0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: инсеминация с донорска сперма
« Отговор #20 -: Май 17, 2014, 23:23:17 pm »
desi4ka, ФАР не поема разходите за донорски материал. За кандидатстване по мъжки фактор и ползване на донорски сперматозоиди не съм наясно.
Сумата за използване на донорски сперматозоиди се заплаща на клиниката, обикновено в дните между пункцията и трансфера (извадили са яйцеклетки и те са добри за оплождане). Всяка клиника, предлагаща донорски сперматозоиди, си има ценоразпис.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Re: инсеминация с донорска сперма
« Отговор #21 -: Юни 25, 2014, 22:13:16 pm »
Здравейте момичета, включвам се доста късно, но се надявам да ви дам кураж. Моето инсе беше в Майчин дом Варнапри д-р Сариев. Тогава не се ползваше вносен материал, а от месни донори. При мен се получи като чудо от първия път.Иначе имах едно неуспешно инвитро, което ни струваше маса пари, нерви и напрежение. Ако питате мен няма смисъл да се мъчите с инвитро, многото хормони които трябва да се приемат след време се отразяват на организма, но на какво ли не сме готови ние жените! И на мен ми беше много странно, как така от някой който не познавам ще трябва да забременея. Но след като се случи чудото всеки ден благодаря на Бога че ми изпрати моето детенце и на донора, че е дал материала. Пожелавам ви от все сърце късмет и успехи!!!
Re: инсеминация с донорска сперма
« Отговор #22 -: Декември 29, 2014, 19:57:05 pm »
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с информация към днешна дата къде във Варна мога да направя инсеминация с донорска сперма. Колко струва.Има ли български донори. Кой лекар е добър. Каква е процедурата. Дали можем да кандидатстваме за безплатна процедура понеже мъжа ми е с диагноза азооспермия и нямаме друг начин по който да имаме наше дете. Бллагодаря ви предварително за отговорите :)