0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
НОМЕР 22

Женени сме със съпруга ми от 2006г. и от 3 години се борим да създадем своя рожба. След много неуспешни месеци опити моя приятелка която също имаха проблеми ме насочи към клиника по стерилитет.
Започнаха изследвания, процедури като: правена ми е цветна снимка-тръбите са ми проходими, правихме спермограма на съпруга ми и се установи проблема. Той има разширена вена на единия тестис/ варикоцеле/. Насочиха ни към д-р Кацаров. Той му изписа "Тристен", Л-карнитин, "Оксибор". Започнахме лечение 6 месеца. След лечението имах 3 неуспешни инсеминации. При мен се яви и проблем с щитовидната жлеза-Хашимото. На съпруга ми предстой пак да отиде на преглед при д-р Кацаров, който му предложи и операция на тестиса.
Продължаваме борбата напред.
*
На 12 юни 2010 г по време на официалното откриване на Деня на репродуктивното здраве бяха изтеглени петимата участници в инициативата "Мечта за двама" на Сдружение Зачатие, които ще получат ваучъри на стойност 500 лв за диагностика и лечение на мъжки стерилитет.

Това са участници номер:

1
5
7
8
22



Репрофарма дарява на двама от останалите участници тримесечен курс на лечение с препарата Fertimax и гел Conceive Plus. Те също бяха изтеглени чрез жребий и това са участници номер:

12
13

Участниците ще получат допълнителен е-мейл с подробности. Честито и успех!
« Последна редакция: Юни 13, 2010, 19:15:26 pm от Сдружение Зачатие »
*

    Dolphin

  • ***
  • 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
Благодарим на всички вас, които с нестихващи усилия и добрина ни помагате да сбъднем най-голямата ни мечта!
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Много сме благодарни на Сдружение Зачатие и на всички,които ни помагат.БЛАГОДАРЯ!

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Благодаря ви много Сдружение "Зачатие"! Вие правите мечтите да се сбъдват!
 
*
Сдружение "Зачатие", най-големи благодарности за това което правите за двойките с репродуктивни проблеми. Наистина сте невероятни, когато надеждата е ве4е изчезнала от вас човек може да намери отново сили за да продължи!