Добре тогава аз да попитам пак в тази връзка нещо, което ме вълнува от доста време - дали има значение и може да се отрази негативно целодневното седене пред компютъра и най-вече самата седяща поза, дали не е опасно постоянно напрегната матката или сгъната при тази поза?
Моля да коментира, който знае нещо по въпроса, защото и аз се замислям дали да не ходя на работа след трансфера при новия ми опит, а пък моята работа е непрекъснато да седя пред компютъра.
Ето точно това исках да кажа, аз лежах първите 6-7 дни, и след това вече не издържах да стоя по цял ден в къщи и реших да ходя на работа за по малко, до към 2 следобед. Работата ми е в офис, стоях на стола и не ми беше комфортно, непрекъснато усещах бодежи ниско долу като стоя прегъната на стола. Е, през един от дните, получих ужасен спазъм, и се прибрах веднага в къщи. Не знам дали от самовнушение или наистина причината беше в това, но след този ден, си мисля, че ми стана нещо. Започнах да усещам, че нещо не е наред, започнах да имам все по усилени контракции и болки с всеки изминат ден и едно неприятно вътрешно усещане. Имах + резултат, но за кратко......Затова от личен опит бих казала, че стоенето на стол в никакъв случай не е подходящо.
И на мен ми предстои втори опит, и се оптивам да реша този път какво да предприема - късите, дневни разходки мисля, че биха се отразили много позитивно на организма, а и както казват момичетата, за кръвообръщението това е важно.
А и си мисля, че много лежане е вредно и стрес за организма.