0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цветна снимка Майчин дом Варна
« -: Юли 09, 2007, 21:32:56 pm »
Хора,в сряда съм на цветна снимка в Майчин дом,при д-р Капка Атанасова.По принцип доц.Маркова щеше да ми я прави,но не успях да й се обадя навреме преди да излезе отпуска,та тя ме прати при д-р Атанасова да ми я направи.Както и да е.
Много ме е страх.Изчетох къде що намерих теми/мнения за това изследване - еми никъде не видях някой да казва че е безболезнено...при всички боли - къде повече,къде по-малко...Така съм се гипсирала - не е истина просто!.. 8O
 8O 8O 8O Предполагам за това допринесе и факта,че като говорих с д-р Атанасова дали ще мога да се върна на работа същия ден и тя ми каза - "по-добре си вземи целия ден почивен,че понякога е доста болезнено.." 8O Съвсем се втресох!   :balk_159: :balk_161:
Някой правил ли е цв.снимка в Майчин дом? Баракудке, май теб те четох някъде тук, че си правила точно там снимка?
Моля ви, споделете - слагат ли упойка?(ДАНО!)..Казаха ми да отида гладна и жадна..в 14ч. е - айде мога да не ям,няма проблем, ама в тая жега и вода ли не мога да пия до 14.00ч?? 8O  8O

Извинявам се ако ви досаждам - по принцип избягвам да пускам теми за щяло и нещяло,и тази от 3 дена мисля дали да я пускам въобще,ама бая ме достраша вече да му се не види,та реших по-добре да ви питам,може пък да прочета някой успокоителен отговор :wink:
Благодаря предварително!


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #1 -: Юли 09, 2007, 22:11:02 pm »
Много ми се иска да те успокоя и ще го направя.Не се притеснявай,не боли чак толкова.Аз съм правила цветна снимка ,но не там и  не мисля че относно болката има значение къде си я правила.Аз лично имам правени  и 3 хидротубации последователни година преди снимката.Честно си казвам,разлика в болката нямаше кой знае каква,малко по продължителна е при снимката.Както си чела предполагам си разбрала ,прилича/болката/ на по силна менструална и продължителна.Търпи се със сигурност.Лично за мен ако се стягаш по време на манипулацията,няма да е добре.Отпусни се и си мисли за нещо по добро.И една малка моя тайна.Като почне манипулацията ущиписе някъде да предадеш болката другаде,помага със сигурност.
 Пожелавам ти  преди всичко добър резултат!


Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #2 -: Юли 09, 2007, 22:13:06 pm »
Щом те искат гладна и жадна, значи ще ти сложат упойка.  А за болката, дори и да я има, тя е поносима. Мен почти не ме боля, нещо като менструална болка, нищо повече. И въобще не е страшно. Но все пак звънни да питаш за подробностите. Защото ако няма да ти слагат упойка, няма смисъл да стоиш гладна и жадна.
Успех Counterfeit!
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #3 -: Юли 09, 2007, 22:17:29 pm »
   Щом трябва да си гладна и жадна наистина ще ти слагат упойка и наистина НЕ ТРЯБВА да се пие вода!
  Желая ти успех и положителни за теб резултати от снимката!  :crossfingers:
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #4 -: Юли 09, 2007, 22:22:34 pm »
За съжаление не мога да ти помогна с компетентно мнение. Едва ли боли толкова много. Не се настройвай предварително. Обади се и питай за водата поне, не може да не пиеш до 14.00. Желая ти да мине бързичко и леко! Успех, мила!


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #5 -: Юли 09, 2007, 22:23:07 pm »
Абе незнам, мен Маркова ми прави снимката там, беше с някаква венозна упойка, но не са ми казвали да не ям или да не пия.Но упойката беше някаква смешна.щом са ти казали гладна-жадна, значи си щастливка, защото ще ти сложат от онези краткотрайните пълни упойки!!!честито!аз нямах този късмет!
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #6 -: Юли 09, 2007, 22:28:33 pm »
Valikir,Peroshinka,Sia,Kassi,Mimka- благодаря ви :bighug:

Вали,наистина четох,че е като менструална, само че доста по-силна болката(като се знам как примирам всеки месец на първи ден от МЦ,не знам ако е по-силно от това какво чудо ще е... 8O Ох и ще се опитам да не се стягам,а да се отпусна(това с ущипването ми хареса :lol:)
Peroshinka,Sia,Мимка - и аз тва си помислих,да ви кажа - че щом ме викат гладна и жадна би трябвало да има упойка(съдя по това,че примерно за сондаж ме бяха викали "гладна и жадна",и си имаше упойка,макар и непълна :?)


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #7 -: Юли 09, 2007, 22:44:13 pm »
Здравей, миличка!
Миналата година правих там цветна снимка при доц.Маркова.Не си спомням да са ми казвали да съм гладна и жадна.Със сигурност ми я правиха без упойка, но бият една мускулна инжекция обезболяващо.При мен болката беше краткотрайна и поносима, не е нищо особено.
По мое мнение - не се отказвай от процедурата.На мен ми даде много отговори.След адекватно лечение и ICSI сега чакам дългоочаквана рожба!
Ако имаш още въпроси, ще ти отговоря с удоволствие!
Желая ти късмет и кураж!

Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #8 -: Юли 09, 2007, 22:44:47 pm »
Здравей, на мен ми правиха цветна снимка в Сф.. Не беше с упойка. Продължи по малко от 5 мин. и верно болезнено е, но сме минали през къде по болезнени неща. Мен ме бяха посъветвали момичетата от тук да пия обезболяващо преди процедурата. Не си спомянм обаче дали е трябвало да съм жадна или гладна...... Та това от моята снимка. Успех утре :)
*

    lisiche

  • ***
  • 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #9 -: Юли 10, 2007, 00:27:36 am »
Ами нека и аз да ти кажа.
Имам 3 цветни снимки в разстояние на 5 години. Първата ми я прави Маркова още 2001 в АГ и си спомням, че ме боля доста ( без никаква упойка), втората ми я прави Халачева в Окръжна болница и не искам да си спомням за болката(отново без упойка и обезболяващи). И на двете снимки излезе, че тръбата ми (т.к. аз имам само една тръба- другата ми я отстраниха при извънматочна бременност) е запушена. В следствие на резултата от тези снимки стигнах до едно инвитро завършило неуспешно. Веднага след това направих третата си снимка през 02.2006 при Сариев в Окръжна болница ( там ми я направи иначе той си работи в МД) отново без упойка и обезболяващи, въпреки, че той ми беше изписал такива(обезболяващи) аз в последния момент не успях да ги взема. През цялото време на процедурата си говорихме за различни неща и даже си разправяхме вицове. Не усетих как мина всичко. Резултата от последната сника беше - пълна проходимост на тръбата. Още на следващия месец направихме инсеминация и благодарения на това сега имам син на почти 7 месеца. Предполагам, че при първите си две снимки от болка и страх съм направила спазъм на тръбата и затова не е пропускала. Съвета ми е бъди колкото е възможно по-спокойна и отпусната. Пожелавам ти успех и стискам палци резултата да е добър.
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...

*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #10 -: Юли 10, 2007, 08:48:19 am »
Ariela,със сигурност няма да се отказвам от изследването :wink: - при нас не търсим кой знае какви отговори обаче,дето се вика запушени или проходими - наесен така или иначе пак ще правим икси поради тежък мъжки фактор,но докторите искат да изключат просто евентуален хидросалпингс(макар да смятат,че почти няма вероятност) или не знам и аз какво още може да има там,което да попречи на успеха на това второ икси.
Тити,Лисиче - благодаря много и на вас за споделения опит! :bighug:

Сега отивам да дам кръв за ПКК и СУЕ - нали ги искат преди снимката(не че знам що, ама карай  - щом трябва отивам :lol:)


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #11 -: Юли 10, 2007, 09:00:04 am »
Аз правих цветна тая година при Сариев в Окръжна.
Не съм правила никакви изследвания предварително, би ми алергозан и нош па 30 мин преди снимката.
Таня, не се шашкай болката е точно за 5-10 мин,ако има такава въобще, всичко е индивидуално. Аз след снимката си бях на работа.:wink:
И мен ме беше ама много страх, но още съм жива :lol:
Важното е резултата да е добър!
Успех

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #12 -: Юли 10, 2007, 09:12:05 am »
Насе,   :hug2:
Утре след снимката ще пиша и аз дали съм оживяла :lol: :lol:


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #13 -: Юли 10, 2007, 10:30:48 am »
Counterfeit , успех утре и хубави резултати!  :bighug: Аз съм правила две цветни снимки и двете в Окръжна болница. От първата имам много лоши спомени (прави ми я д-р Халачева), на втората отидох с треперещи ръце и крака, така се случи че трябваше да отида сама, нямах придружител и през цялото време си мислих как ще се прибирам...Втората ми я направи д-р Сариев, който по всякакъв начин се опита да ме успокой, даже каза че ако реша изобщо няма да правим(представи си как съм изглеждала). Ами когато той ми каза-хайде готово, свършихме в първия момент си помислих, че се шегува с мен и се опитва да ме отпусне. Не само че не изпитах никаква болка, ами и изобщо не разбрах че ми е направил снимката. Така че не се притеснявай, всикчо минава много бързо, както ти е написала алката за 5-10 мин. и то със събличането и обличането. Важен е резултата! :D
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #14 -: Юли 10, 2007, 11:39:09 am »
Counterfeit, не съм чела постингите и се извинявам ако повтарям.....
 
Направи ли микробилогия преди цветната снимка?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #15 -: Юли 10, 2007, 14:51:29 pm »
Моята също беше  при Сариев. Той беше много внимателен, малко ме понаболя, но доктора беше много търпелив. Преди това, ако не се лъжа ми сложи но-шпа и алергозан. Пожелавам ти успех и не се притеснявай! :D
« Последна редакция: Юли 10, 2007, 17:57:22 pm от beny »
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #16 -: Юли 10, 2007, 17:14:10 pm »
Баракудке, май теб те четох някъде тук, че си правила точно там снимка.

      Скъпа,копирам ти поста си от 24 октомври 2006г.,
                  когато правих снимка в майчин дом-Варна.


    "Днес доц.Маркова ми направи цветна снимка за проходимост на тръбите.Резултатът:проходими....Иначе за снимката,да ви кажа си е гадна болката(въпреки ,че интервенцията е 1-2 мин.).Бият ти венозно болкоуспокояващо,но не го усетих.Значи без него сигурно е кошмар.Относно екипа на Маркова са без грешка.Перфектно отношение и са много-внимателни." 

  П.П. В сравнение с каквото сме минали досега,снимката е нищо!Не се плаши!Много бързо минава!Ще ти държат ръцете,ще те успокояват!Много са мили и внимателни!Късмет! :goodluck:
*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #17 -: Юли 10, 2007, 18:24:24 pm »
Да се включа и аз.
Правили са ми цв. снимка 3 пъти без упойка.
Няма нищо страшно, болката е поносима и краткотрайна.
Успех  :crossfingers:
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #18 -: Юли 10, 2007, 20:39:21 pm »
Оффф докато се прибера от работа и хапна,мръкна :lol:
Благодаря ви милички за всички отговори,мисля че съм по-спокойна сега,пък и квото ще да е - ще мине,де ше иде :lol:

Дийп,не съм правила микробиология - доц.Маркова ми беше казала да си пусна само кръвна картина(ПКК и СУЕ) преди това,но нищо друго.Същото ми каза да направя и д-р Атанасова,при която ще правя снимката утре,и да й занеса резултатите преди снимката да ги погледне.Някъде четох,че в зависимост от резултатите може и да отложат снимката - ако има някакви анемии,инфекции и т.н.(т.е. завишени левкоцити мисля,че трябва да показват някаква инфекция примерно,или др.)Но така като си гледам всички показатели на кръвта са в референтните стойноти,пък и мъжа ми потвърди,че са ОК , така че няма мърдане - утре ще е  :lol:
Никой не ми е споменал за микробиология.Защо,на теб искали ли са ти такава преди снимка?
« Последна редакция: Юли 10, 2007, 20:43:28 pm от Counterfeit »


