0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Вижън ни помогна
« -: Юли 10, 2011, 16:28:00 pm »
Ето накратко моята история.Имах поликистозни яйчници.Направиха ми лапароскопия.След години се установи и проблем при съпруга ми.Правихме неуспешни инсеминации.Препоръчаха ни ин витро-ИКСИ.Имаме два неуспешни опита.Започнахме да пием продуктите на Вижън.Те са комбинация от билки,минерали и витамини,извлечени по уникална технология.Има специални комплекси за мъже и жени,но се започва с т.нар.-класическа линия.3-4 месеца ,след като започнахме аз забременях.До женския комплекс не стигнах.Междувременно се нормализира и кръвната ми захар,която не беше под 6 през последните години.Бремеността ми беше лека.Така се роди нашето бебе.Пожелавам най-искрено да случи и на вас! 
Re: Вижън ни помогна
« Отговор #1 -: Юли 10, 2011, 16:32:43 pm »
Първо честито за бебчето ви!
Но не разбрах искаш да направиш реклама или така ми изглежда ... Регистрираш се и единственият ти пост в сайта е именно този.
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Вижън ни помогна
« Отговор #2 -: Юли 10, 2011, 17:07:28 pm »
Стига глупости...
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
Re: Вижън ни помогна
« Отговор #3 -: Юли 11, 2011, 18:41:30 pm »
Аз написах истината за пътя,който съм извървяла.Ако някой я нарича 'глупости' и реклама,нищо не мога да направя!За първи път пиша тук,защото не е имало какво да пиша преди,но разбира се съм прекарвала с часове в този сайт.Извинете, че не забременях от ин витро процедурите.Още веднъж пожелавам на всички здраве и успх!
*
Re: Вижън ни помогна
« Отговор #4 -: Юли 11, 2011, 19:11:34 pm »
Недей така с рогата напред - най-лесно е да се фръцнеш, а да се "извиняваш", че не си забременяла от инвитро е върхът на цинизма в този форум.

Ако действително си минала през бруталното меле на изследвания, операции, инсеминации и ИКСИ, много добре знаеш, че светият граал "магическо хапче/билка" за естествено забременяване е и мечта, и проклятие за всяка двойка със стерилитет.

Можеш да помогнеш като споделиш конкретни факти - колко зле беше спермограмата ви, какви бяха причините за мъжкия фактор, лекуван ли е, преди да почнете магическите билки... С какво те стимулираха, ти как отговори на стимулациите при процедурите...? В кои клиники правихте тези процедури?

Но да нахвърлиш история с СПКЯ и сериозен мъжки фактор, тежката артилерия в АРТа и дългогодишни неуспехи в точно два реда, и да кажеш накрая, че вълшебните билкови хапчета са ви помогнали, е трудно за вярване и може да подведе много отчаяни хора, доста от тях вече лъгани.

Така че или влизаш, за да помогнеш и обясниш късмета си, като правиш това възможно с малко повече факти и усилия, или ти просто се хвалиш и натриваш нос как всички тук са глупави да не ти вярват и да не хванат лесния път към успеха. Нали си влизала многократно тук преди и форумът ти е бил от полза? Твой ред е да помогнеш с достатъчно информация.
« Последна редакция: Юли 11, 2011, 19:15:03 pm от цигу »
*
Re: Вижън ни помогна
« Отговор #5 -: Юли 12, 2011, 00:06:09 am »