0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Преместената тема
« Отговор #20 -: Април 05, 2009, 21:12:19 pm »
Добре де, ще го разкрия щом даваш - адаптацията на материала Етикетът на безплодието в "Етика на общуването" или "Как да се държим с двойки с репродуктивни проблеми" от миналогодишната брошура за ДРЗ го направи Розичката и стана много добре :) цък и цък
« Последна редакция: Април 05, 2009, 21:16:13 pm от cygnus »
*
« Отговор #21 -: Април 05, 2009, 21:44:34 pm »
Абе, Сигнусче такова, ти нали имаше много работа за вършене... :D Аз по принцип говорех, няма значение кой и какво - важното е да се свърши работата. Малко ми е неудобно сега, но ще ми мине.

Виж сега как никой модератор не смее да ни направи забележка, че си чатим почти с теб - нали ги порицахме  и си траят! Ха-ха-ха!!!  :D

Не знам за теб, но аз приключвам участието си в темата, защото това е време, което съм си извоювала днес да мисля по други въпроси, а не да досаждам на хората във форума. Дано и твоите домашни хора нямат нищо против, че те делят с форума.  :D

Горещо се надявам повечето, които ни четат, да имат и подходящото чувство за хумор;за интелигентност и разбиране - не се съмнавям!

Поздрави сърдечни!  :D
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #22 -: Април 05, 2009, 23:40:01 pm »
По принцип отдавна взех решение да не пиша в този или който и да е форум, поради простата причина, че всички модератори винаги са прави!Не може и грам упрек към тях, защото веднага се скача срещу потребителя, в случая звездичка и отчасти ара, които са в пълното си право да си изкажат мнението.Джам не мисля, че изказването ти къде е мястото на звездичка е коректно, но както и да е.Лиско имах друго мнение за теб, но забелязвам, че напоследък иронизиране на потребители е честа практика, и за себе си говоря. В крайна сметка всеки има право на мнение и никой няма право да съди грешно ли е или не!
"статуквото трябва да се спазва , но наистина нека важи без изключения, защото иначе остават съмнения за тенденциозност."-ето този цитат обобщава всичко!

Ама хайде сте се правили на ощипани госпожици - извинете! Бахти детската градина!

Пояснение: Едно време с Джам /преди  повечето от вас да са имали намерението да натиснат бутона за регистрация на профил в този форум/  имахме доста хм ... бих казала различни гледни точки по разни въпроси.
Това не ми пречи да съм тук - и аз бях писала една сърцераздирателна тема за сбогом, но съм тук, защото  преосмислих нещата.
Подкрепям изцяло модераторското ръководство на форума - иначе тук би се превърнало в махленска говорилня.
Не ви завиждам ако аз /чисто хипотетично/ бих била модератор  - такава иронизация ще има, че свят ще ви се завие...  Да не говорим за заключени теми и бан.
Точно заради евентуален упрек в иронизация се въздържам да пиша в теми извън подфорума на "Дългоочакваната..."  и "Кафенето".

*
« Отговор #23 -: Април 06, 2009, 00:44:43 am »
Хайде последно включване правя в темата, че стана спам верно. Та по повод на Розичката дето й е неудобно , а няма от какво - искам да кажа, че всички потребители са важни, независимо за какво питат. Аз ако ви покажа с какъв летящ старт влязох в дир-а при това на латиница и колко неориентирано питах, а точно тогава ми беше най-трудно и тежко, защото с никого до момента не бях споделяла по темата. цък
*
« Отговор #24 -: Април 06, 2009, 00:48:53 am »
Не ви завиждам ако аз /чисто хипотетично/ бих била модератор  - такава иронизация ще има, че свят ще ви се завие...  Да не говорим за заключени теми и бан.
Точно заради евентуален упрек в иронизация се въздържам да пиша в теми извън подфорума на "Дългоочакваната..."  и "Кафенето".

Лейди, за теб знаем !Пък и да си модератор какво от това?Както иронизираш, така и теб ще иронизират!Всичко е въпрос на култура и възпитание.
Пристрастена към д-р Хаус!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #25 -: Април 06, 2009, 00:55:09 am »
Държа да се отбележи протоколно, че от всички модератори съм единственната непреминала през АРТ, така че твърдението, че модераторите не са в час с АРТ е леко пресилено.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит