0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Седмицата 25.06- 01.07
« -: Юни 25, 2007, 08:04:19 am »
Добре дошла на новата седмица!
Ние днес ставаме на 4 месеца- колко бързо се извърта времето.
Хубава седмица на всички, много здрави и щастливи бебета.
Скоро чакаме свежи попълнения в темата на майките!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #1 -: Юни 25, 2007, 10:01:01 am »
Здравейте! Мини, много целувки за малката госпожица Стефания! Да расте все така сладка и добричка!
При мен тази седмица е поредната работна. Гледам да се пазя от слънцето, и слава богу в работата сме с климатик, от който също се пазя  :wink:, че и той понякога е коварен.
Иначе на мъжа ми се събират доста излизания вечер тази седмица- я, рожден ден, я, прощално парти, в събота беше на пиано-бар с колеги, а аз сама вкъщи/добре че ви имам/. Та в тази връзка да ви попитам това тежеше ли ви, чувствахте ли се пренебрегната, и изобщо според вас честно ли е ние да стоим вкъщи с коремите, а животът за мъжете ни да си продължава по-стария начин. Не мога изобщо да се оплаквам, защото мъжа ми изкара заедно с първите тежки месеци, а и не мога да го затворя вкъщи нон-стоп  :lol:, но понякога ми писва. Дали не съм станала егоист, освен че си падам ревнивичка, признавам си  :oops:, като него междудругото. Може би ми липсва живота преди, зашото аз също обичах да купонясвам, но сега е ясно, че не мога, а и не върви да тръгна по пиано-барове  :wink: :lol:.
Та въпросът ми е, имали ли сте и вие такива терзания, като моите или аз нещо се повредих. Надявам се въпросите ми да ни ви се сторят прекалено глупави и наивни!
Поздрави! Касси


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #2 -: Юни 25, 2007, 10:39:09 am »
Много целувки на малката голяма Стефи :D Да е здрава и усмихната!
Весела и не много гореша седмици на всички!
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 10:42:08 am от tzvetenze »
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #3 -: Юни 25, 2007, 10:58:07 am »
Честити месечинки на Стефания и Владислав!

Габи, ето тука са "100 гр сладки" http://www.100gr-sladki.com/bg/contactUs.html. Като се качиш от вас в Редута, караш все надясно по пътя на автобус 72, докато стигнеш кръстовището на читалището. Там автобусът завива надясно, а стръмната уличка направо е Марагидик, но е еднопосочна, затворена в тази посока. Сладките са на около 200м надолу, на първата пресечка.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #4 -: Юни 25, 2007, 11:14:44 am »
Честита месечинка на бебе Стефи.
Да расте все така здрава и прекрасна.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #5 -: Юни 25, 2007, 11:22:46 am »
Честита месечинка на СтефиС! :D
Да расте все така хубава, здрава, послушна и мнооооого да радва мама и татко!


п.п. Мини, ако е такава кротичка в къщи, каквато беше и в НДК, ти си голяма щастливка :D
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #6 -: Юни 25, 2007, 11:23:17 am »
Касси, аз не се ограничавам в излизанията, освен ако не става въпрос за мъжки събирания. Е, ако имаш болки или не се чувстваш комфортно - да, ама иначе.... :wink:
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #7 -: Юни 25, 2007, 12:33:31 pm »
Каси, това с изолацията тепърва ти предстои, така че свиквай мислено. Но сега още имаш възможност да се виждаш с приятели, възползвай се максимално!

Докато бях бременна с Дани, все заедно сме излизали с мъжа ми - на кино, с приятели. Случвало се е да излезе без мен на по мъжка бира или на служебна вечеря, но много рядко. Ние никога не сме били любители на дискотеки и среднощни клубове, така че нямаше страшна промяна в режима ни. 
Обаче след раждането имаше трайна и мъчителна десоциализация, не разчитаме на баби и социалните ни контакти се свеждаха до гости у нас. Повечето ни приятели или са с големи деца, или без, и съответно си имат други приоритети, нерядко са отклонявали поканата, а ние пък други опции нямаме (имам жена, която го гледа, като съм на работа, но никога не злоупотребявам с времето й; само веднъж за 7 месеца съм я викала вечерта, за един концерт). По едно време ми беше адски криво, че не виждам никого, ама ми мина, жертвата си струва. Сега си даваме почивки един на друг - милото взема Дани и отиват за деня при дядо на село, аз си свършвам домашната работа и ако останат време и сили, пия кафе с приятелка (обикновено не остават:)). Тази събота пък аз гледах Дани, а милото го пратих на рожден ден на един приятел-екстремист, в пещера, с преспиване там. Наложи се почти да го изритам от нас, все се тревожи аз как ще се справя. А пък аз скоро няма да мога да се справям сама и пак ще влезем в оня сладък, но и омагьосан кръг на манджа, пампи, консистенцията на акитата, възпитанието на голямото детенце и т.н., та каквото можем да вземем сега, трябва да се граби с пълни шепи :) Слушай патило и гледай да си наваксаш със социалните контакти, докато може.
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 12:45:19 pm от marmotche »
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #8 -: Юни 25, 2007, 13:07:14 pm »
Честита 4-та месечинка на Стефи.

Касси и аз съм на мнението на Mari_Pz, ти верно си с контракции, но когато се чувстваш добре спокойно можеш да излизаш, особено пък вечер, когато е хладно, е без да прекаляваш де. Че наистина като се родят бебетата, а твоите ще са и две, ще се чувстваш пълен аутсайдер. Колкото и да са желани и чакани нашите бебета има период, в който наистина ти тежи, че си вързан, особено вечер с баня, преспиване, киселене, ако кърмиш още повече. Така че се възползвай максимално. А иначе аз не бих пускала мъжа ми толкова много, че ако му хареса така, после кой ще помага за вечерната баня  :wink:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #9 -: Юни 25, 2007, 14:21:55 pm »
Честито на Стефи!

Да ви попитам резултатите от изследванията които ми пуска док на ЖК в мен или в него трябва да седят?
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #10 -: Юни 25, 2007, 14:39:15 pm »
Каси, и аз бих те посъветвала да се възползваш от времето си докато си бременна. Аз тогава излизах много, вярно, че имах много лека бременност, но пък сега е лято и можеш да излизаш все на открити места, така че да не се притесняваш. След раждането е много сложно, поне при мен беше така. с ужасните колики на Мия, даже и в парка не можех да стоя много, камо ли да се уговоря с някой за кафе или нещо подобно. Тя в кенгуру отказа да седи, така че с две думи нито можех да мръдна някъде с нея, нито пък за разходка се уговоря с някой, че знам ли кога ще почнат коликите...Майка ми идваше да я гледа в събота вечер понякога и излизахме, но откакто ходя на работа и тя я гледа по цял ден, ми е много съвестно да я викам извънредно и почти не се случва. Иначе таткото си ходи на тренировки, на билярд, на бира с приятели в квартала -като Мия е в добро настроение и ние се отбиваме да отпия няколко глътки на крак и така. Мисля, че е важно мъжете да разпускат напрежението, че иначе е по-страшно като се размрънкат за щяло и нещяло :wink: А иначе има бебета, с които бихте могли да ходите навсякъде -може да ви се паднат такива, а не домошарче като моето. :)
<br />[link=http:
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #11 -: Юни 25, 2007, 16:00:32 pm »
Моника също беше със зверски колики до 4 месец. Все искаше да се гушка. Обичаше кенгурото защото беше гушната, само заради това. Но денонощно в кенгурото не се седи.
След като спряха коликите започнаха зъбките и така. Ние все си ревем. Обича да се разхожда но с колата и после с кенгурото. Мразим си количката. Полвината път почти винаги се носим или седим и се клатушкаме и аз треперя да не се удари. Абе за 10 минути до магазина да мръдна и се прибирам гроги. Вечер почти не излизаме, по простата причина, че малката започва да реве още от 19:00 часа да я къпя и в 20:15 най-късно 21:00 вече спи. Където и да отидем следобяд не се приема никак добре. Тя си мрънка да не и забравим часа за баня :wink:. А ако не я изкъпя по рано и преспи полвин час картинката след това е зашеметяваща. Ревем и се тръшкаме и борим до 12-1 през ноща. Мъж ми много ми помага и гледа да не ме дразни като излиза сам. И без това ме хващат лудите по цял ден в къщи в жегата. Остава и вечер да си кукам пак самичка. Е някой път пие по бира със съседите, но е рядко. Бабите се приемат с неохота от малката. Даже като ги види и е кишкава започва да реве преди да са я пипнали, да не би случайно да я гушне някой и да я вземе от мене. С две думи приказка сме. :lol: 
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #12 -: Юни 25, 2007, 16:04:00 pm »
Благодаря ви за съветите, но явно не съм се изразила правилно. Аз не си стоя вкъщи всяка вечер, не ни липсват срещите с приятели, просто ми става мъчно, когато на мъжа ми му се налага да излезе без мен  :( Знам, че щастието да станеш майка компенсира всичко останало, но понякога ми тежи това, че вече не сме същите. И никога нищо няма да бъде същото. Предполагам това са нормални състояния на бременните жени, може би защото знаем, че после нашата мисия ще бъде основно да сме майки, да отгледаме нашите деца и т.н. При мъжете ни промените не са толкова големи, колкото и да ни помагат /а моят със сигурност ще ми помага, макар че ще ходи и на работа/, те няма да се лишат от някои неща, така както ние.


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #13 -: Юни 25, 2007, 16:07:36 pm »
Честита месечинка на малката ми адшка, да е все така кротко и добро дете :D

Ние не сме от хората дето си седят в къщи, и 1 час свободен да имаме все измисляме къде да отидем, та като се роди малката най-големия ми страх беше да не е някой дивак, да не иска навън и сред хора. Е, извадих късмет, тя обожава да седи навън, закача се и се смее на всеки срещнат, мъкнем си я навсякъде с нас.
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #14 -: Юни 25, 2007, 17:19:57 pm »
Mini,честита месечинка на малката Стефи!
Каси,аз бях в изолация два месеца(в началото) и сега като се сетя - беше си неприятно.Предполагам, че това което чувстваш е породено от хормоните :).И мен ме е страх от неизвестното,от промените в живота ни,от моята промяна и всякакви такива неща.Но в момента съм оптимистично настроена и тези неща не ми се виждат толкова страшни :)(обаче, ако ме хване песимистичното настроение,тогава е страшно :D).
Весела седмица на всички ви!
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #15 -: Юни 25, 2007, 17:31:30 pm »
Честити месечинки на всички бебета (да не пропусна някой)да растат кротки и безгрижни.


Каси мила, аз нямах такива притеснения като твоите, защото моят мъж никога не е излизал без мен, но определено си права, че страшно много се променя живота на нас жените, по време на бременност а и след това.

Моето дзверо Антоан се оказа достра трудно детенце (според наблюдаващият ни педиатър), та в тази връзка всичко парвим много трудно. Страшно  много исках да присъстваме  на втория ДРЗ заедно с него, но за съжаление неможахме поради ред причини Откакто се е родил, нито секунда не е бил без мен, където съм аз там е и той. Гледам си го абсолютно сама, без баби, дядовци, лели и т.н. Мъж ми да си призная помагаше повече в началото, но когато се осеферих след раждането, лека полека почна да бие леко отбой, а и все пак сега само той работи. Ние също много излизаме навън, още от 13-ия му ден прекарвахме много време на чист въздух. Общо взето и ние сме от обикалящите, но засега леко сме се заседяли. Единственото което ме притеснява все още е храненето и спането на дребосъчко. Спи много неспокойно, буди се на често и реве,  не заместваме още нито едно от храненията, все си търсим АМ, а и малко трудно се храним.. Продължително пътуване все още в тази връзки несмея да предприема, а определено ми се иска. Бях запланувала в началото на май една разходка до Пловдив, но живот и здраве на есен, може и това да стане.  Запланувала съм също така и поне един уикенд на планина, но на видим дали ще ни разреши  Тони.
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 17:33:39 pm от Perdeto »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

    mecheto

  • ****
  • 753
  • на мама джудженцата
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #16 -: Юни 25, 2007, 17:32:24 pm »
Касси, аз също се чувствам много гадно, защото досега аз и моето мече сме били 24часово заедно. Винаги сме работили на едно място, дори и сега. Но сега е различно, понеже и двамата работим вечерно време, през деня сме свободни, но е нечовешка жега и аз предпочитам да си стоя вкъщи на климатика :wink:, а милия му се ходи на плаж. Кофти ми е, че немога да отида с него и да се цамбуркаме заедно :(, но и немога да го накарам да стои диван-чапраз с мен, а и неискам!
Понякога(особенно вечер) ме нападат едни странни мисли-как вече нищо няма да е както преди, как вече няма да сме ние на първи план, а малките човечета, и почвам да се чувствам гузна, че си го мисля! Но нали за това живеем- да оставим нещо след себе си, което да ни осмисли живота!
А за след като се родят, мисля, че от нас зависи доколко ще ни се промени социалният живот. Нека само те да са ни живи и здавички!
Поздрави.
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #17 -: Юни 25, 2007, 18:34:59 pm »
Най-накрая и аз пак да съм с нет и малко свобода да Ви чета и пиша.
Здравейте и честитои месечинки на всички бебоци!
Стефи на мини да расте все така красива и добричка и да радва мама и татко!
Ние за времето в което ни нямаше на хоризонта успяхме да проходим и стана пълен купон.Стопи ми лагерите малкото човече, а тя от где взема сили не ми е ясно.В тая жега просто и се чудя на големия ентусиазъм да подскача и беснее, но това е положението.
За изолацията мацки напълно Ви разбирам.Ние по едно време преди да се роди малката пираня се носехме по доста дивни места и на мен това сега страшно ми липсва.Иска ми се да стегна габажа и да запраша по баирите с народа, ама не става.Няма кой да ни гледа, а пък и сме с характер един път и не се виждам как ще се храним в полеви условия.
За излизането вечер почнахме малко по малко да се справяме, защото тя щом е навън заспива бързо и мирясва, ама си има моменти на як бяс и тогава мало и голямо ни гледа какво сме чудо.
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #18 -: Юни 25, 2007, 20:33:58 pm »
Благодаря ви за мненията, явно е нормално това което и аз чувствам. Ние толкова сме свикнали да сме заедно, в смисъл без грижи от гледна точка на това, че нямахме дете 5 години, че сега ме хваща страх, но явно е нормално. Миналата година ходихме три пъти на море, абе с две думи, като решим и имаме възвожност палим колата и тръгваме, примерно на вечеря в Пловдив  :wink: А сега осъзнавам, че нещата се променят. Но пък предполагам ще бъда милиони пъти по-щастлива от преди, нали?


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #19 -: Юни 25, 2007, 20:49:04 pm »
Но пък предполагам ще бъда милиони пъти по-щастлива от преди, нали?
:balk_103: разбира се
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    Nadyn

  • *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #20 -: Юни 25, 2007, 22:23:04 pm »
Честита месечинка на малката Стефания!
Да е здрава и много щастлива!

Успешна и весела седмица на всички!
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #21 -: Юни 25, 2007, 22:46:24 pm »
  Честита месечинка на сладката Стефи  :ballons:. Да продължава да бъде толкова послушна и усмихната, както бе на в деня на репродуктивното здраве.
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #22 -: Юни 25, 2007, 22:59:10 pm »
Честита месечинка на малката Стефи! Да е здраво, послушно и щастливо дете!

marmotche, благодаря ти! Непременно ще ги посетя да разгледам асортимента!

Каси, и моя мъж много често вечер го няма-вечно е в командировка, има служебни или лични ангажименти. Мен също понякога ме обземат такива мисли,но бързо ми минава щото малката не ми оставя много време за подобни мисли. Сигурно и при теб скоо ще е така


*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #23 -: Юни 26, 2007, 11:05:54 am »
Здравейте и от нас  :D,
след кратко посеЩение при баба вече сме на линия.

