0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Misty

  • ***
  • 273
  • "Най-хубавото предстои!"
и моята болка...
« -: Май 17, 2011, 17:06:10 pm »
Здравейте "сестри"по съдба и надежда.След ровене в нета открих този форум и се надявам да ме приемете.Моят проблем е като на повечето от вас...бебе...или липсата на такова.Аз съм на преклонните 36 години с дете на 11 години...(гоня последния влак... :D), което имам  след 3 години опити и лечение при една, добра, бих казала лекарка Жекова.Която абдикира от мен, незнайно защо...опитах се да се обърна за помощ към нея но уви...Забравих да спомена ,че съм от Добрич.Тя преди идваше в града да лекува от няколко години не го прави...Вече е окончателно в София.Да не ви отегчавам...Ако може някоя от вас да ми препоръча добър и надежден лекар в региона или в краен случай другаде...Защото времето ми изтича...А не ми се иска да остана с едно дете.Такова доверие имах на тази жена...сега ще ми е трудно да повярвам на някой друг...Ще съм ви признателна ако се отзовете...


Re: и моята болка...
« Отговор #1 -: Май 17, 2011, 17:32:44 pm »
Мисти, в библиотеката на Зачатие има всички клиника по репродуктивно здраве в България. Тук всички сме се доверили на лекарите си и имаме надежда, че сме направили правилния избор. Така, че според мен разгледай ги, за повечето от тях има отделни форуми и тях прегледай и направи своя избор. Едва ли някой ще се нагърби с тази отговорност да ти препоръча конкретно име защото това е индивидуално решение на всеки. Желая ти успех! :)
*
Re: и моята болка...
« Отговор #2 -: Май 17, 2011, 18:03:11 pm »
Misty, ето това е списък с надеждни клиники и лекари.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1065&Itemid=109

Не ти препоръчвам конкретно място, защото не съм се лекувала в България, но според времето за път и чакане, което имате, ще си избереш. А и други може да се включат с препоръки.

Дано бързо откриете проблема и забременееш отново!

*
Re: и моята болка...
« Отговор #3 -: Май 17, 2011, 18:21:12 pm »
Според мен Варна ти е най-близо, а тук има доста добри лекари. Разгледай линковете и дано откриеш своя лекар и прегърнеш малкото човече по-скоро!
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: и моята болка...
« Отговор #4 -: Май 17, 2011, 20:55:44 pm »
  :D Misty , добре дошла! И аз мисля,че Варна ти е най-близо.Направо се ориентирай към д-р Александров от АГ-Варна.Поне спермограмата при него направете,за останалото той ще ви насочи.
*

    Misty

  • ***
  • 273
  • "Най-хубавото предстои!"
Re: и моята болка...
« Отговор #5 -: Май 18, 2011, 15:07:06 pm »
Благодаря ви за подкрепата милички...Четох постовете ви и плаках...Дали има нещо по-велико и по болезнено от тава да си жена?!...Желая успех на всички ...от цялото ми сърце!!


*
Re: и моята болка...
« Отговор #6 -: Май 18, 2011, 15:49:36 pm »
Добре дошла,Misty!
Във Варна има добри специалисти,които ще ти помогнат,прочети и избери към кого ще се насочиш!Късмет!