0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Anonymous

Една история с добър край
« -: Юли 30, 2004, 10:58:21 am »
Вчера с моя приятелка доста си поговорихме за нейния живот и опитите и за бебе (тя е доста по голяма от мен, а мисля и от всички Вас).
На 18 - 19 гидуни, отива на операция от апандесит и и открива киста на яйчника (колкото портокал)  8O. Отстраняват засегнатият яйчник. След много бройни прегледи и изследвания се устаноявава, че и ддругият и яйчник е кистозен. Предлагат да и го "изчистят", при коеото тя отказва.
Като ученичка е правила доста аборти (по желание) и след като се омъжва, започват плановете и за бебе. След нялколко неуспешни месеци опит, забременява. Идва кошмарът. В 6 месец прави аборт (не коментирахме причините, не ми беше удобно да питам). Тук надълго и нашироко ми разказа за чувствата си по онова време.
С един яйчник и то кистозен, тя забременява и втори път. Бременността е много тежка - на легло. За нейно щастие износва детето и го ражда.

С тази история искам да вдъхна кураж на всички, които са се отчаяли и мислят, че при тях вече всичко е изгубно. Момичета горе главата, рано или късно всички ще посетим "Дългоочаквана бременност" с една от най-страхотните новини на света. Пожелавам го на всички от сърце (и на себе си де  :wink: )
*
Една история с добър край
« Отговор #1 -: Юли 30, 2004, 11:31:19 am »
Много съм разсеяна напоследък  :oops:
Гостът съм пак аз  :oops:

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън