0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моми4ета моля ви помогнете
« -: Април 03, 2007, 21:31:33 pm »
здравеите ние ше правим икси направихме иследванията преди да се запо4не ве4е са готови на 9 този месец трябва да се видя с лекарцата да каже как са иследванията и да види на какви лекарсва ще съм ,но за мое съжаление ми доиде днес а трябваше да ми доиде на дванаисти затова и имах 4ас на девети за да мойем да запо4нем този месец но уви. Моля ви кажете ми кога се запо4ва вси4ко от първия ден ли на менсруацията или не , кога се бият тези инжекции изобщо как стават тещата когато вси4ко е готово със иследванията и може да се запо4ва с процедурата. Благодаря ви преварително много късмет на вси4ки,аз постоянно ви посещавам ,но не пиша много се радвам за вси4ки когато пишат 4е 4удото е станало стискам палци за всики ни. БЛАГОДАРЯ
http://myavatars.ru
/cont/lips26.gif
*
Re: моми4ета моля ви помогнете
« Отговор #1 -: Април 03, 2007, 22:50:06 pm »
Здравей! Аз не съм правила още нито икси, нито ин витро и за това не мога да ти помогна много. Дано се включат момичетата с опит. До колкото знам, обаче ако опитът се прави по дълъг протокол, се започва от 21-ви ден. Преди това трябва преглед първите дни на цикъла за задържани фоликули. Така че според мен не си изтървала нищо още. Още утре се обади и говори с лекарката си. Тя ще ти каже всичко най-точно. Желая ти успех и късмет на ИКСИ-то!

Re: моми4ета моля ви помогнете
« Отговор #2 -: Април 04, 2007, 07:54:21 am »
Здравей, Лорето! Аз правих ин витро миналата година, но не съм наясно кое е дълъг протокол и кое къс и кога кой се прави. За мен стимулацията започна на третия ден от започването на месечния цикъл с Примилут Нор /хапчета/, които пих в продължение на 16 дни. След тях си починах три дни, на третия от които отново ми дойде, а на четвъртия започнаха стимулациите с инжекциите /при мен Декапептил/. Разбира се лекарят е този, който ще ти назначи стимулацията, така че най-добре е веднага да им се обадиш - нищо, че ти е дошло. При мен също така се получи и срам не срам първия преглед беше по време на кървене, но това е ..
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
Re: моми4ета моля ви помогнете
« Отговор #3 -: Април 04, 2007, 09:31:46 am »
Отдавна не си писала във форума,а тя причината била хубава.Радвам се,че си започнала процедурата.Независимо дали си тук или в Испания е добре да се обадиш на докторката си.От всичко,което съм чела тук,ми стана ясно,че при всеки е строго индивидуално.Но най-важно е да не се притесняваш и да си по-спокойна.Пожелавам ти успех от все сърце.Пиши как се развиват нещата.

Re: моми4ета моля ви помогнете
« Отговор #4 -: Април 04, 2007, 10:06:29 am »
Здравей,лорето!Не се притеснявай за това че ти е дошъл цикъла,ще започнете с инцекциите за стимулацията дори и да си в цикъл!Аз бях 5-ден от цикъла и започнахме със стимулацията,пък всичко си беше наред.Сега вече съм седми ден след трансфер!Стискам ти палци и успех!
*
Re: моми4ета моля ви помогнете
« Отговор #5 -: Април 04, 2007, 13:21:42 pm »
Обади се на лекарката си и попитай нея - по принцип не е задължително да се почне от първия ден,не се притеснявай;при всяка жена схемата на стимулация е строго индивидуална и се преценява каква да бъде точно на база резултати от изследвания/прегледи и т.н., от лекарят,при който ще правиш процедурата,така че по-добре се обади на лекарката си и обсъдете нещата.Успех ти желая! :)


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: моми4ета моля ви помогнете
« Отговор #6 -: Април 04, 2007, 18:58:50 pm »
Аз бях по къс протокол и стимулацията започна на 2 ден от цикъла.
Успех! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Re: моми4ета моля ви помогнете
« Отговор #7 -: Април 04, 2007, 22:21:59 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ4КИ УСПОКОИХТЕ МЕ МАЛКО АЗ В4ЕРА ХОДИХ ДО КЛИНИКАТА НО МИ КАЗАХА 4Е НЯМА ПО РАНЕН 4АС ЗА МОЯТА ЛЕКАРКА ТАКА 4Е ОСТАВА ЗА ПОНЕДЕЛНИК ДАНО НЕ СЪМ ИЗГУБИЛА ТОЗИ МЕСЕЦ А И НА 14 ТОЗИ МЕСЕЦ ИМАМ РОЖДЕН  ДЕН ЕДИНСВЕНО САМО ИСКАМ ДА МОЖЕМ ДА ЗАПО4НЕМ АПРИЛ ТОИ Е МОЯ МЕСЕЦ ПОЖЕЛАВАМ СИ ТОВА И СЛЕД ТОВА НАИ ХУБАВОТО :babyflips: И НА ВАС ВСИ4КИ КОИТО 4АКАТЕ ТЕСТ РЕЗУЛТАТА И ДРУГИТЕ КОИТО СА В АРТ ПРОЦЕДУРИТЕ САМО ДОБРИ НОВИНИ СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИ4КИ ЦЕЛУВАМ ВИ
http://myavatars.ru
/cont/lips26.gif