0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: kakvo mislite za... (лечение с оргаметрил - бел.мод.)
« Отговор #20 -: Август 17, 2007, 13:07:54 pm »
абе аман от лекари и лекарчета, измежду тях има и големи бездарници, вече май съм на крачка от това да ме подлудят, може ли уж си на ред уж всичко течало нормално пък бебе няма и няма и да не разберат защо, -чакай-, е какво да чакам бе хора?
Re: kakvo mislite za... (лечение с оргаметрил - бел.мод.)
« Отговор #21 -: Август 18, 2007, 18:02:24 pm »
Е, ilem ,
Добре дошла в клуба! Такива са нашите лекари. Да не ми се сърдят, макар че имам доста близки  лекари.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Re: kakvo mislite za... (лечение с оргаметрил - бел.мод.)
« Отговор #22 -: Август 18, 2007, 20:09:04 pm »
Здравейте мили момичета, няма с кого да споделя, за това се надявам някоя от вас да има търпението да ме "изслуша"
Чувствам се ужасно, днес в разговор и то не бяхме сами, мажа ми много грубо подметна в продължение на това че коментирахме боядисването на по малката стая в апартамента, която знаете обикновенно наричаме детска, та той се обърна срещу мен и каза - хмм, детска, каква детска стая е това когато няма деца и то защото ти не можеш да раждаш - толкова ми е мъчно и толкова много плача, че едвам виждам клавиатурата, защо беше така груб с мен и то пред приятелско семейство, ами ако той имаше нчкакъв проблем, не бих реагирала така, ами ако един ден се окаже че при мен нещата са нормални, нали никой от нищо не е застрахован, направо ми се къса сърцето, а да не говорим че от 1 месец и половина не ме е поглеждал и докосвал и май имам съмнение че това в комбинация с държанието му са признаци на края на нашият брак - мисля че има друга жена, която сигурно може да ражда, но поне можеше да ми го каже човешки в очите и да го обсъдим, а не да се държи гадно и да ме лъже и пренебрегва,
*
Милата тя. Склонна съм да вярвам че и мъжете имат нерви и ги боли, но да  бъдат такива грубияни и недодялани не мога да го понеса. Дръж се мила. Опитай да поговориш с него, кажи че те е обидил, кажи му какво милиш. Покажи му че болката трябва да се понася и от двамата, а не единия да е обиден а пък другия сам да страда. А за другата незнам какво да те посъветвам, защото аз самата незнам какво ще правя ако имам този проблем. Незнам защо много мъже са идиоти, които само искат и искат и нищо не влагат от тях.  :bighug: :bighug:Дано всичко мине като сън и да забравите. Много се надявам.
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: kakvo mislite za... (лечение с оргаметрил - бел.мод.)
« Отговор #24 -: Август 18, 2007, 21:56:21 pm »
... ти не можеш да раждаш - толкова ми е мъчно ...от 1 месец и половина не ме е поглеждал и докосвал и май имам съмнение че това в комбинация с държанието му са признаци на края на нашият брак - мисля че има друга жена, която сигурно може да ражда...

  ilem ,мен лично такива думи от любимия биха ме довели до крайно решение без компромис,а именно да напусна този човек без да ми мигне окото,поради простата причина ,че когато нещо се пречупи в моето доверие ,нищо не може да възстанови стабилността на такава връзка.Просто характерът ми е такъв,бързо прощавам,но такива неща не мога да преглътна.Но,не това е моят съвет към теб.Смятам,че вече като си се наплакала,ти е поолекнало.Та,сериозен разговор ви трябва.Никъде не е доказано,че ти не можеш да родиш.Ако той разсъждава,че проблемът е само твой ,много-жалко.Борбата за бебе,може да се окаже много-тежка и никой не е застрахован от провал.Затова и връзката ви трябва да укрепва все-повече,най-вече след всеки провал,месец след месец... да си вярвате,да се обичате.Желая ти успех и огромно семейно разбирателство! :goodluck:
Re: kakvo mislite za... (лечение с оргаметрил - бел.мод.)
« Отговор #25 -: Август 18, 2007, 22:06:30 pm »
 ilem , не унивай!
Горе главата. Прегръщам те.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Re: kakvo mislite za... (лечение с оргаметрил - бел.мод.)
« Отговор #26 -: Август 19, 2007, 18:03:45 pm »

ilem ,мен лично такива думи от любимия биха ме довели до крайно решение без компромис,а именно да напусна този човек без да ми мигне окото,поради простата причина ,че когато нещо се пречупи в моето доверие ,нищо не може да възстанови стабилността на такава връзка.
[/quote]

Това се отнася и до моя характер, но и аз не те съветвам това, Ilem. Просто поговорете, а и никъде не е казано, че неможеш да раждаш, проблема може и да е негов. Просто в такива моменти трябва да се борите заедно и това да сплотява връзката ви!
Сега горе главата, поговорете и всичко ще е наред!
Прегръщам те и те целувам!
*
Re: kakvo mislite za... (лечение с оргаметрил - бел.мод.)
« Отговор #27 -: Август 20, 2007, 16:38:00 pm »
честно да ви кажар толкова ми е криво от както каза това, че нямам желание и да говоря с него, а той се държи все едно нищо не е станало, но не ми се е извинил, въпреки че видя колко ме обиди и колко плакахл ВЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ, ПОЖЕЛАВАМ КЪСМЕТ
Re: kakvo mislite za... (лечение с оргаметрил - бел.мод.)
« Отговор #28 -: Юни 09, 2010, 16:44:34 pm »
Здравейте миличка Ilem Сигурно си много млада и много страдаш, такова отношение е супер болезнено особено щом е от най-близък човек.Не зная дали ще ти помогна с моя опит, но все пак може да ти повлияе за вземане на твоето решение. Аз се омъжих за такъв човек, който беше супер нещастен в първия си брак поради липса на бебе. Сметнах, че всеки има право на щастие и че  мога да опитам да дам щастие на двама ни. Дълга е историята- имаме 2 деца, 4 бременности и т.н. но аз все си мисля,че БОГ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!  Искам да кажа, че такива студени и безсърдечни хора като него Бог е решил да накаже. Те просто не заслужават да усетят синовна топлина и детска усмивка! Да,силни са думите, но защо трябва да се задържи насила един такъв брак, след като няма да има топлина, подкрепа. Успех миличка.