0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    adelina

Не го разбирам
« -: Септември 12, 2005, 09:53:24 am »
Извинявайте, но как да ми ги покаже дните на овулация, като щом задам продължит на зикъла и другите 3 параметра нищо не става друго , освен, че ми излиза един календар с дни и това е..
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Не го разбирам
« Отговор #1 -: Септември 12, 2005, 10:14:13 am »
RTFM


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Не го разбирам
« Отговор #2 -: Септември 12, 2005, 10:24:48 am »
Ами показва ти календар с ни, в които дните с предполагаема фертилност са оцветени в жълто, дните на предполагаемата следваша менструация са оцветени в розово. Оттук нататък всеки ден щтраквайки върху датичката на всеки ден (числото на цветния фон, ще Ви се отвори страница, в която да вкарвате данни за съответния ден - температура, цервикална слуз, сексуални контакти и т. н. ПО всяко едно време от линка - "лични графики" можете да видите в линеен график всичко това на страничката на съответната от Вашите графики. Овулацията настъпва при всеки много индивидуално и затова не може само на база на първите входни параметри да се дефинира с обикновени изчисления. Няма метод освен ултразвуковия преглед, които да я докажат с абсолютна точност. Чрез входните ви данни програмата "ориентировъчно" показва най-вероятните фертилни дни, а овулацията можете с малко по-голяма точност да определите чрез графиката на базалната  температура, означенията за цервикалната слуз по нея, както и нанесените ЛХ тестове за овулация, които правите по време на цикъла.

Ето тук е описано как точно да изпозлвате календара:
Указания за работа с календара

А тук много подробно е описано как точно действа метода на определяне на овулацията на база на фертилните признаци на жената:
Защо е полезен календара за жените, които планират бременност?

Прочетете, разгледайте го, ако имате въпроси веднага ще Ви отговорим! Късмет!