0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Anonymous

Re: Здравейте, милички!!!
« Отговор #20 -: Юни 13, 2006, 23:44:25 pm »
Цитат на: desykv
Напълно съм съгласна със статията!!! Всеки човек е с болката и проблемите си!!! Ето, сега съм мама, но бебчето ми е болно - с висока температура, на скъпи лекарства... Не че се оплаквам... Била съм и нетърпеливо очакваща чудото да стане, и уплашена бременна и родилка...
Нека се обичаме повече!!! Животът е борба и предизвикателство, и ни учи на състрадание, любов, опрощаване, съпричастност, толерантност, снизходителност към собствените и чуждите грешки - това не са празни приказки!!!
Ето, аз от месец декември 2004 г. съм в следродилна депресия, поради което се налага да пия антидепресант "Сероксат", иначе - лошо...  :cry:
Сега съм по-добре и затова реших да ви пиша: КУРАЖ!!!
С вас съм, стискам палци, бъдете добри и щастливи хора, и ще станете и бъдете и такива родители...
Всичко хубаво от мен - Деси.
Коментари по статия
« Отговор #21 -: Юни 14, 2006, 01:22:44 am »
Аз сега видях темата,защото по принцип не влизам в "Емоционалните" :wink: .Темата е много хубава,приятелствата си остават,независимо,коя забременяла и коя направила аборт.
Пускам цитата,който ми хареса най-много:

"Най-безценната дарба е да успееш да вникнеш в болките на другите, колкото и различни да са те. А, когато успееш да разбереш човека от другата страна и съумееш да му окажеш подкрепа, то това ти се връща в много по-голям размер. Не е нужно да сме еднакви с еднакви стремежи и проблеми, за да се подкрепяме. Много по–ценна е помоща и съпричастността, когато е дадена от човек, който е по-различен от теб, но който умее да задържи близостта. Тогава и сплотеността и приятелството стават по-пълноценни и с по-голяма стойност."