Не съм сигурна дали да пиша тук или да пусна нова тема, но след като обсъждате гъбичките, мисля че това е правилното място. Интересува ме има ли вероятност да имам проблеми с зачеването ако съм имала рецидив на Кандида и то доста упорит.
Проблема е следния: Имам много слаба имунна система (моя гинеколог казва че ще се оправи след като зачена и родя, ама знам ли?) и преди по рядко (само лятото) а сега вече всеки месец получавам цистит. Ходих по най-различни доктори и изследвания и се оказва че се получава от инфекция от бактерия, която по принцип си живее в човешкия организъм, но моето тяло е прекалено слабо за да и се противопостави. За да се лекувам пиех какво ли не (Успамокс и други антибиотици, както и Нелидикс или Ношпа за болката). Мъжа ми също си прави изследвания, но при него няма симптомите на цистита, както и не показа никакви бактерии в урината. Както може да се очаква с моя организъм от тези антибиотици веднага получавам гъбички, които доста успешно лекувам с Низорал и свещички Клотримазол. Наистина ми помага докато не ме заболи пак цистита и да трябва да правя нов курс с лечение с антибиотици. Притеснявам се че това често развитие на тези гъбички може да навреди на репродуктивната ми система и да загубя способността си да раждам. Притеснявам се защото съм още много млада и не съм раждала до сега и ако не мога да направя мъжа си баща поне на 2 деца, няма да го преживея.