0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Състоянието на Пипилота
« -: Декември 23, 2003, 18:35:54 pm »
След вчерашния основен преглед в Пловдив в частна клиника , при специалист (говори се че разбира много от нашите проблеми ) и поставен директно въпроса : какъв е плана на действие в тези ситуации?
човека ми каза правим това и това :
Следното :
1. Изследване на пролактин и тестостерон
2. хламидии
3.УЗИ
Та резултатите са такива :
положителен тест за хламидии
пролактин 292.6 mIU/L граници 61-512 mIU/L
тестостерон 0.73ng/ml граници 0.04-0.66ng/ml
Та сега плана е следния :  антибиотици 45 дена за унищожение на хламидии
след 2 месеца преглед, и после стимулация с Клостилбегит в рамките на 3-6 месеца.
Имам миомен възел 26mm голям , който трябва да се следи , но не би попречил на този етап на опитите, обърнатата ми матка се води анатомично състояние , ане патологично (придобито следствие на някаква инфекция , раждане или нещо друго ) тя също не е проблемна в това положение ,  по-притеснително че след кюретажа в началото на тази година гинеколога може да се е попрестарал , защото има изменение в месечния ми цикъл, което води до намаляване на повърхността на матката , а това пък води до намаляване на шансовете за имплантиране на оплодената яйцеклетка.
Само едно не попитах : Като се пият тези антибиотици може ли да се пробва за бебовци или няма дори 1% шанс да успея с тези хламидии и лекарства.
А другото което трябва на по-късен етап да направим  след празниците е спермограма , ама как ще я навия половинката ....не знам.
Ей това е. Сега съм малко по-спокойна !!!!