0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: забременяване с един яйчник
« Отговор #40 -: Декември 27, 2008, 16:21:39 pm »
А защо не направиш една цветна снимка?
Аз също съм с един яйчник и бях с труднопроходими тръби. След първото инитро се оказа, че имам хидросалпингс и се наложи да ми махнат тръбите, Но това, значеше, че инвитрото ни е било предварително обречено. Моя съвет е преди инвитрото да направиш снимка на тръбите, задължително. Успех!
« Отговор #41 -: Декември 27, 2008, 16:45:24 pm »
Благодаря миси,
При мен по-големия проблем е luf синдром.Цветната снимка ще я пусна,но докато не се справя със синдрома е на заден план.
От лапарото остановихме ,че нямам хидросаплинкс,но пък док подозира ендометриоза в начален стадий.Казвам подозира,защото огнището е било толкова малко ,че не е могла да вземе биопсия.
Засега продължвам с лечение на единия проблем ,а цветната снимка не ми се губи!
Весели празници!
« Отговор #42 -: Юли 16, 2015, 13:48:38 pm »
Здравейте,
Доколкото чета всички успехи са с един яйчник. Аз съм на 25 години с част от яйник. Правена ми е операция преди 2 3 години. Бях с дермоидни кисти - нямам десен и част от ляв яйчник. Имам и поликистоза на този яйчник. Някой да знае, да познава жена, забременяла с част от яйчник? Защото като чета - всички писали са имали повече "чаркове" от мене? Извинявам се за израза, дано не прозвучи грозно. Бих била много благодарна. От година опитваме с мъжа ми - без успех. Тепърва предстоят проверки на тръба и т.н. Моля, ако някой знае за забременяване на жени в моето положение, да го сподели...Още не е почнала мъката по докторите, пък колко рев ми е минал през очите... възхищавам се на всички силни и позитивни жени, защото си представям какво ви е било...
« Отговор #43 -: Юли 17, 2015, 21:52:15 pm »
Здравей hirondelle90,  регистрирах се, защото видях скорошния ти пост,  а темата е стара. Майките,  вървели по този път вече гушкат дечицата си.  Исках да ти кажа, че аз съм без един яйчник и тръба, загубени след извънматочна бременност. По Коледа сега загубих и др.тръба по същата причина. За сълзи нямаше мн време, трябваше да се ориентирам за бъдещето и сега вървим по пътя на инвитро процедура. Прегръщам те, силно вярвай в мечтата си и ще намериш пътя за успех.