 pm »
Днес наистина имам чувството, че съм на ръба на полудяването  :cry: Мразя ги тези дни около дата на М., ама така ги мразя, че искам по накакъв начин да ги "прескачам"  :evil: От толкова години чакане, имах чувството, че съм свикнала, че съм се отказала да търся постоянно признаци, но явно не е така...И най-малкото нещо, което може да ми подсказва, че има вероятност чудото да е станало ме хвърля в трескава надежда...Ето днес - висока БТ, и куп други признаци...И аз глупачката взех, че си направих тест...Резултатът е ясен - поредното разочарование...Чувствам се толкова тъпо, като последната глупачка...И знам, че като ми дойде довечера или утре най-вероятно ще се нарева и ще трябва да събера сили да продължа да се боря...
Много несвързан постинг...извинете ме, просто исках да споделя с някой, а освен вас никой не би ме разбрал как точно се чувствам...
*

balmi

« Отговор #48 -: Февруари 08, 2006, 15:52:54 pm »
Мила Тифани,
И аз не веднъж съм се чувствала така. Ужасно е да чакаш, да се надяваш и отново и отново да се разочароваш. За Коледа братовчед ми ми подари една книжка на Джон Кехоу "Подсъзнанието може всичко". Прочетоя я буквално за два дена и от тогава я препрочитам периодично. На мен доста ми помогна от гледна точка на това да мисля по-позитивно, да не изпадам непрекъснато в депресии и най-важното да вярвам, че щом толкова силно желая нещо да се случи, то ще се случи рано или късно. Силата е вътре в нас и затова не се отчайвай толкова лесно. Може пък другият месец  preggo . Човек нищо не знае.
« Отговор #49 -: Февруари 10, 2006, 12:27:43 pm »
аз от тъпотия направих 3 теста защото си изнамерих сумати признаци а дори и 1 ден не ми закъсня.Съсипана съм психически.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #50 -: Февруари 10, 2006, 13:47:19 pm »
тормозих се много и здраво и миналия месец след поредния отрицателен тест казах край. Никакви тестове и мечти докато не ми закъснее поне 10 дена. И ми е добре. И то естествено ми закъсня 2 дни обаче геройски удържах фронта и тест не направих. Даже този месец хвърлих търмометъра и челните стойки след кекс, и ми е още по добре. Ходя си на лекар, правя си изследванията едно по едно и това е. Ако не ще само има начини да се появи и това е. Като се тръшкам няма да стане. Чудя се само кога пак ще ме хванат лудите. Казват след затишие идва буря :lol:  :lol:  :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #51 -: Февруари 10, 2006, 14:01:31 pm »
готино е, като можеш да се надяваш. много по- страшно е, когато даже не се надяваш.
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #52 -: Февруари 10, 2006, 17:46:53 pm »
Ей,мили момичета,не се отчайвайте,бъдете силни.Аз също много страдам и си мислех,че ще подлудея като за пореден път ми дойде,но си казах трябва да си силна и не да ревеш като истеричка всеки месец.
Вече нито си меря Т,нито следя дните на ову,абе оставила сам всичко на самотек.
Наслаждавам се на съпругът ми всеки ден,повтаря ме си колко се обича ме и колко сме щастливи и че един ден мечтата ни да станем голямо семейство ще се сбъдне.Не се отчайвайте мили момичета,усмихвайте се по-вече.

