0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Запитване от в. "Новинар"
« -: Септември 16, 2004, 15:52:13 pm »
Здравейте! Казвам се Елица Делчева и работя в "Новинар". Моя колежка писа за вашия проблем преди няколко месеца. Дали ще е възможно да се свържем с някое семейство, което се опитва да се сдобие с бебе ин витро, или иска да си осинови и скоро се е сбълсквало с проблеми в тези насоки. Идеята е да проследим какви са всички трудности по този път. Моля за Вашето съдействие, за да дадем отново гласност на този проблем.
Благодаря ви за винамнието.
С уважение Елица Делчева, elitzadel@abv.bg


Това е запитването от страна на журналистката. Вестник Новинар отрази много коректно идеята и създаването на сдружение "Зачатие". Моята лична молба е да отговорим на тяхното запитване. Няма да се обръщам персонално, ако някои от вас се чувстват готови да разкажат за проблемите по нелекия път до осиновяването и трудностите на преминаването през асистираната репродукция, нека се свържат с г-жа Делчева директно или чрез мен.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу