0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

лапаро след хламидаза-споделете
« -: Май 02, 2009, 14:06:16 pm »
Здравейте момичета.Преди месец ми правиха лапароскопия.Половин година преди това се лекувах от хламидаза.Проблемът беше,че незнаех колко време съм я носила.При лапароскопията се оказа,че цялата ми матка и тръбите са били обвити с ципи и яйчниците и тръбите са нямали връзка.Притеснена съм ,защото вече месец чакам епикризата,за да разберем какво са свършили хирурзите и какво ще правим нататък.Моля ако имам момичета с подобен проблем-лапаро след хламидаза-да споделят за резултатите.
Re: лапаро след хламидаза-споделете
« Отговор #1 -: Май 09, 2009, 23:29:06 pm »
При всеки е различно, зависи от пораженията които е имало. Така че споделеното от други едва ли ще ти е от полза, дано си избрала добър специалист и да е свършил каквото трябва.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Re: лапаро след хламидаза-споделете
« Отговор #2 -: Май 23, 2009, 23:11:11 pm »
Здравейте момичета.Абе незнам какво става ама епикризата още не е готова.Припомних горе-долу на моя доктор,какво ми беше казал след операцията и о! Чудо!Той се сети! Всичко вече ми било наред.И да ви кажа склонна съм да му повярвам, защото днес направих тест за бременност и ми отчете втора бледа черта.Още не ми се вярва след толкова години и чакам с нетърпение да го повторя след няколко дни. :oops:
*
Re: лапаро след хламидаза-споделете
« Отговор #3 -: Май 24, 2009, 00:03:06 am »
Честита ти втора чертичка на теста. Включвам се, само за да кажа, че обикновено при лапароскопия се прави запис на самата операция. Така знаеш какво точно са правили при операцията. Интересно ми е как този лекар помни какво е видял преди два месеца точно при теб, при все, че и епикриза не е написал  8O.