0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Съпругата на доктора си има други занимания дале4 по пе4еливши.


...

Мирела, ще те помоля да не се занимаваш с личните отношения на хората!
lemon
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 10:11:15 am от lemon »
...

Мирела, ще те помоля да не се занимаваш с личните отношения на хората!
lemon
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 11:31:21 am от lemon »
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Цитат
Това означава, че трябва да си затварям очите за явни злоупотреби и злодеяния ли? Според българското законодателство всеки е длъжен да заплаща сответните данъци за придобитите приходи и съответно законодателството важи и за съпруга на въпросната санитарка.

Продължавам да недоумявам че в този момент очите Ви са отворени именно за такива неща?!

Всички постове извън темата ще бъдат редактирани, моля придържате се към темата!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Милички,имам проблем! В Понеделник ми е биопсията в късен час 18.25 ч. и съм много притеснена,няма къде да остана да нощувам за една вечер. Дайте ми някакъв телефон или адрес където приемат за една вечер,а ще е най-добре някъде до клиника Малинов. Отсядах при едни приятели когато отида в София,но сега няма да ги има точно тогава и нямам къде да остана. :?
*

    Dolphin

  • ***
  • 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
Има едно  на вид не лошо хотелче, близо е до клиниката, http://www.aquahotels.com/sofia/bg/page/. Не съм отсядала там, за това нямам лични впечатления, просто близък живееше в блока над него.
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
Който има нужда мога да му дам координати на напълно обзаведен самостоятелен апартамент с удобен транспорт до клиниката, цената е повече от приемлива - 60лв на вечер. Пишете ми на лична.
бих искала да продължим темата, защото не намерих евтино местенце за отсядане близо до клиниката
 
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Търси Катя от клиниката и я питай за квартира.Другото место е едно медицинско общежитие.Към 10-15лв е там ,но без екстри.Намира се от другата страна на бул."България"
Друго место е хотел Таити /казваш,4е си пациент на клиниката/.Има специални цени.На няколко спирка /2или 3/с трамвай 5 мисля,4е бе.
А виж и тук :
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=45897.920;topicseen
 danielska_81 предлага нещо :D
« Последна редакция: Юли 12, 2011, 16:11:00 pm от Vali :) »


Д-р Стаменов,обичаме ви!
Здравейте, звънях на телефона на Катя, който е даден тук, но приятен мъжки глас ми отговори, че вече този номер не е неин. Моля, ако някой знае актуален номер на Катя  или на квартира до клиниката да помогне! Трябва ми място за оставане някъде от средата на месец февруари за 10-14 дни.
*
didoni2109, аз също ще бъда в София някъде от средата на месец февруари за около 15 дни (ако всичко е наред и мога започна прословутият си трети опит) ще бъда в хостел Таити, досега винаги сме отсядали там, топло е, безплатен интернет и минерална вода в двора на хостела :D :D. На последната спирка на трамвай 5 е! На вечер е 50лв.,но ако оставаш за повече от 7дни, цената е 30лв.на стая (двойна), ако си за цял месец е 500лв.Ако си за повече от 15 дни, но по-малко от 1 месец си плащам за месец, а пък си стоя колкото ми е необходимо, така излиза най-евтино.
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
И ние винаги отсядаме в хостел Таити. За пациенти на клиниката двойна стая е 30 лева. Чисто и сравнително топло е, а и е близо до клиниката.


Благодаря Ви за отговорите, момичета  :),stoeka71, ако котка не ни мине път ще се видим в София. Аз за инсеменацията бях в Таити, но понеже няма да съм с кола и ми се виждаше малко далеч :)Но ако ще има и някой друг освен мен да се подкрепяме съм навита за там :)Стискам палци нещата да са наред и при двете ни и да стартираме успешно. Поздрави!!
*
didoni2109, аз без колата си не мърдам! Даже, ако всичко е наред и зимата не ни скрои изненада тръгвам сама с колата,а после когато е пункцията ще дойде и мъжът ми с автобус  :lol: :lol:. Хич не обичам да ми се мотат наоколо, а и по-принцип съм много самостоятелна и винаги тръгвам сама - така излиза и по-евтино от финансова гледна точка!
Така, че ... дано всичко е наред и ще се видим!

didoni2109 мисля, че си от Бургас. Аз живея в Несебър, така че ако всичко е ОК, смятам на 12.02 да пътувам за София и може да го съчетам заедно. Ако искаш пиши на лични, че доста оспамихме темата..
« Последна редакция: Януари 31, 2012, 20:52:32 pm от stoeka71 »
Здравейте, предстои ми първичен преглед в клиника "Малинов" при д-р Персенска. От град Добрич съм, не съм ходила в София.Ако може някой да ми даде актуално инфо за квартири в района.
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Здравейте, предстои ми първичен преглед в клиника "Малинов" при д-р Персенска. От град Добрич съм, не съм ходила в София.Ако може някой да ми даде актуално инфо за квартири в района.

Къди е писала по-напред, че предоставя  :lol:

Който има нужда мога да му дам координати на напълно обзаведен самостоятелен апартамент с удобен транспорт до клиниката, цената е повече от приемлива - 60лв на вечер. Пишете ми на лична.[/b]


Не е актуален!
*
Здравейте, предстои ми първичен преглед в клиника "Малинов" при д-р Персенска. От град Добрич съм, не съм ходила в София.Ако може някой да ми даде актуално инфо за квартири в района.
Д-р Персенска е в "Надежда". Двете клиники вече са на съвсем различни места.


"Повдигам" темата - отдавам апартамент под наем на момичета в процедура - обзаведен е напълно, подходящ е за двама души, има удобен транспорт до Надежда, Щерев и 1 АГ София.
Цена на вечер - 50лв. При по-дълъг престой - отстъпки.
При интерес пишете ми на лични.