Честито на всички бебоци zа всички праzници, които сме пропуснали!

kassi, не се притеснявай, мислите които те спохождат са напълно нормални. Животът ви никога няма да е такъв, какъвто е бил, но пък Щастието, което децата Ще ви дарят, не може да се сравни с ниЩо друго!
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #24 -: Юни 26, 2007, 12:06:23 pm »
Каси, наистина вече няма да е същото, но ще видиш, че ще си щастлива! Може би ще изпитваш самота понякога, когато мъжът ти няма да е с вас, а ти ще си сама в къщи с децата, но ще имаш толкова много неща за вършене, че рядко ще имаш свободна минутка да седнеш да се терзаеш. Поне на мен просто не ми остана време за следродилна депресия :) Но си спомням, че докато бях бременна имах един период, когато чувствата на радост и еуфория се сменяха със страх от неизвестното. Затова сега просто се наслаждавай на бременността си, ако се чувстваш добре вечер ходете да хапнете навън, идете на кино. После ще е доста трудно,, да не кажа невъзможно, поне в началото.
Но мъжът ти има нужда понякога да излезе с приятели, да се разсее, все пак и мъжете са хора :lol:
Всичко ще се нареди, ще видиш :D
Аз, ако се върна назад, съжалявам за три неща:
че изкарах в самосъжаление времето, когато исках, но нямах бебе, вместо да го запълня с много по-хубави неща;
че работих почти до края на бременността си, щото уж нали все има нещо за довършване;
че не спах повече
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #25 -: Юни 26, 2007, 13:22:48 pm »
Искам да ви споделя нещо. Имаме три приятелски семейства, който се борят със стерилитета дълго време. И този месец две от двойките разбраха че са бременни.  :D Толкова съм щастлива че направо ще хвръкна :lol:. И тяхната борба беше дълга и сълзлива, да се надяваме че вече няма да имат проблеми и ще си износят без проблеми бебчетата.
 
И понеже третата двойка която все още се бори за бебче чете във форума но не пише, искам да и кажа, че ще дам всичко от себе си да прегърнат и те своето бебче.
Миличка снощи пак ти се плачеше, но света не е свършил. Ела да си поплачем и другия месец пак напред. Много силно те гушкам. Ти си знаеш.  :bighug:

От много емоции нямах много време. Искам да честитя и месечинките на бебчовците във форума. Да са живи и здрави и
много да слушкат мама и тате. :D
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #26 -: Юни 27, 2007, 12:36:06 pm »
lidia, наистина е страхотно когато и твои приятели успеят. Аз също имам две успели приятелски семейства и едно, което още се бори. Стискам им силно палци да успеят!

Ние тази седмица се приготвяме за първия си  weekend на плажа. Вече купих басейн и плажна топка. Чудя се дали да купя пояс. Продават едни такива бебешки с дупки за крачетата и разни елементи(гъбка, палми или др.), които да пазят сянка.Тези, които вече имат опит с плажа, моля, споделете какви са най-подходящите и необходими плажни принадлежности когато си с бебе на плажа.


Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #27 -: Юни 28, 2007, 13:39:41 pm »
Искам да Ви се похваля ,че днес ни се обадиха че печелим награда от конкурса на памперс за усмихнато бебе.Много съм щастлива.Дано и натам малката да има късмет.Това и е втори спечелен конкурс откакто се е родила, ама ще има доста още каквато съм ентусиастка:)
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #28 -: Юни 28, 2007, 13:49:38 pm »
Честито Силви! Явно малката принцеса е родена с късмет. Дано цял живот да е така!!!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #29 -: Юни 28, 2007, 14:54:11 pm »
Но пък предполагам ще бъда милиони пъти по-щастлива от преди, нали?[/b]

всичко си зависи от теб самата. може да си по-щастлива, а може и да не си.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #30 -: Юни 29, 2007, 09:58:12 am »
Искам да Ви се похваля ,че днес ни се обадиха че печелим награда от конкурса на памперс за усмихнато бебе.
Честито  :D!
Покажи снимката, с която спечелихте. Нека и ние видим таzи усмивка  :D.
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #31 -: Юни 29, 2007, 14:08:22 pm »
Но пък предполагам ще бъда милиони пъти по-щастлива от преди, нали?[/b]

всичко си зависи от теб самата. може да си по-щастлива, а може и да не си.
Съгласна  :)
Ако се чувставаш нещастна от саможертвата, която правиш преди да се родят, ще се чувстваш по същия начин и след това. С разликата, че тогава ще си изнервена и ще имаш едно/две/три ревящи същества, на които ще им се чудиш какво им е, а на теб ще ти се спи зверски, ще си физически и психически изморена. Иначе когато се усмихват, ооооо, тогава вече щастието е огромно. /Така ги приемам аз нещата./
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #32 -: Юни 29, 2007, 15:16:25 pm »
Мамчета я сега да ви питам аз нещо. Колко време по време на зъбоникнене вашите дрбосъчковци отказваха твърдата храна и лъжицата.
При нас вече не се търпи и ми се иска някой да ми даде малко нерви назаем  :wink:
Тони отказва вече 4-ти ден всякаква твърда храна, да не говорим за лъжица. Добре, че макар и малко поне АМ яде. В чудо се видях и определено незнам какво да правя.
Личната му педиатърка вече е в отпуск, а преди седмица когато бяхме при нея, здравословният му тонус беше ОК.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

    manhattan

  • *****
  • 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #33 -: Юни 30, 2007, 23:19:26 pm »
Перде, ама наистина ли е толкова злоядо това детенце?
като се наложи скоростно да включим АМ на Криско на 3 месеца, драмата беше пълна. бебе на изключително кърмене просто не знае как се цока от шише, а и не желае особено. тогава ми казаха: няма дете да се остави гладно само, ако му се предложи храна. и Криско два дни гладува и се научи.
... та знам ли? Тони нищо ли не обича да си хапва? колко тежи сега и как се храните?
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #34 -: Юли 01, 2007, 07:37:01 am »
Перде, ама наистина ли е толкова злоядо това детенце?
като се наложи скоростно да включим АМ на Криско на 3 месеца, драмата беше пълна. бебе на изключително кърмене просто не знае как се цока от шише, а и не желае особено. тогава ми казаха: няма дете да се остави гладно само, ако му се предложи храна. и Криско два дни гладува и се научи.
... та знам ли? Тони нищо ли не обича да си хапва? колко тежи сега и как се храните?

Ман, ние тъкмо започнахаме да се храним добре, даже супер прекрасно, но лекувахме уроинфекция с антибиотик, та според д-р Бърди, явно свързва храненето с антибиотика, а той е супер отвратителен и затова сега неиска да се храни. Наложи се да го слагам в храната му, включително и АМ защото, иначе повръщаше, давеше се, хлипаше жално, жално и т.н. Просто сърце не ми даваше, да го мъча по този начин и го лъжех, като му го слагах в кашата, сега естествено каша не ядем и се пулим на лъжицата 8O, стиска устата ..., а иначе му харесваха пюретата и кашите. Гладен стоя 4 дни, та от вчера започнва малко да яде пюре, но много малко.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #35 -: Юли 01, 2007, 09:31:32 am »
Привет в последния ден от тази седмица!
Прибрахме се от морето - беше добре и преживяхме по-леко горещините! На Мати му излязоха 2 кътника едновременно и направи живота ми малък ад за около 5 дни като 3 от тях не яде нико освен хляб и разни тестени храни! Но може и от жегата да е било, защото се опреви като се разхлади! А там се разхлади наистина осезаемо! Каката пък се тръшна с летен грип с болки в корема и не яде 3 дни и в момента прилича на рахитично цигане, че е много черна!

Ето и снимков матириал:http://family.webshots.com/photo/2408682210057718807mrYQua?vhost=family
Матей - 1.04.2006 г
*
Re: Седмицата 25.06- 01.07
« Отговор #36 -: Юли 01, 2007, 09:37:56 am »
Лелееееееее Вени колко много сте порастнали  :D Мда явно добре си хапва сладунчо  :wink:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!