0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Добър гинеколог във Велико Търново???
« Отговор #20 -: Март 19, 2009, 19:51:58 pm »
И все пак при кого да се отиде е големия въпрос? Аз вече не знам!!!  :ask: :ask: :ask:
*
Re: Добър гинеколог във Велико Търново???
« Отговор #21 -: Март 19, 2009, 23:09:06 pm »
Снаха ми е бременна и ходи на консултации при д-р Ангелов. Това, което много ме учуди е, че досега не й е вземал вагинален секрет за изследване, а тя е в 6-тия месец!!! 8O Да не говорим за по-специфични изследвания като фетална морфология, доплер и т.н..те за такова нещо сигурно не са и чували!!! С риск да стана досадна постоянно й тонтоня на главата да пита за това или онова изследване, колко ме слуша незнам.. И само като си помисля, че птова се води един от най-добрите специалисти в града :( Иначе и аз съм ходила при Ангелов, но на профилактичен преглед, също така и при Калейнски, но това беше отдавна, като живеехме още в Търново и не мога да споделя пресни впечатления. За стерилитета при нас разбрахме по-късно, и вече, слава богу, бяхме в София. Като си помисля само, че можеше да ходим при тези "специалисти" ми настръхват косите!!!
Re: Добър гинеколог във Велико Търново???
« Отговор #22 -: Март 20, 2009, 12:46:15 pm »
В Търново има и лекари които не си правят на велики и много вещи,когато нямат познания или не са вчас с новостите.Благодарна съм на моята докторка която не ни загуби нито ден , а щом споделих претесненията ми каза съпруга първо да направи спермограма и с резултата да идем при нея.Резолтата беше отчайващ .Нейните думи бяха "Тук нямате вече какво да правите " и ни дади кординати на д-р Кацаров в София.


*
Re: Добър гинеколог във Велико Търново???
« Отговор #23 -: Март 20, 2009, 13:43:28 pm »
galian_75 а може ли да кажеш моля, името на твоята докторка, след като има добро отношени към пациентите, та нали за това е темата.
*
Re: Добър гинеколог във Велико Търново???
« Отговор #24 -: Април 08, 2011, 11:12:02 am »
Бих искала да попитам, ако някой го чете още това  :oops: записах час при д-р Калейнски за потвърждаване на бременост добър ли е изборът ми?
Кой доктор от велико Търново и Горна Оряховица ще ми препоръчате за наблюдаване на бремеността?
Благодаря предварително!



Re: Добър гинеколог във Велико Търново???
« Отговор #25 -: Април 10, 2011, 21:05:34 pm »
Препоръчвам д-р Теменужка Цочева - изключително добър специалист!