0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Чудото майка
« -: Октомври 07, 2011, 08:49:39 am »
Да бъдеш майка е най-голямото блаженство за една жена. Това е дар божи и освен това е желан наследник на 4 роди. Всяка майка е Златната ябълка за тези семейства.
Ако ти си го поискала от цялото си сърце, защото тогава се страхуваш че няма да се справиш, това е биологичния ти часовник който казва че си достатъчно зряла за да отгледаш и възпиташ рожбите си, на всеки според възможностите.
Провокирана съм да напиша това на база опита който имам и сутрешното предаване за „Дула”, някога това се е казвало дойка.  Как така можем да се доверим на чужда жена а не можем да се доверим на майка си и на свекърва си, кой повече от тях обича децата ни.
Какво се е случвало преди, дойката обикновено има дете на същата възраст, често тези деца са били разменяни. Защо има упадък и недоверие, как един прост човек озовал се на трона да управлява. Това го виждаме вече няколко века. Но кои са простите и кои са умните, като едните доброволно са дали „властта”
Защо е необходимо да има „чужд” човек до вас, нали си плащате на лекаря, на болницата, социалните осигуровки.
Защо на мъжете им се позволява отпуск за раждане на дете, за да има възможност да свикне с новия член на семейството си. Майката започва да изгражда това чувство още преди да зачене, това е любовта към човека на който е пожелала да роди наследници. После по време на самата бременност тя развива способността да комуникира с детето си даже и без думи по движенията в утробата и тя знае как се чувства малкото същество. Кой по-добре от вас може да подготви съпруга си за това, че детето няма да го измести от сърцето ви, а напротив ще заздрави връзката ви. Защо се стига до тези курсове, като имаме интернет и можем да го прочетем от там.
Тези от вас които ме познават знаят, аз повярвах в себе си, повярвах и на лекарите си, заедно стигнахме до най-добрия край или начало. Акушерката в болницата ме подготви за това как да започна да се грижа за децата си, а когато не бях сигурна в себе си питах приятелките си с деца, които а тук в Зачатие.
Ако изходим от вечния дебат кое е първичното яйцето или кокошка, ще видим конфликта със свекървата, ако изходим от гарван гарвано око не вади, ще видим отношението на собствената ни майка, можем спокойно да приемаме съвети и от двете и да изберем правилния вариант, защото обикновено истината е някъде по средата. Понеже техните съвети са безплатни ние не можем да повярваме и се налага да си плащаме, за да ни каже някой пак същото. Стигнахме до извода че всяка майка знае кое е най-добре за нея и детето и. Повярвайте в себе си и се насладете на това велико преживяване.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Re: Чудото майка
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2012, 15:33:56 pm »
"Стигнахме до извода че всяка майка знае кое е най-добре за нея и детето и. Повярвайте в себе си и се насладете на това велико преживяване."-да, когато е дете, но не и като порастне. Иначе сигурно наистина е хубаво да си майка, дар Божи е. Дано на всеки който мечтае да има дете, скоро да си има. :bori_011: :bori_015: