0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ПОМОЩ
« -: Декември 09, 2007, 10:40:56 am »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, КАКТО ПРЕДИ БЯХ ПИСАЛА СЛЕД ВСИЧКИТЕ МЪКИ , ЛАПАРОСКОПИИ И ТН. ПАК РЕЗУЛТАТ НИКАКЪВ – НЯМА ЦИКЪЛ, НЯМА ОВУЛАЦИЯ, НЯМА БРЕМЕННОСТ, НО ИСКАМ ДА СПОДЕЛQ С НИАКОГО, ЧЕ ОТ ВСИЧКО НАЙ – МНОГО МИ ТЕЖИ ОТНОШЕНИЕТО НА ХОРАТА ОКОЛО МЕН И ТО НАЙ-ВЕЧЕ НА МОЯТ МЪЖ, КОЙТО БИ ТРЯБВАЛО ДА МЕ ПОДКРЕПИА А ВМЕСТО ТОВА СЕ ОБРЪЩА И МИ КАЗВА – МИ ТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЪЗДАДЕШ, ИЗНОСИШ И ОТГЛЕДАШ ДЕТЕ ТАКА ЧЕ АКО ОБИЧАШ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ И ЛЕКАРИ
МОЛЯ ВИ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ НЯКОЙ ЛЕКАР, НЯКОЙ ОТ ВАС ПРЕБОРИЛ ЛИ СЕ Е СЪС СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ И КАК  ;(;(;(;(;(
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: ПОМОЩ
« Отговор #1 -: Декември 09, 2007, 11:24:06 am »
Мила,ужасно съжалявам за това което ти се случва,но мисля,че твоят мъж не те обича достатъчно.От 12 г. сме заедно с моя мъж ,а от 7г. правим опити-все безуспешни.Тази година правих ин витро почти успешно,но загубих детето мн. нелепо,и въпреки всичко той отново е до мен,и продължава да ми повтаря ,че ме обича макар,че мисля че не го заслужавам.Колкото повече премеждия преминаваме толкова като че ли неговата любов става по голяма.
Разбирам те миличка!Ужасно обидно е да ти подмятат изречения по най-болния ти проблем.Най-ужасно е обаче да си неразбран от най-близките си хора.Живота е сложно нещо.За мой късмет попаднах в семейство в което никой под никакъв предлог не ми е правил коментари,дори напротив.След като загубих бебето сама свекървата предложила на мъжа ми да си осиновим детенце за да не се мъча повече и за да не търпим и двамата болезнени разочарования.
Ти сама знаеш доколко е дълбока вашата любов,но ми се струва че ако имаше поне малко разбиране от страна на твоя съпруг, нямаше да се чете такова отчаяние в твоите думи.
НЕ СЕ ЧУВСТВАЙ ВИНОВНА!!!!ТОВА НА ВСЕКИГО МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!!ДОРИ НА ТВОЯ ЛЮБИМ!
Никога не забравяй,че и ти си човек и имаш същите потребности като всички останали-любов,уважение и разбиране!Не позволявай да си играят с чувствата ти и ИЗИСКВАЙ да те уважават!НЕ ГУБИ СЕБЕ СИ!
И вярвай ,че БЕБЕТО и при ТЕБ ще дойде!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Re: ПОМОЩ
« Отговор #2 -: Декември 09, 2007, 16:51:29 pm »
Препоръчвам ти да се ориентираш към една от трите клиники в София - на д-р Владимиров, на д-р Стаменов и на д-р Щерев. За мен те са най-добрите професионалисти. Не си губи времето и нервите /и парите/ по други места.
За да сме справедливи трябва да кажем, че мъжете по-трудно приемат  такива положения и като цяло са по-незаитересованите. Разговаряй с него и му дай някакъв срок да приеме положението. Дори му кажи, че ще предприемеш сериозни  мерки. Ти не си виновна за нищо и не се дръж като такава! ИЗИСКВАЙ от него да те уважава и да те подкрепя. Ако нещата не се променят следва въпроса - заслужава ли си да се мъчиш точно на този мъж да раждаш дете?! С какво го е заслужил? Или те приема за даденост. Пътят да заченеш по някога е много дълъг и ти е нужна голяма подкрапа, както психическа, така и финансова. И ако този човек не може да разбере от какво се нуждаеш и не ти го даде, колко можеш да изкараш сама в борбата?
Успех
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #3 -: Декември 09, 2007, 18:35:31 pm »
На мен ми помогнаха в АГ Варна.10 години се борих за бебче, но уви.Миналата година отидох във Варна и от раз станаха нещата..Аз съм от София.Успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #4 -: Декември 09, 2007, 18:37:43 pm »
На мен ми помогнаха в АГ Варна.10 години се борих за бебче, но уви.Миналата година отидох във Варна и от раз станаха нещата..Аз съм от София.Успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Всеки организъм е строго индивидуален
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #5 -: Декември 09, 2007, 19:11:54 pm »
Подкрепям Дани на 100%. Все пак ти като жена - говори с него, използвай целия си чар, нали той те обича. Моят мъж също в началото трудно прие мисълта за ин-витро, а сега се интересува повече от мен, непрекъснато пита докторите, влиза с мен на прегледи и вече толкова е прегърнал идеята, че се вълнува повече от мен. Бъди силната страна и не изпускай нещата извън контрол. Ти най-добре го познаваш и знаеш как да постигнеш своето. Ако и това не помогне - започни по-често да си задаваш въпроса: това ли е мъжът на твоите мечти, който заслужава да му родиш дете и ще можеш ли да разчиташ на него, след като при такъв сериозен проблем те изоставя. Успех и не се отказвай от мечтата си!
