0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Досега бях само пасивен наблюдател на форума ......Сега реших и да участвам
Предполагам на всеки му остава някакво количество от лекарствата които са му предписали за да започне цикъл на инвитро......та идеяата ми е защо да ги похабяваме като ги изхвърлим а да не ги подаряваме или заменяме ??????
Аз живея в Илиной САЩ и тук като ти предпишат лекарства за инвитро независимо какво количество от лекарствата си поръчваш плащаш фиксирана цена .Та аз имам 1 опаковка Lupron(комплект със спринцовките ) за подаряване за сега ....прекаснаха ми 1 цикал на инвитро,за 2 опит замениха лекарството с антигон та не ми трябва.
Ще се радвам да помогна на някой с лекарството !!! :)
« Последна редакция: Юли 27, 2007, 00:45:40 am от aneliarousseva »
Здравей, aneliarousseva  :)
Приветствам идеята ти.
За моята стимулация примерно аз не трябваше предварително да си купувам лекарства, а от клиниката ежедневно ми биеха нужните инжекции. Накрая просто плащаш, това, което си използвал.
*
Идеята наистина е чудесна. За съжаление при мен лекарствата, които получих от здравната каса ми стигнаха само за 4-ри дена и се наложи да си копувам останалите, така че останали при мен просто няма. Но идеята наистина е чудесна.
"http://lilypie.com/"><img src="http://lb4m.lilypie.com/UB2up3.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Fourth Birthday tickers"
Съжелявам за неуредиците със здравната каса ......Сигурно са много скъпи лекарствата които се изписват за стимулация в България.
Не знам за други ама момичета от САЩ които  живеят в щата Илиной и имат застраховки могат да помагат с лекарства.Тук манипулациите за забременяване са безплатни (аз имам право на две инвитрота и 6 инсеминации )а лекарствата са с фиксирана цена за вид а не за бройка .Дали ще си порачаш 1...2  или 5 плащаш фиксираната цена,та си остават лекарства.
За съжаление аз вече обещах моето лекарство на едно момиче та нямам друго в момента .........но за в бадеще има вероятност да ми остане и Gonal F ,Menopur-в комплект с инжекциите .
Успех на всички в борбата за рожба!!! :)
Поздравявам те за чудесната идея.

На мен ми остана един Диферелин - не съм го използвала, иска ми се да се отърва от него, за да си купя лекарства, няколко поне за новия опит. Ако има момичета, на които мога да помогна....ще се радвам
Момичета Лупрона е свободен за подаряване отново .Бях го обещала ама не стигало като количество......аз имам само за 14 дни така пише на опаковката и е 1 мг цялата опаковка (аз самата ползвах една опаковка за 14 и ми остана може би 1/3 от цялото количество).
Поздрави и стискам палци за много успешни резултати!!! :lol:
*
Хубава е идеята като цяло.Но си мисля,че пък ако има човек възможност да върне лекарствата и да му се възстанови сумата за тях,си е за предпочитане честно казано.Примерно след първото ни икси напролет ни останаха лекарства за 900-1000лева - еми върнахме си парите за тях...все пак ни предстои втори опит и пак пари,пари,пари :?...Бих подарила лекарства разбира се,но когато сумите са такива,както тази,която ние си върнахме, нещата стоят другояче, нали :wink:


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!