Ади, Дидка, Денис и другите моми4ета, виждам 4е сте компетентни по въпроса за "пукането", който много ме тормози. щото в деня на екографията преди инсето, лекарката ми каза: тази ве4ер (сряда) прегнил и петък 17 4аса - инсе; дано не си уволирате сама
Взеха ми кръв в сряда, за да се видело дали уволирам - тя трябваше да ми звънне ако е така за да не слагам прегнил. Не ми звънна, секретарката току що ми каза 4е лекарката е видяла със сигурност резултата от кръвта в сряда.
В петък преди инсе - нямаше нова екография
Въпроса ми е как може тя да е толкова сигурна 4е в следствие прегнила са се спукали (след като и не уволирах сама). Каза ми 4е не правели двойни инсета щото било сигурно 4е с прегнил или хгс се пукат. Да ма от форума виждам 4е не.
Дали може да е сигурна 4е нямам задържане или ранно пукане от изследванията от предиШните цикли?- този цикъл правих на 3ти ден хормони, както и в предишните сме правили; фоликуметрии, но не и екография специално за да се провери спукването (правили сме кум 20 ден и в края на цикъл)? Възможно ли е това да е сигурно?
Направо имам фикс идея върху този проблем.