0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, скъпи приятели
Тази година ежегодното събитие на Сдружение "Зачатие" ще се проведе на 25 юни 2011 в град Варна за шести пореден път. Много от Вас вече са участвали в това уникално събитие, което събира лекари, пациенти и общественици и знаят, че всяка година мотото/слогана се избира от вас - посетителите на форума и симпатизантите на Сдружение "Зачатие". Тази година основният акцент на събитието ще е профилактиката и диагностиката на стерилитета.  Тези два аспекта на грижата за репродуктивното здраве са най-важни за избягването и навременното преодоляване на по-голямата част от репродуктивните проблеми. Темата на събитието е именно профилактиката и диагностиката на стерилитета. Тя ще присъства до слогана, който изберем: Профилактика и диагностика на стерилитета. ... слоган ....

Членовете на Сдружение "Зачатие" се обединиха около няколко най-предпочитани варианта на мото/слоган, което да изберем заедно и под него да премине тазгодишното събитие на "Зачатие" във Варна. Времето за гласуване е една седмица и приключва в понеделник 31 януари 2011 г.

Благодарим Ви!
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 14:32:55 pm от Сдружение Зачатие »
*
Гласуването отдавна приключи, но истината е че нито един от посочените по-горе слогони не пасваше съвсем на идеята за таз годишното ДРЗ. За това си позволихме да поискаме и професионално мнение, за което благодарим на DivaRoza. единодушно решихме мотото да е следното:

ДРЗ Варна 2011: "Първи стъпки" - Профилактика и диагностика на инфертилитета

Благодарим на всички за оказаното съдействие :)