0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много мразя да правя реклами, ма нуждата ме е натиснала. Понеже обявата ми е леко смесена, я пльосвам тука, с тайната надежда, че някой мод ще ме издири по IP с кръвожадни намерения.

Първо: Имам един много тъжен Лукрин , който цял живот си е мечтал да вкара някоя невинна жена в изкуствена менопауза. Той не е алчен - иска да съсипе завинаги хормоналния ѝ баланс безплатно. Не е като да няма време - срокът му е до 2015. Съхраняван е по всички правила lege artis, ама пак се цупи. Обещава пълна гама незабравими изживявания - от горещи вълни до синкоп. Няма да съжалявате.
 
Oтделно предлагам и минитаблет (май така се води) Diva 4'3" Android Player (май това му е името). Купих си го за 80 лв. от Технополис преди седмица. Би трябвало да е в гаранция, ма кой ти пази касови бележки.  :oops: Предлагам го за... де да знам, колко давате за него?

Реално си е чисто нов. Пипала съм го само с ръце и чиста клечка за уши вместо писалка за таблет. Има включени 4 GB памет, от които:

а) 2 и кусур са с музика. Включва касови хитове от десена на:
- лесбоверсия на Ayo Technology;
- неофициалния химн на Северна или Южна Корея (бъркам ги двата щата) - Arirang;
- пилотното парче от саундтрака на Сивилизейшън четворката;
- опит на Селин Дион да се прави на Шакира;
- почти цялата дискография на Джоан Озбърн и Кристина Агилера от Stripped ерата;
- песента за Илинойския клизмен бандит от Франк Запа;
- Кумбая в изпълнение на африкански госпел хор.

 б) Остатъкът е зает от някакви Андроид приложения, от които си нямам грам представа, и един много готин порнографски филм, режисиран от жена (мъжете са много секси).

Тези неща могат да се трият, разбира се, но не виждам кой би искал да го направи.

Причините да го продавам са:
- искам малко по-нормален интерфейс - не ща touch панели и не ми се занимава с клечки за уши; откровено казано, не ми харесват тия нови смарт джаджи. Взех го, защото друг mp3 player с дисплей, за да си избирам песните, нямаше или беше Sony за по 200 и  нагоре. В този смисъл, ако някой има доверена, хубава mp3-ка с държелива батерия (към 7-8 ч.) и 2-4 GB памет, съм склонна към размяна.
- вече споменах, че обичам хубави, дълготрайни батерии. Дивата ме разочарова горчиво в това направление, защото, вместо исканите от мене 7-8 часа музичка, тя ми държи 4 заради мулти-ултра-супер-дупер модерния touch panel. Да му точки точки мамата на дисплея.
Очаквам предложения в темата или на ЛС. Лукрина си го подарявам отделно без обвързване за закупуване на таблета, разбира се.


*
Така имах нужда да се посмея днес  :lol: :lol: :lol:
Аз няма да ти трия темата. За другите колеги не обещавам.