0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Проблем с ъс сайта или форума помогнете
« Отговор #20 -: Септември 18, 2005, 07:16:57 am »
Aма може ли да е толкова зле тоя сисадмин. Прехвърля информацията от едната машина на новата и оставя двете бази - и вече кой кога ресолвне новото IP. И снощи продължава да ми твърди, че качил последната база и няма загубена информация! А писмата дето ги писахме вчера той ли ще ни ги възстанови. Ами ако беше електронен магазин с много поръчки кво правим! С толкова админи споделих и казаха че е направил мегаглупости и че така НИКЪДЕ не се прави - той ми твърди че всичко е наред!
Те тва е - сега трябва аз да се извинявам, че някой си назначил калпави служители. Сайта ще се мести! Въпрос на няколко дни е!

И ако някоя от вас реши да хоства сериозен сайт в интернет, на който държи - никога да не го прави в www.goto.bg :!:  :!:  :!:  
От снощи съм с високо кръвно заради тях ! :( И не ми е за друго ами толкова момиченца изписаха толкова много постинги с желание да получат отговор и помощ и да окажат такава - направо ми е толкова мъчно, че не знам. Двете статии дето изчезнаха са най-малкия проблем...
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Проблем с ъс сайта или форума помогнете
« Отговор #21 -: Септември 18, 2005, 09:08:21 am »
Как може да има такива некадърни служители?!??!!?
Кой ги държи там?!??!
Ами така всичките им клиенти ще се разбягат!
*
Проблем с ъс сайта или форума помогнете
« Отговор #22 -: Септември 18, 2005, 09:12:14 am »
Абе в такъв случай се прави дело ама кой му се занимава, в крайна сметка това не е безплатна услуга, и не е достатъчно да ти върнат парите за абонамента само. За пропуснати ползи да са чували?
В момента пощата на сайта не работи например! Моята и на Мели също!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Проблем с ъс сайта или форума помогнете
« Отговор #23 -: Септември 18, 2005, 09:16:08 am »
Ами то накрая ще си останат само админа и шефа в тази фирма :wink: