0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Един деликатен въпрос...
« Отговор #80 -: Август 24, 2005, 16:57:54 pm »
Мила Fresh, мъжете реагират по различен начин и виждат нещата по различен начин от нас, понякога са по-чувствителни и често търсят лесен начин да се измъкнат от проблема вместо да потърсят решение или подкрепа.
Може би ситуацията няма пряка връзка със стерилитета, но съм сигурна че това също е повлияло. Това пълно отдаване на голяма част от времето и мислите ни за бъдещето ни дете не може да не окаже влияние и да разклати на моменти и най-стабилното семейство. И за моето семейство създаването на бебе  е приоритет от няколко години, но не трябва да го поставяме като фикс идея.
Огледайте се и ще видите, че живота предлага и други възможности, от които може да се възползваме за да се чувстваме удовлетворени и то без да слагаме на втори план борбата за дете.

Според мен това при мъжа ти е временно, дай му време въпреки че ще пропуснете 1-2 месеца от бебеправенето, не пришпорвай точно сега за инсеминация. Все пак ти обичаш този човек и искаш да си с него, а не сте заедно само за да имате дете. Знам колко е тежко кагото виждаш как месеца си отива и се пропуска и малкия шанс този път да се получи. Ти сама казваш, че разчиташ на интелекта му, а доколко той е улегнал, всяка подобна ситуация го прави все по-улегнал, хората се учат цял живот.
Успех!
Един деликатен въпрос...
« Отговор #81 -: Август 29, 2005, 16:21:43 pm »
Здравейте :D

Искам още веднъж да ви благодаря за подкрепата, милите думи и хубавите съвети, които ми дадохте в този тежък за мен момент :D

За мое голямо щастие, нещата се подредиха добре. В петък говорихме по въпроса, добре че той започна с: "извинявай, знам че се държа неадекватно", но поне искал да ми обясни защо се чувствал така. Напоследък се чувствал недооценен и пр. Пример: като си идвал от командировка (полетът му беше към полунощ), аз го питах няколко пъти дали да го чакам на летището, и той няколко пъти ми каза, че няма никакъв смисъл, щото сме на 15 мин от летището, ще си вземе такси и т.н. .. и аз след като първоначално бях решила да отида, сметнах, че той се притеснява за мен, да не излизам по тъмно и т.н. и останах вкъщи да го чакам. Обаче, той искал да го посрещна :!:  И други подобни поводи, с по-голямо или по-малко основание.
Сериозно си мислел също да не би той да има проблем с общуването и дали нещата са толкова сериозни, колкото той ги приемал, и искал да отидем на брачен консултант, за което се съгласих.
Аз от своя страна отчитам, че сигурно доста го изнервих тази година - имахме малко объркване на плановете за почивка, после пък ми гостува цялата фамилия...

А ето сега и най-интересното: Защо съм била млъкнала по въпроса за инсеминациите, като съм правила лапарото като последна подготовка, приготвихме и малък "специален фонд" а аз съм взела да давам отбой - за есента :!:  :?:  Може би не съм го обичала достатъчно :?:  :!:  :idea:  :roll: Пък аз предложих есента, да дадем още малко време на природата, тъй като неговите резултати бяха почти нормоспермия.

Ясно е, че в една двойка могат да се получат големи недоразумения... Ами така е, като мъжете имат проблеми с говоренето или споделянето :wink:

Надявам се, няма да го прихващат тия настроения по-нататък, сега продължаваме смело със семейните планове - инсеминация, семейно жилище и пр.

Дано всички минаваме по-леко и с много взаимна обич през изпитанията, които стоят на пътя ни :)
Благодаря ти, Бени!







*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #82 -: Август 29, 2005, 16:27:08 pm »
Ееееее Фрешче,
това е супер новина!Много се радвам, че всичко си е дошло на мястото!Затова мъжете трябва по-често да си говорят с нас и да споделят какво ги мъчи.
Стискам ви палци да не стигате до инсеминация и много скоро да се похвалиш с две чертички :lol:
Успех
*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Един деликатен въпрос...
« Отговор #83 -: Август 29, 2005, 16:34:40 pm »
Много се радвам, Фрешче, че нещата при Вас са се оправили!!! Ти го заслужаваш! И на нас ни предстои инсеминация, Вие решили ли сте къде ще я правите? Ако имаш мнение къде е най-добре пиши!!!  Успех


Един деликатен въпрос...
« Отговор #84 -: Август 29, 2005, 16:55:37 pm »
Благодаря ви, Айви и Киара :D

Киара, ние ходим в клиниката на Щерев, но не мога да кажа кое е най-доброто място. Ние ходим там, тъй като сме с мъжки фактор и по този въпрос са добри, струва ми се.

Успех! :D
Благодаря ти, Бени!







*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Един деликатен въпрос...
« Отговор #85 -: Август 29, 2005, 16:57:32 pm »
Браво, Фреши, за хубавите новини. Така е и е нормално да се получават сътресения от време на време. Има го при всяко семейство, в което гори огън. Сега се обичайте и действайте без отлагане. Късмет!

*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #86 -: Август 29, 2005, 17:02:29 pm »
С интерес очаквах развоя на събитията при вас и дори днес потърсих темата, но все още не беше вдигната. Много се радвам, че всичко вече е наред. Мога само да ти кажа, че твоят мъж е голям късметлия, че има такава жена до себе си.
Късмет и успешно бебеправене!
*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #87 -: Август 29, 2005, 17:22:57 pm »
Ееее..много е хубаво,4е сте се ра3брали.Радвам се 3а вас.Не бива наистина да има такива недора3умения,но се слу4ват и такива работи.А който оби4а,може и да прощава грешките на любимия.Оби4айте се и си го ка3вайте,от това по хубаво няма.Много щастие ви желая :!:
*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Един деликатен въпрос...
« Отговор #88 -: Август 29, 2005, 17:24:36 pm »
Фрешче, това първата инсеминация ли ще Ви е? Самата процедура ми е ясна, но след това какви лекарства трябва да се вземат, знаеш ли?


*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #89 -: Август 30, 2005, 08:50:16 am »
Фреш, много съм щастлива за теб! Успех за по нататък!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Един деликатен въпрос...
« Отговор #90 -: Август 30, 2005, 09:39:55 am »
Фреши, радвам се, че бурята е преминала. Надявам се да няма други такива занапред, но наистина ми се струва крайно уместно посещението при брачен консултант. Убедена съм, че добър специалист би имал по-голям опит в откриването и премахването на малките камъчета пред каруцата. Успех, миличка!


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Един деликатен въпрос...
« Отговор #91 -: Август 30, 2005, 11:59:37 am »
Чак сега прочитам темата и ми стана много мъчно за Фрешчо. Добре, че всичко се е подредило  :) . По някой път ние хората въобще не се замисляме и нараняваме най-обичаните около нас, понеже знаем, че и те ни обичат и ще ни простят.
И в нашето семейство е имало такива моменти. По-някой път в яда си човек изрича такива неща, за които съжалява месеци наред. Но по важното е, че са само думи, на които дълбоко в себе си не вярваме.
Фреш, много се радвам, че сте си изяснили всичко. Дано не се повтарят повече подобни неща.
Желая ви много късмет!  :D