0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924


Зачатие и магията на числото 11 :)

Свещеното 11, символизиращо просветление и новото начало!
Денят на репродуктивното здраве 2016 е 11-ти пореден :)
- Ще бъде незабравим!

Ще се проведе се на 11 юни в хотел Верея, в град Стара Загора :) - Прекрасен град!
Стартира - 11 часа :) Заповядайте!

Участват - 11 клиники по репродуктивно здраве и директорът на Фонда :)
- С отговори на вашите въпроси!

Подкрепени благотворително от футболните 11 - торки
на Асоциация на българските фен клубове на чуждестранни отбори!
- Момчета с големи сърца, благодарение на които, ще връчим 3 ваучера за лечение на стерилитет!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Невроятно ДРЗ, всичко беше прекрасно, лекари, пациенти, институции и ние, всички сме доволни!
Благодаря ви, момичета и момчета!

Нямам думи с които да изразя това което чувствам, защото знам какво ни коства на всички да организираме и проведем поредния Ден на репродуктивното здраве, така че ще кажа само, че ви обичам и съм безкрайно щастлива, че бяхме отново заедно!
*
Щастлива съм, че отново организирахме и проведохме това уникално събитие! А това се случва, защото носите огромни сърца, момичета и момчета на Зачатие! Обичам ви и благодаря за поредния успешен Ден на репродуктивното здраве!
     
*
Прекалено много и прекалено силни емоции още ме владеят, за да кажа нещо смислено :)


 :bighug: :bighug: :bighug:



Прекрасно събитие! :)
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
И аз като Неда, още не мога да се „събера“ и да кажа нещо смислено. Беше невероятно изживяване, както винаги.
Поздравления за Дани, която организира всичко.
Поздравления и за всяка една от вас, която неуморно и целогодишно се труди, за да го има Зачатие и ДРЗ.
*
Благодаря ви момичета и момчета, че ви има.Всяка година преди ДРЗ е треска, каране, скандали.Винаги пропускаме нещо, сещаме се в 11 вечерта, преди да тръгнем забравяме в къщи нещо важно.Но накрая правим едно страхотно събитие, виждаме се, ПОМАГАМЕ!

Тази година не е изключение. Не съм вярвала, че човек може да го боли лицето от усмихване, да се чувства преуморен от емоцията която го залива, да му трябва време да осмисли колко хора му казват благодаря, че ви има.Няма да казвам колко пъти плаках от радост на това ДРЗ, колко пъти очите ми се пълниха със сълзи на щастие.Да видиш благодарност в очите на пациентите, да ти кажат Благодаря, да дойдат и да искат само да ти стиснат ръката, това е безценно!

Искам да благодаря и на докторите, че отделиха от ценното си време и пак бяха с нас, пак консултираха, помагаха, даваха кураж.Все още има надежда за нашата малка страна!

И не на последно място се радвам, че се видяхме, поговорихме, пихме по едно вино, помръзнахме, нахапаха ни комарите, но бяхме заедно.Усмихнати, щастливи, леко дезориентирани от посоките в Стара Загора(носете си компас ако ходите там :) ), но бяхме заедно!
Благодаря на новите членове който дойдоха.Момичета, дано не сме ви изплашили и да ви е харесало и на Коледа се видим пак.Ние не хапем само съскаме :)

Обичам ви всичките МНОГО!Продължавайте да помагате!

ПП. Забравих да благодаря на Дани за организацията, за тичането и отделеното време. И да ви кажа видях страхотни дечица, нашите деца!
« Последна редакция: Юни 13, 2016, 08:46:45 am от magi_st »

*
И аз с известно закъснение да споделя емоциите, които все още ме изпълват  :D

Благодаря на всички за чудесно организираното и проведено събитие, за това че отново бяхме заедно, за незабравимите изживявания!  :D

Радвам се, че с нас бяха много дечица на Зачатие, много приятели присъстваха на събитието, запознах със съпругата на Рачо, с bebe_13+15 ...... и още много запознанства и впечатления  :)
И приятелите ни от Асоциацията на българските фен клубове бяха с нас   :)
Прегръщам ви момичета и момчета!  :D

 :grouphug2:

На 11 юни 2016 в Стара Загора се проведе Денят на репродуктивното здраве

http://www.bgnes.com/spa-i-bio/zdrave/4436933/

*
За мен също беше много вълнуващо. С някои от момичетата се познавах от Коледното парти, но с повечето ми беше първа среща. Благодаря ви за добротата и топлото посрещане. Чувствах се прекрасно през целия ден, заобиколена от толкова позитивни, усмихнати и отдадени момичета и момчета.

Събитието ми хареса много. Самата аз научих много неща от презентациите на лекарите, които смятам ще ми бъдат полезни и ще ми помогнат да сбъдна копнежа си. Чак след края му си дадох сметка колко усилия и неуморна работа коства цялата тази организация и координация. Огромно браво на всички ви! dani_j, ти си герой! :)

Много се зарадвах на прекрасните ви деца, които украсиха и усмихнаха деня. Невероятни са! Да са ви здрави, добри и слънчеви.

Благодаря ви за емоциите и преживяванията!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
През последните 8 (май) години, ДРЗ е един от най-хубавите дни в годината. За мен.
Щастлива съм, че отново бяхме заедно! Благодаря ви и аз!




И се запознах със Златето  :D
*
Здравейте,банда!!! :D Въобще не ми остана време след прекрасното събитие да се включа  :( с мнение. Всичко беше много добре организирано! Големи благодарности на Дани и другите домакини! Избора на хотела беше много точен. Централно място и просторни зали. изпълнението на събитието беше на много,много,"световно" ниво. Ставате все по-добри. :D Всички останаха удовлетворени/поне по моя преценка/.И участници клиники,и посетители,а и организатори!! :D Просто прекрасно. Макар и да присъствахме само на 2/3 от ДРЗ ,"зарядът", който получихме ще ни стимулира дълго време. :lol: За жалост .ограничено време,така че трябва да се мисли в посока на по-често провеждане на такива "зареждащи" събития... :wink:

п.п.дали се е получило нещо от снимането с камерата,а и къде можем да си свалим снимки от събитието/ но не от ФБ :wink:/.
/www.mamaibebe.com][/url]