0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моята инсеминация
« -: Септември 08, 2005, 08:54:41 am »
е неуспешна :( . На 33 ден от цикъла на УЗ не се видя бременност. Спрях утрогестана и чакам поредната менструация. От петък насам /откакто направих теста/ ми е много мъчно, но предстоят още възможности следващите месеци. Мислим пак да правим септември, но и аз, и мъжа ми имаме пътуване и как ще се съчетаваме незнам...
Съжалявам, че не мога да кажа нещо по-весело рано сутринта, дано при вас да има добри новини...
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Моята инсеминация
« Отговор #1 -: Септември 08, 2005, 09:02:35 am »
Съжалявам Грейси за отрицателният резултат. Напълно те разбирам колко ти е мъчно, особено след такова голямо закъснение. Ще мине време и ще се оправиш, повярвай ми. Зареждай се бързо с нови сили и действайте. Успех! Все някога ще стане, стига човек да е упорит и да преследва мечтите си.

*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Моята инсеминация
« Отговор #2 -: Септември 08, 2005, 09:10:13 am »
Много съжалявам, Грейси! Следващият път всичко ще е наред, не се отказвай поне аз така си повтарям и се зареждам със сили!!! Успех и горе главата!


*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Моята инсеминация
« Отговор #3 -: Септември 08, 2005, 09:43:20 am »
Ех, Грейси, съжалявам. Обаче ще успееш, сигурна съм.
Моята инсеминация
« Отговор #4 -: Септември 08, 2005, 14:06:45 pm »
Грейс, съжалявам, че не се е получило този месец!

Ще ти стискаме палци за септември!!

Грейс, ти при кой от докторите при Щерев ходиш? Ако искаш пиши ми на лични. Предстои ни тия дни да ходим и ние и да започваме инсеминации.

Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!







*
Моята инсеминация
« Отговор #5 -: Септември 08, 2005, 15:45:00 pm »
Фреш, ами ходила съм при кажи речи всички лекари там /посещенията в тази клиника специално/съм ги започнала през септември миналата година. Преглеждали са ме и д-р Савова, и д-р Тимева, а тази последната инсеминация ми я направи д-р Андреева. Иначе лекуващия ми лекар ако за там изобщо може да се каже такова нещо е д-р Ганева. Последно бях пак при нея, първата инсеминация ми я прави тя, може би и втората щеше да направи, но беше в отпуска. Мисля, че всички са добри. Доволна съм от д-р Андреева, въпреки че до деня на инсеминацията не ме беше виждала изобщо, тя направи всичко възможно за мен в един ден, в който в болницата беше лудница от пациентки. Мисля, че си върши съвестно работата. От д-р Ганева също съм доволна, винаги е била внимателна с мен. Не винаги резултатите са били такива, каквито ми се е искало да бъдат, но за това не могат да бъдат винени лекарите. Впечатленията ми са, че там се работи в екип по една и съща схема и по един и същ метод, затова няма значение при коя от лекарките ще отидеш. Всички са професионалисти. Това, което не ми харесва е, че има много пациенти и понякога се чувстваш като един от многото на конвейра... От ембриоложките също съм доволна, каквото съм питала са ми обяснявали, старали са се да спомогнат с каквото могат. Като цяло съвета ми е при когото и да отидеш да си гониш нещата, да питаш и да разпитваш, защото понякога нещата остават недоизяснени и трябва да ги научаваш в крачка, когато не винаги можеш да реагираш навреме. Успех ти пожелавам!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*
Моята инсеминация
« Отговор #6 -: Септември 08, 2005, 15:51:12 pm »
Момичета, благодаря ви за подкрепата. Дано всички да имаме успех!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*

    katerina74

Моята инсеминация
« Отговор #7 -: Септември 08, 2005, 19:56:11 pm »
и за мен днес беше ден за разочарование...е, не ми закъсня чак толкова, а и бях направила тест - отрицателен, но все си мислех че този път може да е станало...на вас какво ви препоръчват? да правите в последователни месеци инсе или да има почивка между 2?
благодаря на всички, които ще ми отговорят
*
Моята инсеминация
« Отговор #8 -: Септември 08, 2005, 22:59:06 pm »
Момичета не се разочаровайте и не унивайте, при инсе не винаги става от първия път, все пак не може да се надмине природата. Ще стане следващия път, ако не следващия по следващия - но едно е сигурно, че ще станем майки всички и то скоро.
*

    Anonymous

Моята инсеминация
« Отговор #9 -: Септември 08, 2005, 23:43:15 pm »
вярвам, че си права сигнус, или поне така си набивам в главата, ще стане..
*
Моята инсеминация
« Отговор #10 -: Септември 09, 2005, 08:59:03 am »
Обикновено препоръчват инсеминациите да се правят една след друга /поне три/, тогава яйчниците и фоликулите, които ще образуват се водели "вербувани". Така поне на мен ми казаха в клиниката, но все пак всичко опира до финансови възможности. На мен това ми беше втора инсеминация, но не съм ги правила една след друга, а през доста дълъг период от време. Сега мисля да бъдат една след друга - да опитаме и така...
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



Моята инсеминация
« Отговор #11 -: Септември 09, 2005, 13:36:18 pm »
Съжалявам и ти желая успех следващия път :D и да ни се похвалиш с добрата новина.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14923
Моята инсеминация
« Отговор #12 -: Септември 09, 2005, 14:05:49 pm »
Цитат на: Grace
Обикновено препоръчват инсеминациите да се правят една след друга /поне три/, тогава яйчниците и фоликулите, които ще образуват се водели "вербувани".


какво ще рече това "вербувани"? и с какво те стимулираха?
не знам, ако стимулациите се правят не с Клостилбегит, а с гонадотропни препарати, три цикъла един след друг дали не е съсипия за яйчниците...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Моята инсеминация
« Отговор #13 -: Септември 09, 2005, 14:30:53 pm »
Честно да ти кажа, не знам какво точно тряБва да означава "вербувани"  :oops: и тъй като мен стимулацията също много ме притеснява все питам вредно ли е, доколко е вредно и т.н. Отговорът винаги е един същ - не е кой знае какво. Стимулирана съм два пъти със серофен половин таблетка на ден от 3 до 7 ден на цикъла, и един път със серпафар пак по същата схема и дозировка.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



Моята инсеминация
« Отговор #14 -: Септември 12, 2005, 10:18:48 am »
Грейси, благодаря за споделеното от теб мнение. Аз попаднах при Савова предния път, от нея съм доволна, а сега мисля да ходя при Тимева, защото тя се запозна с моя случай в Майчин дом, преди моята лапароскопия, а и се оказа, че е участвала в екипа на коремната ми операция преди време.
Грейс, а как беше при теб положението с овулацията - имаше ли някакви проблеми? Мисля да говоря с лекарите да минем поне в началото без стимулации, така и така шансът е малък, а и сп-дите като са "непробивни", не виждам такава разлика една или две яйцеклетки ще мъчат. Какво мислиш? При теб категорични ли бяха, че трябва стимулация?
Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!







*
Моята инсеминация
« Отговор #15 -: Септември 12, 2005, 12:36:07 pm »
Фреш, цикълът ми е точен като часовник, овулация имам без проблеми. Винаги, когато са ми изследвали естрадиол и ЛХ преди инсеминациите са били в нормите. Въпреки това ме стимулират, макар и с много малко. Когато отидох миналата година, направихме хидротубация и д-р Ганева каза, че следващия цикъл ще правим инсеминацията без стимулация. Така се случи обаче, че следващият цикъл се оказах без овулация. Според докторката това се случвало и било нормално, но ми предписа серофен, за да сме сигурни за следващия път. Така се почна и сега все искат да ме стимулират. Последният път пак питах за инсеминация на естествен цикъл и в крайна сметка решението си е мое, но със стимулация шансът бил по-голям и сега се чудя какво да реша...По принцип хич не ги обичам тези стимулации и ти препоръчвам да говориш с д-р Тимева какви са предимствата и недостатъците на двата варианта и кое ще е най-добре за твоя случай конкретно. Иначе аз точно нея също съм я питала и тя ми отговори да не се притеснявам и че не било опасно.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



Моята инсеминация
« Отговор #16 -: Септември 13, 2005, 10:22:02 am »
Мерси Грейси :D

Днес имаме среща с д-р Тимева и ще обсъдим тези въпроси. Знам, че не е толкова страшна тази стимулация, но имаме в рода проблеми с гърдите и затова ме е страх, а и понеже съм оперирана от миома преди време, също ме е страх да не се разбута нещо хормоналния ми баланс, защото в много от случаите миомите се появяват отново.

Ще пиша какво сме решили за този месец :D

Ти продължаваш ли този месец, или малко ще почиваш?

Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!







*
Моята инсеминация
« Отговор #17 -: Септември 13, 2005, 10:38:38 am »
А, продължавам, имам УЗ преглед на 19.09., а инсеминацията вероятно ще е на 22-23 /ако всичко е наред разбира се, надявам се да е така/. Взех решение и пак пия серофен. Пиши какво ти е казала д-р Тимева. Успех! :)
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin