0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Как да се справим със страха от пореден неуспех..?
« Отговор #20 -: Август 24, 2010, 19:16:43 pm »
Ифи,

много лош късмет, но съм съгласна с Делфинче, по-добре е да го разбереш сега. Ако искаш партньор в псуването по съдбата или каквото там ти помага, знаеш ме  къде съм. На мен това ми е първи цикъл стимулация, но ако нещо разбрах от него е, че тъкмо когато реша, че всичко съм изчела, всичко съм предвидила, всички изследвания имаме, нещо изкача, което обръща ситуацията с краката нагоре (извинете за лошата игра на думи).

А по повод колко ще издържиш, днес си говорих с баба ми и стигнахме до заключението, че това с издържането е на принципа "колкото повече, толкова повече". За съжаление май е така, капацитета ти се покачва с всяка гадост, която ти се сервира, но пък може и Ницше да е прав, макар, че аз си мисля, че сме достатъчно силни и наистина, ама наистина няма нужда да ни прави по-силни тоз живот, щото ще започнем да приличаме на онези дето си бият анаболи  :balk_193:

Ифи, много стискам палци за операцията и за следващата ти стимулация - да минат леко, да са много успешни и да ни се оплакваш колко е зле да си бременна съвсем скоро.
*
Re: Как да се справим със страха от пореден неуспех..?
« Отговор #21 -: Август 24, 2010, 19:24:46 pm »
Ифи, наистина е по-добре да знаеш преди да си започнала. Ти наистина си силна. Пожелавам ти скоро да захвърлиш железните обувки и да прегърнеш мечтата си.  :crossfingers:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Re: Как да се справим със страха от пореден неуспех..?
« Отговор #22 -: Август 24, 2010, 20:54:26 pm »
Честит ми чисто нов хидросалпингс на останалата куца тръба  8O Ще ходя да махам и нея преди следващият опит.

Аз на това му викам добра новина. След неприятната изненада и лапароскопията, ще ти остане увереността, че сте премахнали още една пречка преди успеха.

Бъди здрава и силна!
*

    Iffi.13

  • ****
  • 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: Как да се справим със страха от пореден неуспех..?
« Отговор #23 -: Август 24, 2010, 20:55:53 pm »
Благодаря ви момичета, благодаря на всички ви ... на тези които писаха тук, на тези които ми писаха на лични! Знам, че само тук мога да бъда разбрана. Начинът по който се чувстваме след като съдбата ни изчекне поредният си номер е еднакъв при всяка - сигурна съм. По някога се чудя, дали ме е боляло предният път повече или вече болката се е притъпила...Как да е. Ще продължим борбата си, докато не победим!
Обичам ви!
Желая ви, здраве и късмет!!!
*

    delfinche

  • ***
  • 213
  • чакам те ангелче мое
Re: Как да се справим със страха от пореден неуспех..?
« Отговор #24 -: Август 24, 2010, 21:38:36 pm »
Ифи ,стискам ти палци всичко да мине добре при теб-не се притеснявай ,всичко ще е наред :D По-добре е ,че знаеш какво да правиш сега !Успех и скоро да си една прекрасна бременелка :D preggo yahoo_17
*
Re: Как да се справим със страха от пореден неуспех..?
« Отговор #25 -: Август 25, 2010, 00:06:16 am »
успех Ифи, май болката е една и съща, само ние сме малко по-информирани, по-уморени, и с повече постове във форума...

според мен инат му е майката. аз така смятам да процедирам, инат и пак инат, пък то ще си покаже    yahoo_17