0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Здравейте, приятели! :D
 Казвам се Весела Михова. Oт скоро съм координатор на Фондация "Искам бебе" в Габрово. Щастлива съм да ви съобщя, че и в нашия град се започва активна работа чрез създаване на група за емоционална и информационна подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми.Такива терапевтични групи вече функционират в 9 града в страната и имат много добър ефект. Ще се работи с психолог от една  от най- добрите репродуктивни клиники. Първата среща ще се проведе на 2 април от 11ч в МОЛ Габрово (Бившата майчина грижа) в Оздравителен център „Амида” (на 5 етаж).
Като жена минала по трудния път  и осъществила мечтата си за бебе, знам колко е важно емоционалното спокойствие и равновесие.  В нея ще получите чаканата подкрепа и взаимопомощ по пътя към желаното бебе, ще се занимавате и с йога и арт терапия. Можем да помогнем на тези, които все още нямат идея защо нямат бебе, на тези, които нямат диагностициран репродуктивен проблем, както и на тези, които вече правят ин витро, за да се чувстват по- добре, да са по- уверени и да вярват в успеха. От голямо значение е обмяната на информация и споделянето на опит, които водят стъпка по стъпка към крайната цел.
Начинанието ще бъде финансирано от община Габрово.
Организираме си и срещи на кафе, в които си говорим открито за проблемите, търсим съвет и разбиране.
Ако имате нужда и желание и искате да се присъедините към нас, потърсете ме на тел. 0899290049, пишете на vesela28@abv.bg, skype embuz или facebook- vesela mihova. Очакваме ви. :D