0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Сбогом
« -: Декември 11, 2005, 16:56:14 pm »
Дойде времето да напиша няколко реда. Ако желаят модераторите и мислят, че са неуместни - да трият.

Този постинг е последният , които ще напиша във форума на този сайт.
Няма да "адвокатствам" на никой, нито пък ще правя каквито и да било коментари по отношение на Сдружение "Зачатие". От днес не съм член на Сдружението, за което  съм подала  молба за прекратяване на членството ми, като съм изпратила  писмо  с подписаните от мен документи на мейла на Сдружението - моля членовете на УС да се запознаят, ако желаят.
Личните си мотиви няма да изказвам - имам собствена представа за нещата и смятам, че така е редно. Ще направя само три обръщения:

Мели,   искренно ти благодаря , въпреки че си имала негативно отношение към мен, респ. контакта ти с мен  е бил неприятен за теб, си ми помагала в трудни моменти. Ако се питаш какво имам предвид, ето това: "« jam » Мели беше права за теб"  Желая ти лични и професионални успехи!

Джам, по повод постинга ти в темата "Черен списък на юзърите в чата". Много добре знаех, кой съм баннала. Ако се вгледаш по-внимателно в моя постинг, ще установиш, че неговата приятелка - Мимитърново също беше банната собственоръчно от мен.
Обръщението ти "скъпа" към мен  е лицемерие, защото аз никога не съм ти била скъпа, нито ти на мен. Останалото - кой ще ми се смее и кой не,  си е моя работа, която нито пряко, нито косвено персонално те засяга.

На всички момичета - членове на Сдружението или потребители във форума и чата, казвам следното: Благодаря Ви, че една година ми помагахте със съвет и добра дума. Дано съм помогнала поне с усмивка, ако не със съвет на някоя от вас. Извинявайте, че сте били принудени да "ми давате акъл и да ме дондуркате"!

Накрая, една персонална молба към Сигнус. Моля, тъй като нямам такава опция, изтрий ми профила. Имам и една друга регистрация didi_1 /но не мога да вляза в нея по необясними за мен причини и за това се наложи регистрация на ника Лейди_11/ - трий и нея.


С пожелание да се сбъднат всичките Ви мечти! Лейди_11
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Сбогом
« Отговор #1 -: Декември 11, 2005, 17:35:05 pm »
Но защо така Лейди? Явно аз не съм в час със всички взаимоотношения тук, а и честно казано не ме интересува кой с кого се кара. За мен всички са на равни начала. Или поне смятам че така трябва да бъде тук всеки може да изказва мнението си стига да не е вулгарен или да обижда някого. Нормално човешко поведение е да не харесваш всеки но това не бива да пречи на взаимоотношенията във форума. Сигурно и мен не ме харесват някои, но какво мога да направя немога да променя мнението на някой на когото не съм симпатична. Запази си профила и се появявай от време на време тук на мен специално ще ми бъде приятно. Не мисля че реплики и дуплики трябва да стават повод за напускането ти.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Сбогом
« Отговор #2 -: Декември 11, 2005, 17:39:41 pm »
Лейди,

Твоите съвети и мнения много пъти са били полезни за мен. Мисля, че трябва да продължиш да помагаш. И както казва Starlet и аз не харесвам всички във форума, а и сигурно не всички ме харесват, но тук всички сме равни и сме с една обща цел. Не се отказвай!
Успех!
*
Сбогом
« Отговор #3 -: Декември 11, 2005, 17:51:15 pm »
В форума влизат много хора и мисля, че за да просъществува е необходима толерантност. Личните нападки и обиди са недопостими, включително и между модераторите.

Лейди, не сме близки, но ще се радвам ако останеш.


Сбогом
« Отговор #4 -: Декември 11, 2005, 17:58:37 pm »
нямаше ме за почивните дни-сега се прибирам и виждам това :roll:  8O  :cry: няма да казвам колко съжалявам за решението ти,защото всяка дума ще е излишна:( ако размислиш и поне не си триеш профила ще се радвам:)независимо от решението ти ЛЕЙДИ-благодаря МНОГО за инфото и помоща които си ми давала когато съм имала нужда от тях.
целувки:вени
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Сбогом
« Отговор #5 -: Декември 11, 2005, 18:21:32 pm »
Цитат на: lady_11
Мели,   искренно ти благодаря , въпреки че си имала негативно отношение към мен, респ. контакта ти с мен  е бил неприятен за теб, си ми помагала в трудни моменти. Ако се питаш какво имам предвид, ето това: "« jam » Мели беше права за теб"  Желая ти лични и професионални успехи!


