0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Sania

зачеване
« -: Май 03, 2006, 17:44:05 pm »
Здравейте !
От повече от 5-6 години в последната час от цикъла имам зацапване - тъмно кафяво течение. Появява се около 7-8 дни преди да ми се появи същинското кървене. Когато гълтах противозачатъчни - всичко беше ОК - никакво зацапване, нормален мензис, но тове ме води на мисълта, че може да е някакво хормонално смущение (просто догадки). Лекарите нищо не казват по въпроса.

От миналия месец правим опити да забременея, но ми се струва, че не можах да задържа плода. Имах доста симптоми, че съм забременяла - най-вече гърдите и някако особено гъделичкане или тежест ниско долу в слабините. Кафеникавото зацапване не се появи  както го очаквах и тогава сметнах, че съм забременяла, но... на 30-я ден - уви ми дойде - доста болезнено, гърдите ми престанаха да ме болят чак на третия ден от кървенето и аз все не мога да се отърся от мисълта, че може би бях бременна. На 33 години съм и вече имам едно дете.
Виждам, че тук във форума се говори за някакви хормонални изследвания. При какви симптоми се правят?

Благодаря!
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
зачеване
« Отговор #1 -: Май 03, 2006, 18:12:57 pm »
Цитат
Виждам, че тук във форума се говори за някакви хормонални изследвания. При какви симптоми се правят?


При опити за зачеване  без резултат на твоята възраст до 1 година /ако много бързаш и 6 месеца/.
Ако става въпрос за твоите лични притеснения, които описваш мога да ти кача че от около две години и половина се чувствам по същия начин.
Преди да питаш за някакви хормонални изследвания, вземи и прочети темите, качени на сайта - там момичетата са се постарали да опишат от достоверни медицински източници всичко, което е достатъчно като начало.
зачеване
« Отговор #2 -: Май 03, 2006, 18:35:50 pm »
А тест напишка ли? И на мен ми се струва, че може и да си била бременна, но един месец не е показателен - слушай Лейдито  :lol:
*

    Anonymous

зачеване
« Отговор #3 -: Май 03, 2006, 22:23:36 pm »
Благодаря lady_11, но като нов член доста трудно ми беше да обходя всички теми и да се ориентирам точно къде да открия отговора на въпроса си.
Жалко, че не само аз имам тези противни предменструални симптоми. Ако открия лек ще ти пиша.
зачеване
« Отговор #4 -: Май 04, 2006, 15:44:05 pm »
Да споменем и симптомите, вследствие самовнушение, които се появяват в първите месеци на опити и впоследствие лека полека поотшумяват.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!