0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте бъдещи и настоящи майки :)

Моя приятелка и  кумица чака бебе  :oops: Това за нас е много добра новина :) Тя живее в Созопол и тъй като това бебе е твърде чакано искахме да ви помолим за инфо и препоръка на добър док за наблюдение и раждане в Бургас :). Майката е на почти 40 години и има проблеми с бъбреците, така че док трябва да е изпитан и наистина качествен :, за тази рискова бременност и раждане.

Предварително ви благодарим  :P
Re: Търся добър лекар за наблюдение и раждане в Бургас?
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2010, 00:09:41 am »
Не съм от този край, вероятно ще се включи и някой с личен опит, но все пак да напиша това което знам. Моя близка от Бургас предпочете да ражда в Поморие, някаква частна АГ болница, и беше много доволна. Беше категорична, че не би раждала в Бургас, имаше лош опит със "специалистите" там. Успех и леко раждане на бъдещата мама.


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Re: Търся добър лекар за наблюдение и раждане в Бургас?
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2010, 09:36:15 am »
Аз съм от Бургас и не бих се доверила на местен лекар. Не дай се боже само при спешен случай. Аз се следих и раждах в Пловидв при д-р Даскалов. Не е кой знае колко дълъг пътя, само 3 часа. Друг вариант е и Варна, ама там пътя за мен е по кофти, въпреки че е по близо. Щом жената е с дългоочаквана бременност и има съпровождащи заболявания, моето мнение че не е за наблюдение и раждане в гр.Бургас /за огромно съжаление/
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

Re: Търся добър лекар за наблюдение и раждане в Бургас?
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2010, 22:06:07 pm »
Аз следих бременността при д-р Калчева, по Здравна каса се записах при Ганчев, но ако тогава д-р Мърмърова работеше с касата щях да се запиша при нея. Раждането беше във Варна - секцио при д-р Яков.Аз също бях с трудно забременяване и рискова бременност терапия на аспирин протект, който пък беше причина да имам усещания за задушаване, болки в гърба, кръста и краката, а както разбрах в деня преди раждането съм си изкарала бременността с ежедневни контракции. Именно поради всичко изброено реших да не рискувам да се друсам по пътищата. Лично аз съм доволна от д-р Калчева, но тя не работи по здравна каса.Препоръчвам Мърмърова.
*
Re: Търся добър лекар за наблюдение и раждане в Бургас?
« Отговор #4 -: Февруари 26, 2010, 22:30:38 pm »
Не от личен опит, а от приятелки - препоръчвам за раждане - Сливен или новата клиника във Ветрен. За съжаление, съм съгласна с момичетата, че няма добри акушер-гинеколози, а още по-малко специалисти по проблемна бременност. Успешна бременност на приятелката ти.

*

    tancheto

  • ***
  • 199
  • Всичко е възможно!
Да се включа и аз по темата..за следене..мен ме следи Д-р Мърмърова
 до 7-я месец(по ЗК каквото се полага, за всичко останало аз си се информирах и я питах), след това беше в болничен и се наложи да се прехвърлям при друг лекар - от началото бях решила да не раждам в Бургас, просто няма при кой..раждах в Сливен и съм много доволна.
Лично не бих рискувала с бургаските "специалисти"