0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

На 28год. съм. Лекарят ми ми каза за направя хормонални изследвания през следващия МЦ, който трябваше да се появи след 20-то число на миналия месец, но така и не ми дойде. От вчера се появи слабо дори оскъдно каденикаво течение, което немога да го нарека в никакв случай менструация. Течението продалжава и днес и не преминава в менструация. подобно нещо не ми се е случвало до сега. Верно цикала ми не е от наи редовните ,но месец да ми прескочи не е било, а подобно течение сам нямала до сега.Опитвам се да запазя самообладание и да не се паникьосвам, но определено започвам да се притеснявам и то много. Та сега незнам да пускам ли хормони за изследване или да чакам да се появи по силна менструация? Моля Ви ,посъветвайте ме как да постапя в създалата се ситуация.
Благодаря на всички ,предварително.
Re: Кафеникаво течение вместо менструация
« Отговор #1 -: Август 12, 2010, 09:40:59 am »
А имаш ли други признаци на Менструация - болки в гърди, болки стомах, предменструални проблеми. И при мен беше така този месец, само че при мен ми прескача по 3 месеца. И аз доста се чудих, но на 4 -тия ден се направих хормонални изследвания - данните бяха като за начало на цикъл. Аз имах предменструални симпоми.
*

    delfinche

  • ***
  • 213
  • чакам те ангелче мое
Re: Кафеникаво течение вместо менструация
« Отговор #2 -: Август 12, 2010, 23:08:05 pm »
Привет от мен! Понякога цикълът се повлиява от стрес,промяна на климат,пътуване,ако си пила преди това някакви лекарства-принципно не е изключено да не се появи 1 месец и на мен ми се е случвало. :?Направи си една консултация с твоя док,виж какво ще ти каже той.
Re: Кафеникаво течение вместо менструация
« Отговор #3 -: Август 16, 2010, 11:14:14 am »
Бях на доктор в сряда. След положителен кръвен тест доки установи бременност в 7г.с., на следващия ден кафеникавото зацапване стана тъмно червено. Веднага отидох при доки и се случи най-лошото. И така радостта ми бе ужасно кратка.
Re: Кафеникаво течение вместо менструация
« Отговор #4 -: Март 29, 2011, 16:55:30 pm »
Здравейте и от мен.Моят цикъл е 28 дни, вчера когато трябваше да ми дойде лелката ми се появиха няколко капки кафеникави към обяд, и до вечерта нямах нищо.Днес на 29 имам пак кафяво течение. Някой може ли да ми каже какво да правя. От много време правим и опити за бебе.Може ли да съм бременна, "което за мен ще е голяма радост" :D :D :D. Дали да си взема тест?????