0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    йойо

Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #20 -: Юли 02, 2009, 23:30:04 pm »
Мили дами, аз сьщто смея да твьрдя, че Божидар Славчев е много добьр специалист в областа на онкологичните заболявания!
Той лекува моята майка от рак на шииката на матката в последена фаза, но за сьжаление беше отишла прекалено кьсно и се наложи всичко да и бьде махнат дори и пикочния мехур, на който той направи пластика.
След което се вьзстанови и всичко беше наред.
Вярно е че прегледите са скьпи, но ви уверявам че си заслужава.
Аз мисля, че това как говори няма никакво значение, след като спасява толкова много хора.
Най-важно е да не забравяме профилактичните прегледи, от това може да зависи живота ни.
Успех на всички!!!
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #21 -: Септември 20, 2010, 10:35:38 am »
Здравейте! След няколко дни имам час за преглед при д-р Божидар Славчев! Имам миомен възел, който е около 3 см., искам да забременея, но за съжаление на този етап не мога. Ще ходя, за да видя той какво ще ми каже и какво ще е неговото мнение! Ако някой може да сподели с мен за подобен проблем, с нетърпение ще очаквам мнения!
С пожелание за хубав ден!
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #22 -: Септември 20, 2010, 17:54:34 pm »
Както вече предполагам си разбрала от другите постове д-р Славчев не е гинеколог , които се занимава с репродуктивни проблеми.

За миомния възел може да даде мнение и решение , аз се оперирах при него-бях с миоми. Моите миоми,като проблем са в комбинация със стерилитет,когато го попитах дали операцията може да се съчетае с оглед на репродуктивната ми система предвид дългогодишното незабременяване той просто но категорично ми отговори с не

Препоръката ми е задължително да споделиш проблема със  забремениаването но да направиш и паралелна консултация със специалист , който се занимава със стерилитет.

Щом си влязла в сайта вярвам, че ще попрочетеш това онова - има много, при това систематизирана информация.
Успех!
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #23 -: Септември 21, 2010, 09:01:08 am »
Здравейте! Благодаря Ви за отговора! Аз не написах, че аз вече имам 1 дете, на 11 години. Предполагам, че при мен единствения проблем е миомата...След прегледа може би д-р Славчев ще си каже мнението. Ще пиша...Успех на всички!!!
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #24 -: Септември 22, 2010, 11:47:07 am »
И аз съм чувала, че той е един от най-добрите в областа на женските онкологични и подобни проблеми, но наистина когато става въпрос за забременяване е добре да се направи консултация с лекар занимаващ се с това! :D. А миома до 3-4см до колкото знам не е проблем за забременяване и поне на мен така ми казаха, защото и аз съм с миома и за сега я наблюдаваме но няма да се оперира!
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #25 -: Септември 30, 2010, 19:45:21 pm »
Понякога е проблем.Той е безспорен специалист,но обслужването и отношението в тази частност и неговото в болницата където оперира е под всякъква критика.След операцията повече не го виждате аз даже и в операционната зала не го видях да не говорим за след това.
За сумата която платих +консумативи като конци и упойка можеше поне да мине на визитация и да погледне и да се осведоми как съм,но няма такова нещо.Седмици след операцията получих усложнения който още не мога да оправя това е шести месец вече.Всеки сам решава на кой да се довери аз не мога да върна времето назад иначе щях да постъпя по друг начин и щях да избера друга болница.
« Последна редакция: Септември 30, 2010, 19:49:23 pm от asi73 »
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #26 -: Октомври 18, 2010, 17:36:17 pm »
никой няма да сбърка ако се довери на Д-р Божидар Славчев по повод хирургични гинекологични проблеми.Това,което се сещам като комбинация на репродуктивните и хир дпоблеми ... като се стигне до операция,ходете при него,а другата част от лечението при репродуктивен специалист...

Преди години съм оперирана при него.Пратиха ме сами да си купя конци.В деня на операцията си ги носех в едно пликче в операционната.След операцията не съм видяла доктора...но забелязах че практиката на тези ,които идваха при пациентите беше по-скоро финансова среща...така де...Усложнения нямам,а неговия разрез,въпреки
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #27 -: Януари 07, 2011, 18:11:18 pm »
Моето конизацио също е правено от Др Б.Слав4ев преди 11г .Страхотен специалист за неговата област както повечето са писали той не се занимава с репродуктивни проблеми при жената може да ви насочи към някого но той не дава мнения по този въпрос.
Не е приказлив но пък си върши страхотно работата.
Пресен случей . Миналата година прави операция на моя приятелка която завдох при него . Имаше миома и правеше кръвоизливи. Нейния лекар също много добър от окръжна болница и беше казал че ще и отстрани матката за да не и прави проблеми да обаче тя е на 37 г и решихме да видим и мнението на Др Слав4ев. Той е прегледа и каза ще махнем само миомите. И така направи . Тя е пълна жена но въпреки това няма почти никакъв белаг ,тънка черта като конец.И няма никакви проблеми.

След каквато и да е намеса от негова страна не съм имала никакви проблеми.
Да взима скъпо обаче аз му се доверявам на 100% ,каквото каже значи е така.
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #28 -: Януари 07, 2011, 18:27:19 pm »
Исе,сигурно си чела по-горните ми постове във връзка с отношението ми към д-р Славчев...Моят съвет е да отидеш при д-р ,който се занимава със репродуктивни проблеми...Понякога и махането на миома,в зависимост на кое място е/има три основни вида/ може да компрометира едно забременяване.
 Успех
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #29 -: Януари 07, 2011, 18:37:54 pm »
Да и аз подкрепям горното мнение. Ако има и репродуктивен проблем трябва да се съчетае и с мнение на специалист в тази област. Др Славчев все пак е хирург.
Аз писах че е добър в неговата област . Извинявам се ако съм заблудила някой затова бурзах да отговоря.
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #30 -: Март 02, 2011, 15:29:10 pm »
Здравейте! Пиша ви отново..., но като нов човек, без миома... Оперирах се в началото на декември и всичко мина ок, без никакви усложнение. Възстанових се изключително бързо, в средата на януари вече си бях на работа, напълно възстановена. Искам да споделя с всички, които имат подобни проблеми да не отлагат във времето, а да се подложат на операция, докато е време, за да се няма усложнения. Всичко, цялото напарежение, мина за 1 седмица, това е... Сега ... ще се захващаме да правим бебенцето... Успех на всички. Поздрави!
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #31 -: Април 20, 2011, 19:31:17 pm »
Много се радвам че операцията е минала успешно.Знам че си била в добри ръце.
Хайде старт за бебенце. Успех.И да се похвалиш като стане. :D
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #32 -: Април 21, 2011, 15:51:18 pm »
 Тсаира,бравои честито!
 Със сигурност работата е свършена по възможно най-добрия начин.Шевчетата са ти най - щадящите за матката и сега ти пожелавам още изящен финал с едно прекрасно бебче
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #33 -: Април 21, 2011, 18:07:49 pm »
Благодаря Ви много... и отново искам да кажа на всички момичета, които имат подобен проблем... НЕ ЧАКАЙТЕ... А за бебчето..., ще пиша, разбира се!
Поздрави, и... до скоро!
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #34 -: Май 15, 2011, 16:24:53 pm »
Здравейте! Ето, че и аз вече мога да се похваля с хубавата новина!!! Бременна съм в 3-ия месец и съм много щастлива. Ще холя лично до д-р Божидар Славчев, за да му благодаря за всичко, което направи за мен, и за да може да го има и бебчо. Надявам се да имам лека бременност и всичко да е добре и занапред!
Успех на всички момичета!
*
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #35 -: Май 15, 2011, 17:50:14 pm »
Браво и честито!
Пожелавам ти девет безоблачни месеца ,които да завършат с едно много сладко,здраво и пухкаво бебче!
Re: Mnenia za d-r Bojidar Slavchev
« Отговор #36 -: Май 15, 2011, 18:32:32 pm »
Много, много благодаря! :)