0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

момичета, при мене сега ново двайсет :oops:

тьй като след 5 дни стимулация трьгнаха прекалено малко фоликули решихме да я прекьснем. аЗ и беЗ друго имах лошо предчувствие За процедурата, понеже цикьльт ми се предхождаше от 2 дни Зацапване - нещо сьвсем нетипично За мен.

още на вьпросния 5. ден Започна едно сьвсем лееееко роЗово Зацапване от време на време, което като наближи овулацията се Засили постепенно. в нощта на овулацията получих горещи вьлни и иЗпотяване (което За мен си беше явен приЗнак За ряЗьк спад на естрогена), а на другият ден Зацапването се Засили и стана кафеникаво...така сьм от вчера.
сега се чудя на какво се дьлжи това? досега не ми се е случвало да прекьсвам процедура и не сьм се сбльсквала с такова нещо.
мислите ли че трябва да пия някакви лекарства или да чакам цикьльт да се регулира от самосебеси? :?

иЗвинете ме За неапетитната тема :oops:, но сьм леко смутена от раЗвоя на сьбитията и ще сьм благодарна да споделите, ако сте имали подобни проблеми
Re: Последствия при прекьсване на инвитро процедура
« Отговор #1 -: Януари 27, 2009, 15:55:02 pm »
първо, съжалявам много за прекъснатата процедура, знам как се чувстваш. :bighug:
когато моята я прекъснаха (също на 5 ден), цикълът ми дойде на 12-13 ден от предходния. аз доста се притесних и се обадих на док., той ме извика и се оказа, че имам задържан фоликул, предписа ми противозачатъчни. затова най-добре се обади в клиниката, където си правила процедурата.
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Последствия при прекьсване на инвитро процедура
« Отговор #2 -: Януари 27, 2009, 21:47:47 pm »
За съжаление вероятността да имаш задържани фоликули след прекъсване е голяма.

При мен също се наруши нормалната менструация. Цикълът ми изпревари с 10 дни по -рано в последствие следващия закъсня и се наложи да пия дуфастнон, за да предизвикам МЦ а след това и противозачатъчни.

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Re: Последствия при прекьсване на инвитро процедура
« Отговор #3 -: Януари 28, 2009, 10:50:02 am »
благодаря ви много момичета :balk_5:
Re: Последствия при прекьсване на инвитро процедура
« Отговор #4 -: Януари 28, 2009, 13:00:19 pm »
Включвам се късничко, но все пак, да си кажа...
gallardo, задържаният фоликул се оправя с противозачатъчни, не мисля, че е проблем. Много съжалявам, че така се случи и прекъснаха стимулацията ти - успех на следващия рунд!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.