0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Онкоболен в семейството
« Отговор #20 -: Март 01, 2011, 02:13:40 am »
Момичета,
В моето семейство има онкоболен(рак на простатата), съпругът на майка ми, с когото съм израстнала(2ри баща ми е) Колко време се "лекува" милия, и досега никакво подобрение, с всеки изминал ден нещата се влошават, едвам ходел, едвам ставал от леглото, не можел да си стои на краката..
Семейството ми е от Монтана, засега посещават болници в Монтана и Враца. Майка ми се оплаква от груби лекари, които не се интересуват изобщо, навиквали й, когато поискала да пуснат някакви изследвания..Пращали я някъде си защото "от утре били в отпуска" И то не при някого, ами в "еди си коя болница идете"!!Абе ужас, направо треперя от мъка и яд всеки път като ми разказва..
 Аз съм много далече от България, не съм виждала мъжа и от преди да се разболее, със сестра ми помагаме предимно финансово, но на този етап бих искала да помогнем повече като настояваме за смяна на лекаря и терапията..
Моля помогнете със съвет за болница в столицата, някъде, някой , който би могъл да помогне. Специалист в областта! Не знам вече какво друго да направим, чувствам, че човека си отива поради невежество и неграмотност от страна на лекарите, които посещава, и ми се къса сърцето от болка...

*
Re: Онкоболен в семейството
« Отговор #21 -: Март 01, 2011, 02:39:50 am »
Гальонди, съчувствам на теб и семейството ти. Дано намерите изход и баща ти се пребори.

Не мога да препоръчам лекари и болници конкретно за рак на простатата, но ето тук можеш да намериш други хора, които се борят с тази болест - било за подкрепа, било за информация.

http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=rak

Кураж и късмет!

*
Re: Онкоболен в семейството
« Отговор #22 -: Март 01, 2011, 11:44:31 am »
http://www.sveta-anna.eu/urologia.html

проф. Стоян Чакъров!Телефонът е 9759-318, там винаги има сестра или лекар.  Горещо го препоръчвам - той помогна на свекър ми преди 4 години. Оперира простатата и го изчисти напълно. За съжаление сега е с друг рак ... но и на него няма да се дадем!!!

http://www.blitz.bg/article/5437


Д-р Шишков от Пловдив. Той пък оперира свекърът на кумата ми и наистина направи за него това, което е описано в статията по-долу. Ето първо контактите му - http://www.mbal.net/main.php?module=content&cnt_id=4


http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=538886


Стискам ви много палци

В очакване ....
*
Re: Онкоболен в семейството
« Отговор #23 -: Март 03, 2011, 17:47:50 pm »
Благодаря ви Цигу и Fussii!!  :thankyousign:
Много се надявам да се подобрят нещата със смяната на лекаря.