0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Asenceto вече е мама на златно бебче Велин! :)
« Отговор #20 -: Март 13, 2014, 17:47:22 pm »
Asence, няма как да не те боли за загубата ти, особено като знаеш, че е можело всичко да се случи по друг начин.
Велин обаче, е едно прекрасно сладко бебче. Като ангелче е.
Нека винаги ти носи топлина и радост  :P
Re: Asenceto вече е мама на златно бебче Велин! :)
« Отговор #21 -: Март 14, 2014, 11:52:40 am »
Асенце вече се убеждавам, че в тая нашата България лекарите забравят за  клетвата, която дават като стават лекари...Как може да отлагат работата си от днес за утре при положение, че това може да струва един човешки живот!Сега като ти прочетох поста направо не можех да повярвам.Вече с чиста съвест мога да кажа, че са много малко Истинските лекари в нашата държава за съжаление.Но каквото било било....сега се радвайте на малкото си ангелче! :)
*

    Crystal

Re: Asenceto вече е мама на златно бебче Велин! :)
« Отговор #22 -: Март 14, 2014, 12:56:43 pm »
Асенцето, най-напред искам да ти кажа, че Велин е прекрасен! Съжалявам много, за това, което е трябвало да преживееш. Мисля, че можеш да съдиш лекарите, ако разбира се, ти се занимава. За мен това е убийство. Ти си силна, Вилен ще ти дава още повече сили! Бъдете щастливи!
*
Re: Asenceto вече е мама на златно бебче Велин! :)
« Отговор #23 -: Март 14, 2014, 13:44:53 pm »
Бебчето ти е прекрасно.
Съжалявам за болката ти! Дано някой ден да се съвземеш от нея и малкият Велин да си има братче или сестриче!
Спокойно можеш да напишеш името на болницата, за да знаят момичетата да не ходят там.

*
Re: Asenceto вече е мама на златно бебче Велин! :)
« Отговор #24 -: Март 14, 2014, 17:23:43 pm »
Asenceto, Велин е прекрасно детенце  :D, да е здрав и да ви носи много радост!!!
Много съжалявам за случилото се! Чета и ... отново моята лична загуба взима връх и направо ме хваща за гърлото ...... Както и slanceto87 писа днес в другата тема-  защо трябва да се случват такива неща. В такава ситуация въпросът "Защо точно на мен?" неизбежно застава на преден план. От опит казвам, няма защо да се търси такъв отговор, няма такъв. Това е най- прекият път към изпълването с вина, излишно е. Просто човек се научава да се справя с каквото животът му предложи- със съпротива или приемане, все едно ....постепеннно се научаваме да живеем с това.
Crystal, по едно време ми мина през ума и този вариант- да отнеса случая към прокуратурата ..... отказах се, както се казва- нямам нерви за това .... и чисто рационално, какво можех да постигне така- нито някакво обезщетение ще ме удовлетвори, нито административното наказание за лекарката-
тя и така достатъчно тежко го преживя и си загуби съня жената, както и ние .... какво от това като чуе още веднъж, че е некомпетентна и не е дооценила ситуацията и това изчакване е било фатално. Това, че тя ще си получи заслуженото изобщо няма да ме утеши, по- скоро обратното. Като си легна вечер, успоредно с личната ми болка ще стои болката на още едно семейство- нейното, плюс тревогата около целия съдебен процес.
Още повече личното време  и психически сили не е безкрайна величина. Затова избрах да насоча вниманието си към нови опити за дете. Това бих казала и на момичетата. Ежедневието ни е подчинено на това да поддържаме живота, в това е и основният смисъл- ден след ден да поддържаме живота, а това доколко е красиво или смислено и каква допълнителна стойност му придаваме, ни е нужно за лично ползване, по- скоро за да си даваме кураж.
Асенце, детенцето ти е прекрасно и грижите около него сега са най- важното нещо, пък както и Блу казва, когато усетиш че имаш сили, ще планирате евентуална следваща бременност...
slanceto87, знам как ти се е свила душичката, писах ти и в другата тема, животът предлага какво ли не- има много семейства, които в подобна ситуация след това си раждат още едно детенце вече без някакви физически особености ... а пък съвсем трета тема е фактът, че това обикновено не е предопределящо за успеваемостта в живота на двете деца - с израстването след това се наслагват много други фактори ...
Позволих си да напиша това, защото в каквато и ситуация да попадне човек, добре е да знае, че не е сам и винаги може да получи подкрепа и нови опорни точки, за да продължи.
Дано да съм успяла да дам кураж  :)!
« Последна редакция: Март 14, 2014, 19:06:21 pm от marsi »

*
Re: Asenceto вече е мама на златно бебче Велин! :)
« Отговор #25 -: Март 15, 2014, 09:52:05 am »
Асенце съжалявам за загубата ви,много трудно ще я превъзмогнеш , Велин е страхотно красиво дете,много да ви радва и да топли сърцата ви,а другото детенце ангелче ще ви закриля от небето.
Дано наистина когато сте готови да дарите Велин с братче или сестриче. :bighug: :bighug:
А за грешката на лекарите просто не знам...,които и да са те отнеха правото на живот на едно детенце.Наистина ако тръгнеш да ги съдиш са много нерви и връщане към случилото се още един път и на дали ще получат каквото трябва,а и няма да върнат детенцето,но поне да отнемат прават на такива лекари та да не се случва на друг.
« Последна редакция: Март 15, 2014, 09:58:38 am от amanda »

*

    Asenceto

  • ***
  • 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
Re: Asenceto вече е мама на златно бебче Велин! :)
« Отговор #26 -: Март 15, 2014, 10:30:52 am »
Да ви кажа,че съм си готова за второ дете,само малко време да мине заради секциото.
Мъката ми е голяма,но като погледна в очичките на Велин и забравям всичко.Любовта ми към него няма как да е двойна,просто е много голяма.Сигурна съм,че всички мами знаят за каква любов говоря,а бъдещите мами те първа ще разберат.
До като бях бременна си мислех,че обичам......до като не видях малката муцунка  :D Тогава всичко се превърна в магия.
Сигурна съм,че един ден всичко се връща и виновниците за мъката ми ще си получат заслуженото.
Няма да ги съдя,защото вече водим дело срещу лекар,които буквално уби свекър ми........Но нали знаете,че осъден лекар няма.Господ ще ги съди един ден......тогава жална им майка!
Слънчице,следя и твоя проблем и само мога да ти кажа да бъдеш силна!
Марси и ти си преживяла нещо от което само ти си знаеш какво ти е на душата.....  :?
Майките и жените са създадени да бъдат силни!!!
Благодаря и на всички останали,които ме подкрепят за пореден път!