0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Билки за забременяване при инвитро.
« -: Октомври 13, 2011, 11:41:34 am »
Момичета, здравейте. Интересува ме някой знае ли какъв е ефектът на билките за забременяване  от аптеката на Поп Богомил? Дали мога да ги пия преди потготовка за инвитро? (Вече имам едно детенце от инвитро опит и съм на 41г. Знам, че нямам големи шансове, затова си мислех да подпомогна малко с билки.).Благодаря!
*
Re: Билки за забременяване при инвитро.
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2011, 15:48:03 pm »
Питай лекаря си дали да ги пиеш и как да ги пиеш. Иначе той те блокира, стимулира, пунктира... а ти пиеш нещо друго с не много ясен ефект.
Re: Билки за забременяване при инвитро.
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2011, 22:52:04 pm »
Инвитро лекарите не разбират от билки, а май билкарите не разбират от инвитро. Затова питам тук. Може някой да сподели от опит.
*
Re: Билки за забременяване при инвитро.
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2011, 23:06:53 pm »
Анджък. Но и при билките се пият различни неща по различни схеми според проблемите. И да ти споделят опит, ако ти си с хормонален дисбаланс, а другите са с намален яйчников резерв или тънка лигавица, кел файда от техните билки при теб?

Ако си избрала инвитро, слушай си лекаря. Има си обективни причини да не смесваш двата подхода. За мен лично е по-голяма вероятността билките да повлияят зле на инвитрото отколкото да помогнат. (Аз и но-шпа не смеех да пия на своя глава, защото в страната, където правих инвитро, такова лекарство няма на пазара и не се предписва, пък и тук има успешни процедури и се износват бебета след тях.)
*
Re: Билки за забременяване при инвитро.
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2011, 23:17:27 pm »
Напълно подкрепям Цигу. Щом билкаря не разбира от инвитро какви билки ще те накара да пиеш преди процедура?!
Слушай лекаря си и никой друг на този етап. Щом сте стигнали до инвитро значи си имала достатъчно време за да пробваш всякакви други илачи.

Успешна процедура  :wink: