0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Къде го четох?
« -: Февруари 04, 2006, 13:53:45 pm »
Здравейте!
Преди около две седмици като се рових из сайта, открих във форума дискусия за билки за разширяване на маточните тръби и билкови аптеки в София, които приготвят такива смеси. От три дни се мъча да намеря къде и в коя тема  го четох :cry:  Мисля, че тези които са писали точно там ще могат адекватно да ми помогнат.
Благодаря предварително!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Къде го четох?
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2006, 14:30:43 pm »
Аптеката е на  Поп Богомил 38, ама се съмнявам, че с билки могат да се разширят тръби.
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Къде го четох?
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2006, 20:29:23 pm »
Да не става въпрос за тази тема? Но и аз съм на мнението на Лали.

http://www.zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2511
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Къде го четох?
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2006, 13:25:57 pm »
:( Не за съжаление. Не е тази темата. В онази беше изброена цяла рецепта с билки и бяха коментирани няколко билкови аптеки. Традиционната медецина в случая не може много да ми помогне в момента. Преди доста години ми е правен операция на киста на яйчника. Вече съм с една маточна тръба. Ходих при доц.Патанов /Варна/ и той ми каза, че не ми препоръчва никакви лапароскопии и цветни снимки, защото има опасност от инфекция и трябва да си пазя тръбата. Единственото което  мога да направя е да чакам лятото и да ходя на кални бани тогава. Така, че вероятността тръбата да е запушена страхувмам се е голяма и не мога спокойно да седя и да чакам лятото. Нали надеждата умирала последна ...
Къде го четох?
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2006, 13:31:21 pm »
Благодаря ти Лали за адреса на аптеката.  :) Ще се опитам чрез приятели да си доставя билките във Варна. Но ако някой намери все пак темата с билковата рецепта, моля да ми я изпрати.
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Къде го четох?
« Отговор #5 -: Февруари 05, 2006, 17:17:20 pm »
От аптеката изпращат билки и по пощата.
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Къде го четох?
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2006, 00:48:28 am »
Цитат на: danydany
Вече съм с една маточна тръба. Ходих при доц.Патанов /Варна/ и той ми каза, че не ми препоръчва никакви лапароскопии и цветни снимки, защото има опасност от инфекция и трябва да си пазя тръбата. Единственото което  мога да направя е да чакам лятото и да ходя на кални бани тогава. Така, че вероятността тръбата да е запушена страхувмам се е голяма


Е че по логиката на този доцент аз трябваше да се тръшна и да чакам да бера душа преди 3,5 год. Когато беше премахната и моята тръба. От тогава имам 2 цветни снимки, един спонтанен аборт и кюретаж след него. В следствие на кюретажа пък от лекарска немърливост получих силно възпаление и след това възпаление си правих втората цветна снимка за да проверя има ли последствия от кюретажа и възпалението. Не мисля че този лекар си заслужава посещенията. Съжалявам ама това е мнението ми. Пускаш си една микробиология и едни изследвания за хламидия и микоплазма и ако не са чисти се лекуваш, после пускаш отново тези изследвания и като станат чисти и отрицателни си готова за снимка. Неможе да стоиш и да чакаш. То ако ти е запушена тръбата и калните бани няма да ти помогнат. Желая ти успех дано се вслушаш в съвета ми (в предвид на това че съм минала по същия път)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Къде го четох?
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2006, 00:54:10 am »
Провери си тръбата, момиче.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Къде го четох?
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2006, 01:04:40 am »
Цитат на: Meli
Провери си тръбата, момиче.


Та след тази реплика на Мели се сетих и за още един сценарий. Напоследък хламидията е доста често срещана. С нея можеш да се сдобиеш освен по полов и по битов път. Щетите които причинява тази гадина са сраствания и слепвания. Твоят лекар замислил ли се е над това, че ако има нещо такова (стискам ти палци да няма и искренно ти желая да няма такова нещо) и ти си стоиш и си чакаш вероятността да загубиш останалата ти тръба е много голяма. Непременно си провери тръбата както ти каза и Мели. Тук има много полезна информация не само във форума, а в сайта като цяло. Прочети тогава със сигурност ще се убедиш, че сме прави в много отношения с д-р Мели!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Къде го четох?
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2006, 10:15:14 am »
Благодаря и на двете Ви за съвета. Вече се бях побъркала от мислене и се чудех какво да предприема.