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #19 -: Юли 10, 2007, 20:58:05 pm »
И аз съм на цветна снимка в МД, но в понеделник(16.07) при Халачева.Не ми каза да не ям и да не пия, а специално я питах за това. Нито пък да правя кръвни изследвания.Защо има такива различия, не трябва ли да процедурата да е точно определена?Както разбирам не сте доволни много от Халачева, и започвам още повече да се стресирам.Мислех че няма голямо значение кой ще я прави, все пак всичко зависи от мен да съм спокойна и да е хубав рентгена. Counterfeit, успех утре , стискам палци най-вече резултата да е ОК.  :goodluck:
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #20 -: Юли 10, 2007, 21:02:54 pm »
silvi4ka, не се безпокой за снимката! Дали някой е доволен или не от даден лекар, нека не те стресира допълнително! Просто бъди спокойна и с положителни мисли!Успех, както и на Counterfeit  :goodluck:
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #21 -: Юли 10, 2007, 22:07:04 pm »
 silvi4ka , д-р Халачева е добър специалист,не се плаши!И твоята и на Counterfeit снимки ще ги правят на един и същ рентген.Добър е!Със или без упойка,снимката ще мине бързо,така че не се тревожи излишно!Късмет с резултата! :goodluck:
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #22 -: Юли 10, 2007, 22:42:37 pm »
Моята цветна снимка също беше в Майчин дом при Маркова.Не искам да повтарям,момичетата са ти казали всичко.Само не забравяй да напомниш да ти изпишат антибиотик след снимката.Желая ти всичко да мине без болка и най-вече добър резултат!
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #23 -: Юли 11, 2007, 10:22:28 am »
Моята цветна снимка също беше в Майчин дом при Маркова.Не искам да повтарям,момичетата са ти казали всичко.Само не забравяй да напомниш да ти изпишат антибиотик след снимката.Желая ти всичко да мине без болка и най-вече добър резултат!
Това пък що? В смисъл,четох аз на много места,че изписват антибиотик,но доколкото разбирам не задължително,т.е. не на всеки...И защо аз да напомням?Не знам,лично аз като не съм медицинско лице не бих им се месила на докторите в работите и да им казвам какво трябва да ми изпишат и какво не(един вид все едно разбирам повече от тях,което е абсурд :lol:)...Те ще преценят.
пп. Казвам го с най-добри чувства,Каприс - не го приемай като заяждане или нещо такова. :wink: :hug2:


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #24 -: Юли 11, 2007, 10:51:00 am »
Counterfeit , обикновено изписват някакъв по-елементарен антибиотик за всеки случай и не виждам нищо лошо в това да попиташ ако пропуснат (все пак и лекарите са хора), отколкото след това да съжаляваш. Имам познати, които имат лоши спомени след цветната снимка, точно поради това , че са пропуснали да им изпишат антибиотик. :(
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #25 -: Юли 11, 2007, 15:39:48 pm »
Момичета,върнах се от снимката! Първо да се похваля с резултата - и двете тръби проходими,едната(лявата) леко нагъната,дясната била по-хубава(каквото и да значи това :lol:), но и двете са проходими,няма гадини като хидросалпингс и т.н. - урааааа!! :ywoohoo:  :ywoohoo: :ywoohoo:

Не ми изписаха антибиотици.Пета,не знам за след процедурата дали ще имам лоши спомени(засега нищо ми няма),но да ти кажа от самата снимка със сигурност ще имам такива :? - такава болка не бях изпитвала през живота си! 8O Нещо ужасно,добре,че мина за 2 минути горе-долу....но се бях изпотила и две не виждах от болка докато вкарваха контраста...Накрая като свършихме,д-р Атанасова каза че въпреки,че е имало болка,смята,че снимките щели да са добри,защото контраста влизал лесно :) И наистина се оказаха добри :lol:
Ох така се радвам...и очаквам септември с нетърпение...да направим второто ИКСИ!Този път ше успеем!ТРЯБВА!
Благодаря ви, момичета  още веднъж за съветите,споделения опит и подкрепата - невероятни сте! :bighug: :bighug:


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #26 -: Юли 11, 2007, 15:44:59 pm »
Браво за хубавият резултат, мила. :bighug: Болката се забравя. Хайде напред към успеха! :D
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #27 -: Юли 11, 2007, 16:02:41 pm »
Радвам се за теб Counterfeit! Въпреки всичките ти притеснения и болката, все пак всичко е наред. Успех, мила! И наесен да се похвалиш в друга тема!
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #28 -: Юли 11, 2007, 16:34:33 pm »
Е браво, Таня жива си! :lol: :lol: :lol:
Резултата оправдава страха и болката :wink:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #29 -: Юли 11, 2007, 17:32:06 pm »
Верно съм жива,Насе  :lol: :lol: :lol:
Благодаря ти,както и на Пети и Eli_v :bighug: :bighug:


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

    Osiana

  • *****
  • 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #30 -: Юли 11, 2007, 17:37:13 pm »
Counterfeit, радвам се че всичко е наред, и на есен - последно и успешно!!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #31 -: Юли 11, 2007, 18:00:41 pm »
Хайде сега след хубавата новина, скоро и още по-хубава! :goodluck:
*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #32 -: Юли 11, 2007, 18:05:15 pm »
Counterfeit
 :balk_47: :balk_602:
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #33 -: Юли 11, 2007, 18:31:54 pm »
    :hug2: Браво за прекрасният резултат,Таня!Ето за това си е заслужавало!Болката се забравя!Изключително много се радвам за теб и ти желая успех!
 :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #34 -: Юли 11, 2007, 19:18:08 pm »
Ох,обичам ви беееееее!...Много,да знаете!  :bighug: :bighug: :bighug:
Напълнихте ми душата с пожеланията си - да ви се връщат хубавите неща и на вас,многократно и то!


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #35 -: Юли 11, 2007, 20:37:06 pm »
Counterfeit много се радвам за резултатите и ти желая скоро до се похвалиш,че ще ставаш мама!   :P
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #36 -: Юли 11, 2007, 22:25:25 pm »
 :balk_46: Браво! Добре, че всичко е минало вече! И още по-добре, че резултатите са хубави :balk_47: Хайде, следващата добра новина да е  :bfp: :cloud9: :babyflips: ! :goodluck:

Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #37 -: Юли 12, 2007, 16:46:59 pm »
Counterfeit, чудесна новина!

И аз ще правя 2ра ЦС преди следващо ИКСИ, от първата резултата е 2 непроходими. Не че очаквам чудо да ме споходи, но дано няма хидрослапингс истории... :?
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #38 -: Юли 12, 2007, 20:04:06 pm »
Поздравления за резултата, Таня :)
Нека добрите новини продължават и следващия опит
да ти е последен, за да излезеш в 9 месечна заслужена почивка ;)  :lol:
Стискам палци всичко да продължава в същия дуx, както ти е тръгнало сега :)
« Последна редакция: Юли 12, 2007, 20:40:50 pm от BLACK_ROSE »
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #39 -: Юли 12, 2007, 20:18:14 pm »
Ооо Вени, де се губиш бе човек,жива ли си? :lol:
Благодаря ти за хубавите пожелания,да ти се връщат тъпкано - и на теб, и на всички останали момичета тук! Прегръщам ви всички :bighug:


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #40 -: Юли 12, 2007, 21:33:14 pm »
Ми явно и тя е оживяла след цветна снимка :lol: :lol: :lol:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #41 -: Юли 12, 2007, 21:56:41 pm »
 :lol: :lol: :lol: :jump12:


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #42 -: Юли 12, 2007, 22:04:15 pm »
Ооо Вени, де се губиш бе човек,жива ли си? :lol:
Благодаря ти за хубавите пожелания,да ти се връщат тъпкано - и на теб, и на всички останали момичета тук! Прегръщам ви всички :bighug:
Като ползваш АЧЕ ставаш толкова чист и бял, че чак невидим  :lol: :lol: :lol:
Но не и чисто бял и здрав, защото ме метна грипа по бързата процедура, както писах в седмичната тема :lol: :lol: :lol:
Майтапа настрана - Tук съм си аз, но съм много заета напоследък.  :)
Re: Цветна снимка Майчин дом Варна
« Отговор #43 -: Юли 16, 2007, 20:33:26 pm »
Момичета и аз днес минах цветната снимка.Кошмарна болка , но беше точно 1 минута.Много съм недоволна от отношението на екипа, постоянно ми крещяха да не мърдам, но адски ме болеше и наистина се мърдах доста, май-даже съм вдигнала кръвно, щото имах кръвоизливи в очите. Както и да е . Резултата - дясна отлична тръба, лява - с доста лоша проходимост поради възпаление. Но ми каза че ще се оправя с кални бани. Така че при мен всичко е ОК, продължаваме още малко да пробваме по естествен начин и към края на годината смятам да си подам документите за ИКСИ. Успех и късмет на всички! :goodluck:  :)