0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #20 -: Март 18, 2009, 11:51:39 am »
Здравейте  :) Само да кажа. Ами аз съм все така. Бебе няма. Работим по въпроса. Разликата е само ,че смених мъжа в края на 2006 год. ,а от началото на тази правим опити за бебе - засега неуспешни.Инъче по темата относно цикъла - общо взето няма промяна. Някой месеци е по-зле ,друг път по-леко минава- различно. Незнам нещо ми е паднало пердето вече... не ми се мисли. Пак ще пада борба то е ясно,събирам сили. УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!!
*
Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #21 -: Март 22, 2009, 15:31:46 pm »
Успех мила Ели от мен.Аз си чакам резултатите от изследванията и към 11 април съм на док. да видим как стоят нещата. При мъжа ми всичко е ок., така че смело вървим напред.Гледам да не се отчайвам и да мисля позитивно.Стискам паблци на теб и на всички които са се хванали с тази борба за живот и щастие въпреки всички кризи и безхаберие на другите.
*
Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #22 -: Март 23, 2009, 15:41:46 pm »
Здравейте и от мен!И аз съм била винаги с болезнен цикъл.1 седмици преди това запо4ват да ме болят мн.гърдите,1-я ден от цикъла запо4ва да ме боли кръста и мн.болки в яй4ниците и неможе да ми тръгни-не се търпят и болките и затова винаги пия по 2аналгина и спира да ме боли и цикъла си тръгва.Ако пия само 1аналгин,пак 4увствам тъпа болка-затова винаги по 2-незнам дали е добре това с хап4етата.Забременях извънматъ4но-сега правим нови опити.ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИ4КИ
   
*
Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #23 -: Април 09, 2009, 11:59:49 am »
Здравейте от мен. Тъй като обещах да пиша когато станат готови изследванията ми ето ме. Оказа се че хормонът прогестерон ми е с ниски нива.Като код от таблицата е с номер 10.21.Стойността при мен е 7,75, а док. каза че трябва да е над 13.На това се дължал тежкият ПМС и болезнения цикъл.Освен това и ЛФ при мен е по къса от нормалното, а именно 10 дни.Изписа ми дуфастон по схема от 16 до 25 ден.На 21 този месец го почвам.Ами това е от мен, успех на всички и дано съм ви била полезна с тази информация.
Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #24 -: Април 10, 2009, 22:16:05 pm »
Момичета ето малко инфо за болезнената менструация. Дано да ви е от помощ :D
http://koog-vma.com/statii-30.htm

*

    Katerina1

Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #25 -: Април 20, 2009, 17:13:21 pm »
Здравейте!Аз съм така от 13 годишна възраст-сега съм на 33-майка ми също цял живот е била с този проблем,затова мисля,че е наследствено.Стигала съм до болница няколко пъти.Един лекар преди 10г. ми каза,че има и по-тежки случаи от мен-негова позната влизала всеки месец в болница...не знам,дали го каза за успокоение...Имах неуспешна бременност,която завърши с кръвоизлив преди време,от тогава освен болката имам и много големи съсиреци/преди това също имаше,но не по-големи от малко орехче/-получава се нещо като малък кръвоизлив-съсирека е като тапа-събира се много кръв и изтича наведнъж-лошото е,че не знаеш,кога ще стане,а през това време си на работа,имаш задължения...а не можеш да взимаш всеки месец болнични...Спряла съм болкоуспокояващите/когато ги пия съсиреците са много повече/-търпя като куче!...А иначе изследванията ми са добри,нямам заболявания/освен че имам "обърната матка"/...Мога да споделя малко опит-за да намалите кръвотечението,яжте повечко кисело мляко през тия дни-без месо/тлъсто/,газирано,кафе,сладки неща,не яжте и не пийте горещи или много топли неща...не вдигайте тежко/при мен даже чистенето с прахосмукачка или стоенето до печката е проблем!/...може да пиете чай от коприва/корени/ или полски хвощ,но без захар и почти студен/за калция и витамин С си го знаете/.За да намаля болката /не винаги става обаче/пия няколко дена преди М мултивитамини.
 Извинявам се,ако съм досадила-стана много дълго,но ми се искаше да споделя!
Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #26 -: Април 20, 2009, 17:25:55 pm »
Благодаря ти yamy за информацията,досега нищо не бях чела за болезнена менструция и ми беше от полза.

*
Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #27 -: Юли 27, 2009, 13:10:25 pm »
Здравейте,
Както бях писала наскоро ми закъсня МЦ с около 3 дни и след бледа втора черта на теста ми дойде ,както обикновено ..  :( Сега обаче вече 10 дни съм с обилно кървене и болки .. случвало ли му се е на някой?  8O
Дали това не е мини-спонтанен аборт ? Мисля днес да си запазя час за преглед, защото досега не ми се е случвало такова нещо. Ще се побъркам вече  :(
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #28 -: Юли 27, 2009, 14:09:22 pm »
Мисля,че е редно да отидеш на лекар след като си имала положителен тест за бременност,а кървиш!Вероятно е да е било мисед и за това да кървиш толкова дълго,т.к. маточната стена се изчиства сама!
Редно е да си направиш изследване на хормоните и най-вече прогестерона!
Успех Ели,дано всичко се нареди и за теб
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Re: Много болезнен и обилен цикъл ?
« Отговор #29 -: Юли 27, 2009, 15:19:28 pm »
Благодаря ти , fibo ,
Ще си запазя час днес. Просто исках да споделя и някой ако е имал същия проблем евентуално да пише ..  :( А инъче съм си изследвала хормоните и са в норма , вкл. и прогестерона.  :?