Re: ПОМОЩ
« Отговор #6 -: Декември 10, 2007, 14:47:17 pm »
Момичета здравиете  трябва ми спешно добър уролог и ендокринолог в Пловдив. Моля ви посъветвайте ме за кои. Благодаря ви предварително.Сега нямам време но другия път ще споделя с вас. Целувки
Re: ПОМОЩ
« Отговор #7 -: Декември 10, 2007, 22:42:45 pm »
Д-р Дечев- уролог, д-р Орбецова ендокринолог.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #8 -: Декември 11, 2007, 12:23:09 pm »
здравейте момичета, благодаря ви за подкрепата, наистина си давам сметка , че май съм се заблуждавала доста време, опитах се да поговорим но разговора приключи преди да е започнал с думите му  - аз съм си наред - но въпреки всичко искам да се преборя с проблема си, но този път заради себе си и заради може би истинският човек когото ми се иска да срещна - развеждам се и съм сигурна в постъпката си вече
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #9 -: Декември 11, 2007, 13:12:18 pm »
МОМИЧЕТА, ТОКУ ЩО СИ ЗАПИСАХ ЧАС ПРИ ДР ВЛАДИМИРОВ  - КАЖЕТЕ МИ МНЕНИЕ ЗА НЕГО, ЧАСА Е ЧАК ЗА 30.01.2008  :(
Re: ПОМОЩ
« Отговор #10 -: Декември 11, 2007, 16:34:25 pm »
Здравейте момичета. Трябва да си изследвам тези хормони. Можете ли да ми кажете кой точно на кой ден се изследва:
FT4, TSH, Anti-TG(TAT), Anti-TPO(MAT),LH, FSH, ESTRADIOL, PROLAKTIN, PROGESTERON, TESTOSTERON,SHBG, DHEA_S, Андростендион. Благодаря ви. :D
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #11 -: Декември 11, 2007, 16:37:38 pm »
Progesterona - 7 дни след доказана овулация.
Останалите на 3 ден от менструалния цикъл.
Лекаря, които ти ги назначи не ти ли каза?
« Последна редакция: Декември 11, 2007, 16:39:27 pm от mpia »
Re: ПОМОЩ
« Отговор #12 -: Декември 11, 2007, 16:48:58 pm »
Еми не написал ми е само за FT$-на 3 ден и за прогестерона-От 18 до 24 ден. За другите нищо не ми каза. Значи всички без прогестерона са на един път?. Благодаря ти много
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #13 -: Декември 11, 2007, 17:00:32 pm »
LH, FSH, ESTRADIOL, PROLAKTIN,  TESTOSTERON се правьят 3-5 ден от МЦ, а за останалите като DHEA_S, Андростендион няма изискване. Дори и аз съм правила DHEA_S и не ми казаха че трябва да са непременно на 3 деен от МЦ. Няма значение деня за ях 2-та, а за останалите го казах...
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #14 -: Декември 12, 2007, 12:25:12 pm »
radostta , kakav e problema pri teb ?
zashto sa ti naznacheni izsledvania na tezi hormoni?
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #15 -: Декември 12, 2007, 12:29:24 pm »
Тези хормони е желателно да се изследват като се търси причината за стерелитета!
*
Re: ПОМОЩ
« Отговор #16 -: Декември 13, 2007, 17:35:30 pm »
здравейте момичета, благодаря ви за подкрепата, наистина си давам сметка , че май съм се заблуждавала доста време, опитах се да поговорим но разговора приключи преди да е започнал с думите му  - аз съм си наред - но въпреки всичко искам да се преборя с проблема си, но този път заради себе си и заради може би истинският човек когото ми се иска да срещна - развеждам се и съм сигурна в постъпката си вече

ilem, смело напред. Много скоро ще срещнеш човека, който те заслужава и ще бъдеш доволна, по-скоро щастлива от сегашните си решения. Консултирай се с д-р Владимиров и действай, за да бъдеш готова за бебе от мъжа на живота ти. Много момичета са имали подобни разочарования, в това число и аз и след това са намерили своята сродна душа и голяма любов. Успех!
Re: ПОМОЩ
« Отговор #17 -: Декември 14, 2007, 04:00:46 am »
Не мисля, че можем да кажем дали някой съпруг обича жена си или не. Това дори самата жена понякога трудно го определя. Може би твоят съпруг има друго решение на проблема - липса на деца - за себе си.  Вкъщи години наред беше обратното. Аз казвах приеми, че може би няма да мога да имам деца, а мъжът ми казваше не, няма да се примиря. През годините като че ли исках съпругът ми да приеме това, защото аз не успявах да го приема. Болеше ме адски, знаеш как е. Сега разбирам, че съм  искала да го принудя да спре да ме кара да се надявам за нещо, което изглежда все по-далечно и по-далечно. Защото когато не се бориш и надяваш се примиряваш с болката и тя вероятно понамалява. Виждала съм такива възрастни семейни двойки, които са се примирили и са намерили начин да живеят с идеята, че няма да имат деца. Други са се примирили и са осиновили деца. Не казвам, че трябва да се примиряваш, настоявам, че мъжът ти си има доста по-сложни мотиви за това, което говори. "Не те обича" е прекалено елементарен отговор на въпроса защо те разубеждава да търсиш надежда и помощ. Той още е с теб. Това има значение.