Глупости. (Останалото - на бележка.)

И си помисли, че сдружението и форума са две различни неща.  :)


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Сбогом
« Отговор #6 -: Декември 11, 2005, 18:33:52 pm »
Цитат на: Meli


И си помисли, че сдружението и форума са две различни неща.  :)


на същото мнение съм и аз.Лейди , повечето хора пишещи във форума не са от сдужението и това,че го напускаш не значи,че трябва да си тръгнеш и от тук.Давала си помощ на много хора и мисля,че има още какво да дадеш ,стига да искаш.
<br />
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Сбогом
« Отговор #7 -: Декември 11, 2005, 22:18:47 pm »
Цитат на: lady_11
Джам...
Обръщението ти "скъпа" към мен  е лицемерие, защото аз никога не съм ти била скъпа, нито ти на мен.


мда, след една година "Джама, ама кажи ми защо така..." в чата и форума, след изказвания от рода на "Благодаря Джам.
Ти също си пич, както всички знаем! ", сега закономерно дойде ред и на горното... мдааааа, ти освен неуравновесена и неразумна, си и много неблагодарна, както вече ти казах онази вечер.

ако можеш да изтъкнеш макар и една разумна причина за поведението си в петък вечер в чата и за сегашните си демонстрации - много ще се учудя.
но така или иначе, полза от теб особена за сдружението няма, така че прав ти път.
колкото до "съветите" ти във форума, аз бих посъветвала народа да ги приема с голяма доза скептицизъм и предпазливост...

иначе, и на теб пожелавам сбъдване на мечтата!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Сбогом
« Отговор #8 -: Декември 12, 2005, 00:35:08 am »
Аз много не съм в час с взаимоотношенията между голяма част от момичетата тук, но това което става ме учудва.
 :sorry: Защо е тази злоба която изпитвате, та нали всички се борим за едно и също нещо  ylinfant .Какво толкова делите?
Пак казвам незнам за какво става на въпрос, но нека годината не свършва с тази раздяла с Lady 11.
Дано се оправи всичко.
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Сбогом
« Отговор #9 -: Декември 12, 2005, 10:40:42 am »
Лейди, аз не разбрах каква е причината да си тръгнеш, защото  личният ти скандал с Джам не ми се вижда основателна.
Аз досега с колко хора съм се карала, отдавна да не бях тук, ако така го приемах.
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Сбогом
« Отговор #10 -: Декември 12, 2005, 11:32:34 am »
Здравейте! Аз съм никой тук нито съм член на сдружението нито съм в час с кухнята на нещата. Но искам да кажа две думи за всички които като модератори или посетители срещам ежедневно в сайта и форума. Харесвам този сайт и след четири години ходене по мъките по най-различни лекари които ми вземаха парите и не ми даваха ясно обяснение за проблема ми, най-накрая открих мястото си тук с нужната ми информация която ме предпазва от спекулации и с подкрепата на много хора които макар и да не познавам лично харесвам страшно много и считам за приятели. Това ми хареса в Зачатие че вие сте едно малко все още но силно общество борещо се със собствените си проблеми и помагащи на тези които все още не са открили своите. Не искам да загубя нито вас, нито никой от вас,  нито сайта който поддържате. Загърбете дребните проблеми, решете големите спокойно и не ни изоставяйте. Надявам се да ме разберете правилно, но наистина не искам да ви загубя. Публикувам тук това мнение тъй като нямам специални права за да пиша по темата "За сдружението и глупостите по мой адрес" Обичам ви за това което правите и сте направили!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Сбогом
« Отговор #11 -: Март 23, 2006, 04:40:19 am »
:D
Ponqkoga,za da se zbadnat me4tite ni e nujna malko pove4e lubov


                                      Shakira23
Сбогом
« Отговор #12 -: Март 23, 2006, 10:28:12 am »
Joulie пък да беше погледнала от коя дата са постингите, а?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!