0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    nidiq

  • *
  • 32
  • Надявам се
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3400 -: Февруари 28, 2007, 08:38:12 am »
Благодаря за подкрепата наистина имам нужда, дано този месец да е по-ползотворен за всички не само за мен.
*
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3401 -: Февруари 28, 2007, 16:59:38 pm »
Денис хайде да погледнеш и моята графика. Странно ми е ,но нямам усещания за О. , а и никога не съм имала признаци да имам О. БТ ми е доста странна -почти си седи на една и съща стойност. Другото което е - тук от няколоко дена имам нещо като бяло течение, не съм сигурна -беше гъсто като крем, стана течно със сиво- жълтеникаво бял цвят. Сигурно съм за лекар пак. Какво мислиш за графиката ми при мен, аз не си я харесвам...  :P :) 8)
*

    Scarlet_

  • **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3402 -: Февруари 28, 2007, 17:34:34 pm »
Денис, имам въпрос и се надявам да можеш да ми отговориш: колко време /в часове примерно/ след отделянето на яйцеклетката от фоликула се покачва Т.? Вчера /27.02./ от обяд ме наболяваше десния яйчник, в който в събота /24.02./ при преглед се видя доминантен фоликул с размер 19.9мм., а към вечерта вече доста силничко си ме заболя и даже пих но-шпа преди да си легна /иначе не знам какъв кекс щяхме да забъркаме  :lol:/. Към 02 часа тази сутрин обаче се събудих от силните болки и пак пих но-шпа. Почти съм сигурна, че точно някъде през нощта се е пукнал, защото днес следобед бях на преглед и го нямаше, но за мое учудване сутринта Т. си беше същата - ниска. Та затова питам дали е възможно да се е пукнал през нощта, но да не е имало време да се повиши прогестерона и съответно Т. до сутринта и евентуално да очаквам повишението утре сутрин???  Ааа и има ли все още шансове за оплождане на яйцеклетката ако правим секс тази вечер при положение, че фоликула се е пукнал предната нощ???




Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3403 -: Февруари 28, 2007, 22:02:39 pm »
Днес ходих на лекар, но резултат няма. Въобще не си направиха труда да ме прегледат. Измериха ми кръвно и ТТ. Докторката беше изненадана, че меря БТ, заради което се подхилкваше и ме сметна за някаква вманиачена бездетна. Каза че повод за притеснение нама, констатирайки това без никакъв преглед. Нямало нужда и от УЗ, защото такава ми била правена преди година  8O. За ЧХГ (кръвен ) до последно ми отказваше, защото моите дом. тестове са негативни и според нея били толкова сигурни колкото и кръвният. Нямаше и дори някакво предположение от какво е тази висока БТ, но беше и така също убедена, че ми няма нищо. За ЧХГ ми даде направление и аз с него право в лабораторията, за да разбера, че ми е дала направление за уринен тест :(. Когато поисках да платя и да ми пуснат кръвен, категорично ми отказаха. Без направление от лекар никъде неможело да се направи. В крайна сметка казвайки че ме разбира, бях посъветвана от въпросната лекарка да си изчакам часът при личната ми в края на м. март за да се види от какво е тази висока БТ. В момента нямам думи да обясня как се чувствам. Остава ми само да чакам 28 март и надеждата, че не е нещо сериозно.
*
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3404 -: Март 01, 2007, 11:05:35 am »
Здравей Денис,можеш ли да погледнеш графиката ми на Лични с потр.име nansi_n,за миналия месец и да ми кажеш според теб кога е била овулацията ми,защото както вече казах -не мога да разбера кога би трябвало да настъпи и кога са фертилните дни.Ще съм ти благодарна
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3405 -: Март 01, 2007, 12:46:11 pm »
Kokodi, позволявам си да ти отговоря на въпроса, въпреки че е отправен към Денис.
Тя вече ти е отговорила кога според нея ти е била овулацията - 13/14 ден от предишния ти цикъл, а не както самата ти си отбелязала - на 19 ден.
Според мен имаш някакъв проблем със жълтото тяло, защото лутеалната ти фаза е само 10 дни. Но това може да се оправи с прием на прогестерон - естествено изписан ти от лекар.
По въпроса с фертилните дни - те са 5 (при идеални условия) - три дни преди овулация, деня на овулацията и евентуално деня след О.
Можеш да прочетеш тази статия: http://www.zachatie.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=126
*
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3406 -: Март 01, 2007, 14:27:04 pm »
Здравей Никита ,ох благодаря ти много наистина тва ми беше основен въпрос.А съм си слжила там овулацията :) защото според много хора О настъпва ден два след най високата температура ,но според други обратното .Искам да ти благодаря и за инфото в това фаилче наистина ценна информация не знам как не съм попаднала на нея.Благодаря ти
 За четири години нямах възможност за толкова голям достъп до нета,а и с милото много пътуваме и не се спираме на едно място по работа и сега направо имам чувството,че не съм срещала точните хора или сякаш съм живяла в "пещера".Честно казано всеки викаше чакайте още ,а и инфото беше много оскъдно от всеки-"питай патило".Дали ще е Денис или някой друг няма значение важното е човек който е на ТИ с тези неща. Благодаря ти.А сега за първи път ми идва на 25-ти ден,по принцип съм като по учебник на 28-ми ден.
                                     :bighug:
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3407 -: Март 01, 2007, 15:51:12 pm »
Здравей Kokodi,
Желая ти много бързо да се похвалиш с  :bfp1: и след 9 месеца да гушкаш едно сладко  :babyflips:!
Ако искаш повече информация можеш да отидеш на началната страница на Зачатие, след това влез в Търсене и като зададеш забременяване, планиране на бременност и т.н. ти излизат страшно много полезни и интересни теми!
Желая ти скорошно сбъдване на мечтите ти!
*
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3408 -: Март 01, 2007, 17:31:47 pm »
благодаря ти Ники дай боже да стане по желавам ти го подобно,ако все още не станало при теб и на всяко момиче което силно го иска.
Аз съм инат и от четири години насам само повтарям не ме интересува нищо аз ще забременея по един или друг начин ще си имаме детенце с милото :),няма да позволя за нищо на света мечтите ми да рухнат.Важното е да вярваме благодаря ти отново за отговора,ако има нещо пак ще питам  :)
*
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3409 -: Март 02, 2007, 07:44:53 am »
Здравейте момичета, аз съм нова в този форум и много се радвам, че ви открих :D. От вас научих много неща. От скоро започнах да меря БТ, но честно казано не се ориентирам много добре в графиката ми. Моля ви, ако някой може да изкоментира имало ли изобщо овулаци я и на коя дата. Бладаря.

Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3410 -: Март 02, 2007, 08:59:04 am »
Здравей Fia, аз също меря от скоро и трудно се ориентирам в собствената си графика, но при твоята, като че ли има по-изразен този спад в температурата, точно преди овулацията и според мен е била на 17-18 ден от МЦ. Нека и другите момичета да кажат, които имат повече опит в разчитането на графиките, но това е моето мнение.Желая ти късмет  :balk_103:Май всички тук имаме нужда от такъв :D
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3411 -: Март 02, 2007, 11:56:48 am »
Здравейте, момичета! Денис, ще ми видиш ли графиката, имам ли шансове? Вече трябваше да ми дойде, но още се надявам да ме пропусне.  :D БТ е мерена орално. Средно цикълът ми е 25 дни. Изчисленията на системата са за 27, защото се пообъркаха нещата от неуспешната ми бременност.
Ако някой друг също иска да даде мнение, ще се радвам :D
« Последна редакция: Март 02, 2007, 12:15:26 pm от Vanilia »
*

    dsd

Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3412 -: Март 02, 2007, 12:01:44 pm »
Здравейте момичета, здравей Денис. Преди време бях помолила за мнение кога ми е О., за което благодаря. Сега отново се обръщам към вас за консултация относно моята графика дали все още има шанс за бремменност, или е въпрос на часове да ми доиде М. Тази сутрин си направих тест и за съжаление беше "-". Последният ми цикъл беше 23 дни (по принцип ми е по-къс от 28), докато системата ми го изчисли средно на 25. Ще се радвам да чуя вашите мнения и на теб Денис. 10х

*

    dsd

Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3413 -: Март 02, 2007, 12:09:58 pm »
Пропуснах да спомена че БТ е мерена вагинално, тъи като съм забелязала че обикновено ако е ректално е с около 0,1 по-висока.
Vanilia виждам че с теб в момента имаме едни и същи вълнения...дано и двете скоро видим тези дългоочаквани 2 чертички. Виждам ,че при теб БТ се е запазила, което е добър знак...докато при мен малко падна днес..;-(...но пък все пак имам надежда защото още М. го няма...
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3414 -: Март 02, 2007, 12:12:43 pm »
Vanilia виждам че с теб в момента имаме едни и същи вълнения...дано и двете скоро видим тези дългоочаквани 2 чертички.
Да стискаме палци  :D
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3415 -: Март 02, 2007, 13:27:12 pm »
Здравейте момичета!
Vanilia, според мен вече ти е време за уринен тест за бременност! При О на 12/13 ден вече имаш 15/16 дни лутеална фаза, което е супер! Дано скоро се похвалиш с  :bfp1:
Dsd, не се притеснявай, че теста ти е отрицателен! Още е рано при теб за тестове, защото О най-вероятно е била на 16 ден, а днес ти е едва 25 ден.
Дано и ти скоро се похвалиш с  :bfp1:
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3416 -: Март 02, 2007, 18:15:54 pm »
Да, момичета, чертите са две :bfp:,много убедителни, дано само не стане като миналия път и пак да го загубя :( Още не смея да се зарадвам.
*
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3417 -: Март 02, 2007, 18:27:40 pm »
Браво Vanilia. Стискам палци всичко да е наред. Аз също видях 2 чертички  :bfp1:днес - щастлива съм много, но не смея да се отпусна и да се зарадвам. Сега съм в едно такова изчакване.Обадих се на док и той каза веднага да отида да провели какво става. Учудих се, защото ми се струва много рано за УЗИ.Сега се връщам оттам - каза, че не искал да ме стряска по телефона, защото + тест може да има и от образувани кисти и извънматочна бременност, затова искал да се убеди лично, че няма такова нещо/след всичките ми проблеми/.Слава богу всичко ЗАСЕГА е наред. Много се надявам и завбъдеще да е така и стискам палци на всички момичета тук.
 :bighug:Благодаря Ви много за подкрепата през тези месеци и най-вече на теб Денис. Обичан Ви. :cuddle:
*
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3418 -: Март 02, 2007, 19:14:36 pm »
Vanilia и Mi, браво!
Честити  :bfp:! Много спокойствие и след 9 месеца по 1 здраво  :babyflips:!

*
Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3419 -: Март 02, 2007, 19:20:52 pm »
Поздравления за Mi и Vanilia  :D