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #53 -: Февруари 20, 2006, 01:28:45 am »
И аз го имам това чувство.Дори вече почвам да се стресирам и от звъненето на звънеца ни-почвам да си мисля,че ще дойдат да ме приберат в някоя лудница.
На почти 35 ми поставиха съмнения за СПКЯ.Декември си правих хормонални изследвания,бяха ок.Ама доктора казва-може да си в начален стадий или от другата група(15-20% при които изследванията не показвали такава наличност).И за проверка ми каза лапаро.Аз се настроих,започна да правя проучвания и да си водя запискаи-къде и как.След което говорих с мъжа ми,а той като ми вдигна един луд скандал.Аз луда ли съм била,жива,здрава,права,да се оставям в ръцете на касапите(така той нарича хирурзите).Опитах се да му обясня как стоят нещата,но той в яда си  ми тръшна хапчетата на земята .Слава богу бяха в неотворена опаковка и не се бяха счупили.Взех си ги и сякаш само това чакаше -скандала започна с нова сила.Тоя път си каза истината-аз съм била с лоши хормони ,неговата сперма не ставала,въпреки подобрението което има.Да съм спирала да си меря температурата и да съм спирала да се мъкна всеки месец на гинеколог.Само съм била хвърляла тия пари на вятъра.
 И ме постави в много гадна ситуация-ако съм забременеяла ,щял да изчака детето да се роди и да провери дали е той бащата,щото лекаря който той посещава му казал ,че имало 1-2%вероятност да стане баща по естествен начин.А за инвитрото или икси дори и не иска да говори.В петък(17.02) като бил в немската клиниката(за което не знаех) и носел материала за изследване и псувал ,някакъв младеж му казал-ей ,добре че има такива като тебе с такава "водниста сперма",че да ме включват като донор за съпругите им и му се изсмял злобно.И моя изпразнил стерилната чашка и се прибрал.И затова не иска повече никога да маструбира.И аз оставам в пълна безиизходица-не мога да прибегна до донорска инсеминация,щото тъпият им доктор се сетил кога да си отвори устата,не мога и да се надявам на инвитро или икси ,заради "неговият стрес".
 Предлага ми осиновяване като възможност,но аз не искам.Откъде да знам ,що за хулиган е бил бащата,за да изостави си приятелката си бременна?Или откъде да знам тя какво е правила,пушила,пила по време на бременността ,само и само да се оттърве от бебето растящо в нея?И после като го захвърли като ненужна вещ в някой дом ,естествено,че ще излъже ,че не е правила нищо подобно и ще поеми по стария си път без чувство на вина.И тук той ми дойде с контра въпроса:А каква е гаранцията,че детето ще е нормално ,ако е от нас?В смисъл -той е преминал през доста войни-Виетнам,Ирак,Авганистан,Косово,Кувейт и по всяка вероятност си е взел свръхдоза радиация.А аз съм от семейство на химици и зная много добре ,че на някой от радиоактивните елементи им трябват 100-110 години за да се разпаднат напълно.И има донякъде право ,но аз се чувствувам като смазана -това ни е първият скандал откакто се познаваме и го преживявам много тежко.А отделно,че отвсякъде ме дебне безизходицата :roll:
« Последна редакция: Декември 07, 2007, 08:52:44 am от iliyanas »
*
« Отговор #54 -: Февруари 20, 2006, 09:21:48 am »
iliyanas мила,съжалявам за това ,което ти се е случило.Ситуацията е гадна наистина,но мисля,че като се поуспокои съпруга ти ще обмисли нещата.Репликата на младежа в клиниката явно е "запалила фитила"  и е отприщила напрежението!Не е лесна за никои тази борба и жалко,че има хора,които си позволяват да се гаврят с болката на другите.Незнам какво да ти кажа,ще ти пожелая да бъдеш силна и смела....... и не забравяи,че след ноща винаги идва ден :bighug:
« Отговор #55 -: Февруари 20, 2006, 09:29:43 am »
Илиянка, мъжът явно преживява стрес, който е последствие от работата или  сборен битов фактор. Мисля, че като се успокои пак ще говорите/ако вече не сте го направили/.
Въпросният лекар е смятал за нормално да каже какъв е хоризонта , но е още по-нормално мъж да реагира с вулканизирано достойноство/а пък оня , с `чудесната` сперма...сигурно само това му е гордостта/. Моят би реагирал още по-остро, познавам си го.
Не се тормози, не плачи и не обвинявай себе си. :D Като мине бурята с мъжа ти говорете очи в очи и за неща, които са тормозили и двама ви.Той може би си мисли, че неговата сперма за нищо не става и така сяда с наведена глава още на старта.Но дори и това да е основен минусов фактор не трябва така пораженчески да тегли чертата.
Илиянка :D , ще има добър развой в ситуацията,...а и слънцето ще огрее навсякъде! :wink:
« Отговор #56 -: Февруари 20, 2006, 10:02:43 am »
Ляне, прегръщам те силно и ти пожелавам бързо да разрешите проблемът и да намерите компромисно решение, угодно и за двама ви!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #57 -: Февруари 20, 2006, 13:30:20 pm »
Илиянче, съжалявам за неприятната ситуация, която се е създала :(

Не се отчайвай, всички ние минаваме през подобни кризи. Тези решения са трудни и понякога искат време.

Според мен, като се поуспокои обстановката, обсъдете отново вариантите - да продължите борбата за собствено дете, да помислите за осиновяване, а защо не и двете, както планира да направи Фуси (сигурно си чела темата й).
За осиновяването - и твоите доводи разбирам, както разбирам и неговите - за съжаление, гаранции няма в никой от вариантите :cry:  Човек трябва да осъзнае рисковете и да ги приеме, няма как. Все пак, толкова много семейства с осиновявания са много щастливи заедно.

Трудно се отказва човек от борбата за собствено дете, обаче.

А този тъпанар, дето се е изгаврил в клиниката - думи нямам. Но най-вече, нали си знаем, че много прост народ броди по земята, не би трябвало да се засягаме от толкова елементарни същества. Трябва да ги приемем като даденост и да ги игнорираме :wink:

Надявам се скоро нещата при вас да се подредят! Стискам ви палци :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #58 -: Февруари 20, 2006, 13:45:49 pm »
Илианке, надявам се да се успокои мъжа ти и да му минат тези мисли. Гуш  :bighug:
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #59 -: Февруари 20, 2006, 16:09:54 pm »
Илиянче,успокои се,мила
съжалявам че така се е случило и ти пожелавам от сърце да си оправиш отношенията със съпруга си и да поговорите спокойно.Бъди силна и не се отказвай да се бориш,сигурна съм че всяка от нас е преживяла нещо подобно.
Успех и Късмет

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